"OBRAZOVAC" novi predsednik vlade

:eek: Значи, ипак је то оправдање за убијање. Не би да бијеш-убијеш, али да оправдаш би.

Не знам шта је било кад се Христос рађао, нисам био тамо.
Изопачени убијају душе, јер шире неморал и грех, и онда их стиже казна Божија (на овај или на онај начин).
Ако сада не буду спречавани (а не убијани) онда ће се та зараза ширити у будућности!:rtfm:

:rotf::rotf::rotf:...
Магистре, о овоме смо већ раније дискутовали.
Тај помрачени "катакомбник" нема везе са Православљем.;)
Stvarno me čudi da sam previdio tu tvoju averziju prema katakombnicima .., vjerovatno sam računao da ako ti se sviđa ona РПЦЗ, da onda sigurno mora da gotiviš i tu РКЦИПХ.

Poslednja izmena od moderatora:
Stvarno me čudi da sam previdio tu tvoju averziju prema katakombnicima .., vjerovatno sam računao da ako ti se sviđa ona naci-rektoskopska РПЦЗ, da onda sigurno mora da gotiviš i tu РКЦИПХ.
Немој ти о ректоскопији, када качиш и рекламираш аватаром противприродне уживаоце ректоскопије.

Стара талмудашка доктрина у пракси. Што више неморала посејете међу хришћанима, то више њихових подела и наравно више пара за вас - манипуланте, шпекуланте и лухваре на туђој несрећи.

Треба да попијеш бан за ту огавну слику или бар строгу опомену за ширење гнусобе на нету.:rtfm:

Stvarno me čudi da sam previdio tu tvoju averziju prema katakombnicima .., vjerovatno sam računao da ako ti se sviđa ona naci-rektoskopska РПЦЗ, da onda sigurno mora da gotiviš i tu РКЦИПХ.

Магистре, превидио си ти много што-шта откад си ставио тај огавни аватар.
Изледа да ти се сећање мути?... Пази, јер тако привлачиш демоне око себе (и у себе)...:sad2:...
О том лажном катакомбнику, и његовој љубави према нацистима, смо још раније апсолвирали и знаш мој став о томе.

Што се тиче РПЗЦ: наредба Божија је да се власти поштују, јер је свака власт од Бога али само се не треба покоравати анти-хришћанској власти која отворено гони Цркву а то су били комунисти и бољшевици а никако прелешћени нацисти!:neutral:

:think: Све у свему, моја скептичност у овом погледу произилази из следећег: Никада нисам доживео, нити чуо од некога из своје околине да су га на неки директан начин угрозили хомосексуалци. Знам само да се неки (који немају децу) боје да ће њихову децу (када их буду имали) "заразити" појава хомосексуалаца на улици. Али доживео сам да без повода будем нападнут од стране четворице пијаних "навијача". Не могу да кажем да сам био озбиљније повређен, али после онога што се десило Французу, јасно ми је да ти људи немају границу.
Само нешто да додам у вези навијача: узроке насиља треба тражити у овом демонократском систему јер се клубаштво (подела по клубашкој основи) заснива управо на том демократском принципу!
То је последица овог система и тога има свуда где је овај демократски поредак а узрок је, као што рекох, та проклета демократија (која дели народ по многим основама).
Значи, на погрешну адресу си се обратио јер сам ја АНТИ-ДЕМОКРАТА односно ТЕОКРАТА (пежоративно од стране разних НВО: "клерофашиста").
Према томе, тражили сте - гледајте!...:neutral:

Немој ти о ректоскопији, када качиш и рекламираш аватаром противприродне уживаоце ректоскопије.

Стара талмудашка доктрина у пракси. Што више неморала посејете међу хришћанима, то више њихових подела и наравно више пара за вас - манипуланте, шпекуланте и лухваре на туђој несрећи.

Треба да попијеш бан за ту огавну слику или бар строгу опомену за ширење гнусобе на нету.:rtfm:
Stvarno bi trebao prestati urokavati se tim tamjanom ... pravo ti škodi, pređi brate na nešto lakše - heroin npr.

