Obrnuta logika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tesko mi da objasnim kao monogamno bice poligamnom da nema veze to sa dokazivanjem, manipulacijom bilo cime.
Prosto je takav sastav licnosti.
razumem te
iako su mi stavovi blizi poligamiji ja sam takodje monogamno biće
ali ne insistiram na teritoriji koja je samo moja omedjena mojim mirisima i vestinama.
prepustam njemu da se opredeli

Znam ja to sve... I homoseksualci su bili normalna pojava u starom veku, ali znas postoji nesto sto se zove Hriscanstvo, i glupo je da se vracamo u nazad, predstavljajuci regres kao progres
Generalno i danas su homosekualci normalna pojava, jedan vlada Srbijom.

A što se hrišćanstva tiče, imalo je ono jezive faze bezumnog terora populacije što mu ne služi mnogo na čast.

Ukalupljivanje naroda koje je podrazumevalo i stigmatizaciju seksa bilo je usmereno na niže slojeve kako bi se naterali da ne uživaju već samo da se plaše i rade na crkvenom ili plemićkom imanju. Za to vreme je sveštenstvo i plemstvo orgijalo do iznemoglosti.

Ali sve skupa, ženi možeš da zabraniš i ona će te prevariti ako je tako namislila. A možeš i da joj ne zabraniš jer i onako nemaš mnogo uticaja na njenu odluku naročito ako si joj dosadio ili si joj se zamerio.

A možeš i da postupiš kao opisani u uvodnom postu što je mnogo dobra taktika između ostalog.

Jer žena se pita, dobro, pušta me lako, ne pravi pitanje, čak i ohrabruje, ali... šta će on da radi za to vreme? :cool:

A što se hrišćanstva tiče, imalo je ono jezive faze bezumnog terora populacije što mu ne služi mnogo na čast.

Ukalupljivanje naroda koje je podrazumevalo i stigmatizaciju seksa bilo je usmereno na niže slojeve kako bi se naterali da ne uživaju već samo da se plaše i rade na crkvenom ili plemićkom imanju. Za to vreme je sveštenstvo i plemstvo orgijalo do iznemoglosti.

Ali sve skupa, ženi možeš da zabraniš i ona će te prevariti ako je tako namislila. A možeš i da joj ne zabraniš jer i onako nemaš mnogo uticaja na njenu odluku naročito ako si joj dosadio ili si joj se zamerio.

A možeš i da postupiš kao opisani u uvodnom postu što je mnogo dobra taktika između ostalog.

Jer žena se pita, dobro, pušta me lako, ne pravi pitanje, čak i ohrabruje, ali... šta će on da radi za to vreme? :cool:
Sta ce on da radi :)

eto o tome pricam
o krajnostima i njihovim rezultatima

Ja imam taj trip...
Ako muskarac kaze -ne smeta mi da budes sa drugim, to meni ne znaci nista drugo do, boli me uvce za tebe..
Covek koji zaista voli svoju partnerku nece imati herca da izgovori tako nesto.
Ne smatram da je to ljubomora, po meni je prirodno to svojatanje..

ona ne odlazi zato sto se boji da ce on za njom odmah
samo na drugu stranu
kako pretenciozno !!!
ne mislim da je to primarni razlog

Sta ce on da radi :)
Ja bih recimo u ovom momentu da imam vremena za to vreme otišao na časove sportskog letenja i padobranstva. To mi je neostvarena želja od detinjstva. Svakako bih tome dodao i neke časove klasične gitare.

Ali bih ukoliko me impresionira neka žena i pošalje mi prave signale svakako pružio priliku novom prijateljstvu.

U zavisnosti od razvoja situacije sve bi moglo da se završi spektakularnim letovanjem sa sve vožnjama ružičastim flamingom.

Ali da bi se sve tako odvijalo i žena mora da poseduje širinu koju pokazuje muškarac iz uvodnog posta.

