ObsCure - Igra li neko?

jel igrao neko ObsCure 2 ...ne mogu da predjem jednu stvar, ne znam koji nivo.. kad treba da udjem u bolnicu, ali pre toga ispred ulaza treba da pumpam dugme da bi se spustila resetka, kako me ne bi sjebala ona stvar:lol: .....kolko sam samo puta pokusavao, sve dugme izlomi, na kraju sam izbrisao igricu:lol:

Heh, jos je nisam nabavio. Jel lici na nesto?

drugi deo je za nijansu tezi od prvog sto je za pohvalu... npr. nema opcija da kad si u nekoj sobi, pretisnes npr. space i proveris da li je ostao neki item, ne mozes da sejvujes kad hoces nego samo kad pronadjes... to sami provalite:D.. zatim svaki lik ima posebnu funkciju, npr. snaga, inteligencija i td. pa moras da ih kombinujes za odredjene nivoe... sve u svemu nije losa igrica i isplati se odigrati je...

Ja je igram sad svremena na vreme, stigao sam do pola igra otprilike... Koliko vidim, mozes da odaberes bilo kojeg lika, jer uvek ima nest sto moze on da odradi kako bi se nastavilo dalje.

I ne moze da se save-uje kad hoces, imas one chekpointe sa onim "cvetovima" na zidu, i onda ih kao liku udahne i onesvesti se.

Keca nisam igrao, moguce da je tamo drugacije.

Back