Za Brežnjeva i Honekera su svašta rekli, ali nikada niko nije rekao da su bili homoseksualci, no ne bi me čudilo da čuvena pravoslavno-talibanska istorijska škola u manastiru Esfigmenu nije došla i do tog otkrića, jer, kao što je poznato, ziloti i mašta mogu svašta.

Stvarno bi trebao prestati urokavati se tim tamjanom ... pravo ti škodi, pređi brate na nešto lakše - heroin npr.

Za Brežnjeva i Honekera su svašta rekli, ali nikada niko nije rekao da su bili homoseksualci, no ne bi me čudilo da čuvena pravoslavno-talibanska istorijska škola u manastiru Esfigmenu nije došla i do tog otkrića, jer, kao što je poznato, ziloti i mašta mogu svašta.
Не мораш бити хомосексуалац да би био огаван и Богу и људима(онима који знају шта је природно а шта није), довољно је да их подржаваш и протежираш у ширењу тог зла и у истом си казану са њима.

Специфичност вас либерално оријентисаних према свим облицима девијантности и зла је таква, да свој од беспотребно слављених титуларних звања препумпани его, највише срозавате правдајући китњастим логикама оно зло , за које и најнепросвећенији човек зна да нема оправдања и утемељења у људскости. Стога узми лепо своју саморекламирану и дебелим новцем плаћену и безвредну диплому и употреби је као брисач после те умноузурпирајуће ректоскопије, пошто основама људскост ниси научен, а издајеш се за учитеља и саветодавца ''непросветљенима''.

Poslednja izmena:
Изопачени убијају душе, јер шире неморал и грех, и онда их стиже казна Божија (на овај или на онај начин).
Ако сада не буду спречавани (а не убијани) онда ће се та зараза ширити у будућности!:rtfm:

A Obrazovci i njima slicni na zemlji sprovode ``Boziju kaznu`` ? :think:
Zaraza ? A to je bolest ??? Znaci to je bolest koja se leci batinama ?! :confused: :think:
Posto i ovako imamo problema sa zdravstvom mozemo obrazovce i njima slicne da posaljemo u bolnice da biju bolesnike ??? Mozda je to lek za rak ? :think: To je lek, zar ne ???
Priznanje i postovanje ljudskih prava i sloboda je veoma vazno za Srbiju. Iako su huligani dobili bitku, izgubice rat. Drzava mora pobediti i biti u stanju da zastiti sve njene gradjane od divljanja huligana. Trebalo je poslati kordone policije na ulice da odgovore na svaki pokusaj bandi da remete javni red i mir, i ugrozavaju neciji zivot.

Да, они су бич Божији али то не значи да су по вољи Божијој. Очигледно да не разумеш те ствари. То није исто.
Zaraza ? A to je bolest ??? Znaci to je bolest koja se leci batinama ?! :confused: :think:
Немој да се правиш наиван.
Свака зараза се мора спречити ако заражени не жели да се лечи. То је просто.
Они су сами хтели да духовно оболе али то не значи да цела Србија треба да буде као и они.
Posto i ovako imamo problema sa zdravstvom mozemo obrazovce i njima slicne da posaljemo u bolnice da biju bolesnike ??? Mozda je to lek za rak ? :think: To je lek, zar ne ???
:klap: Браво за поређење! Или се правиш глуп или си пакостан, нешто јесте.
Болесници су у болницама, не излазе на улицу и не убадају пролазнике са зараженим иглама, и зато их не треба дирати. А ови неће да се лече а хоће целу Србију да заразе.
Priznanje i postovanje ljudskih prava i sloboda je veoma vazno za Srbiju.
Тако је. И зато молим изопачене ЛБГТ да не угрожавају моју слободу и људско право као и слободу и право српског народа.
Iako su huligani dobili bitku, izgubice rat.
:hahaha: А то је изјава из Утиска недеље од Хомена?
Насилници (хулигани) су управо ови педери јер они малтретирају цео народ са својим болестима.
Drzava mora pobediti i biti u stanju da zastiti sve njene gradjane od divljanja huligana.
Наравно, држава Србија ће победити али кад постане држава.
Сада Србија није држава већ монета за поткусуривање разних лобија, и педерских и осталих.
Trebalo je poslati kordone policije na ulice da odgovore na svaki pokusaj bandi da remete javni red i mir, i ugrozavaju neciji zivot.
И то ће бити ускоро, не брини. Али, то ће бити крај овог демонократског режима јер нису јачи од народа.:)