Međutim mnogo žena se uštopuje jer nije spremno da da muškarcu slobodu koju je on njoj spreman da omogući.

Ja imam taj trip...
Ako muskarac kaze -ne smeta mi da budes sa drugim, to meni ne znaci nista drugo do, boli me uvce za tebe..
Covek koji zaista voli svoju partnerku nece imati herca da izgovori tako nesto.
Ne smatram da je to ljubomora, po meni je prirodno to svojatanje..
ok sve si u pravu
ali ako se veza oduzi i naprosto jednog jutra shvatite da ste dali sve jedno drugom,
i da je vasa veza u nekom vakum prostoru u kome mora doci do naglog zaokreta
sta bi je sa sigurnoscu vratilo u sedlo ako to nisu ponovno probudjene strasti
sta budi te strasti tako efikasno ako nije ljubomora to jest osecaj da se iza zavese desava nesto
sto vam ne daju ni da probate

Ja bih recimo u ovom momentu da imam vremena za to vreme otišao na časove sportskog letenja i padobranstva. To mi je neostvarena želja od detinjstva. Svakako bih tome dodao i neke časove klasične gitare.

Ali bih ukoliko me impresionira neka žena i pošalje mi prave signale svakako pružio priliku novom prijateljstvu.

U zavisnosti od razvoja situacije sve bi moglo da se završi spektakularnim letovanjem sa sve vožnjama ružičastim flamingom.

Ali da bi se sve tako odvijalo i žena mora da poseduje širinu koju pokazuje muškarac iz uvodnog posta.

Međutim mnogo žena se uštopuje jer nije spremno da da muškarcu slobodu koju je on njoj spreman da omogući.
razlika izmedju zena i muskarca iz uvodnog posta je u tome
sto bi muskarac otiso da iskoristi svoju privilegiju odmah i sad
a zena bi sa svojom privilegijom stala okolo trazeci tudje misljenje
nedostatak borbene gotovosti usled pogresnog vaspitanja

ona ne odlazi zato sto se boji da ce on za njom odmah
samo na drugu stranu
kako pretenciozno !!!
ne mislim da je to primarni razlog
Nisam ni napisao da je to primarni razlog već jedna od opcija.

Ali sam ubeđen da je većina žena bar jednom poželela nešto što nikako ne bi volela da njen partner uradi njoj iza leđa.

Zato ja gotivim Trampa, slobodan čovek. Sve ono što drugi kriju on radi javno i po tvrdnjama Majkla Mura ta ga je taktika i dovela na vlast u SAD.

Dakle ja sam za aposlutnu slobodu.

Uskraćivanje i ugnjetavanje partnera uobičajeno je zaostalim društvima.

Skandinavke i Nemice bi se iskidale od smeha kada bi muž pokušao da im zabrani da odu sa drugaricama na žurku sa stirperima.

Ja mu ne bi verovala.
Iako nisam ljubomorna u smislu da sumnjam, proveravam, da mi smeta da ga žene gledaju ili razgovara sa njima.. Ipak, verujem da je samo moj, verujem.
Isto i obrnuto,poverenje je dokaz ljubavi, ali tu se ne radi o poverenju, čim joj ostavlja mogućnost prevare.
On je ili manipulator ili je ne voli.

Ja ne volim ni knjige da dajem drugima.

Ja mu ne bi verovala.
Iako nisam ljubomorna u smislu da sumnjam, proveravam, da mi smeta da ga žene gledaju ili razgovara sa njima.. Ipak, verujem da je samo moj, verujem.
Isto i obrnuto,poverenje je dokaz ljubavi, ali tu se ne radi o poverenju, čim joj ostavlja mogućnost prevare.
On je ili manipulator ili je ne voli.

Ja ne volim ni knjige da dajem drugima.
a on bi hteo zenu da daje jel vidis ti moja Nato kakvi su ti moderni muskarci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back