Poslednja izmena:
Да, они су бич Божији али то не значи да су по вољи Божијој. Очигледно да не разумеш те ствари. То није исто.
Naravno da nisu po Bozijoj volji.
Ne sudite da vam se ne sudi;
Po Mateju 7:1
Немој да се правиш наиван.
Свака зараза се мора спречити ако заражени не жели да се лечи. То је просто.
Они су сами хтели да духовно оболе али то не значи да цела Србија треба да буде као и они.
:klap: Браво за поређење! Или се правиш глуп или си пакостан, нешто јесте.
Болесници су у болницама, не излазе на улицу и не убадају пролазнике са зараженим иглама, и зато их не треба дирати. А ови неће да се лече а хоће целу Србију да заразе.
Celu Srbiju da zaraze ??? Ja sam bio malo pakostan i sarkastican. A sta si ti sad od tvog ponudjenog ``глуп или си пакостан`` ili nesto trece. Ako vidis homoseksualca ne znaci da ces postati i ti homoseksualac. :dash: Da li zaista mislis da ces i ti postati gej ako ih vidis ? To se ne prenosi vazduhom, ili slicno nije virus.
Ja znam da sam strejt i nemam problema da vidim gej osobe. I kad se druzim sa njima znam ko sam i sta sam. Strah osecaju samo oni koji to jos sa sobom nisu rascistili.

I huligani nece da se smire, sta cemo sa njima ? Francuza su na pravdi Boga prebili i ti isti bi koji dan kasnije s krstom isli da brane ``moral`` da cuvaju ``omladinu`` sve sa Bogom. E pa izvini ali ja moram da se distanciram od takvih koji Boziju volju uzimaju u svoje ruke i koji uzimaju sebi za pravo da sude i da presudjuju a da kad im to zatreba se pozivaju na Boga.
Sta ce nam policija i pravosudje ako ce svaka grupa navijaca da sprovodi svoje zakone.

Тако је. И зато молим изопачене ЛБГТ да не угрожавају моју слободу и људско право као и слободу и право српског народа.
:hahaha: А то је изјава из Утиска недеље од Хомена?
Насилници (хулигани) су управо ови педери јер они малтретирају цео народ са својим болестима.
Наравно, држава Србија ће победити али кад постане држава.
Сада Србија није држава већ монета за поткусуривање разних лобија, и педерских и осталих.

И то ће бити ускоро, не брини. Али, то ће бити крај овог демонократског режима јер нису јачи од народа.:)

Tebe ****** matletiraju ? Izvini ali nisam znao da si zrtva zlostavljanja.
A sad ozbiljno.
Ne vidim kako to LGBT osobe maltretiraju ceo narod. Ne razumem kako to 500-600 ljudi koji prodju kroz centar, maltretiraju ceo narod. Ja se ne osecam ugrozenim od njih.
Jedino sto mi smeta u celoj prici je pozivanje na linc od strane raznih organizacija. Ti mozda smatras da se treba obracunati sa LGBT osobama, ali ja smatram da se treba obracunati sa organizacijama koje pozivaju na nasilje, netoleranciju, diskriminaciju,... bez obzira kome su te pretnje upucene (LGBT osobama, nekoj nacionalnoj manjini, verskoj zajednici...) Drzava mora zabraniti rad tih organizacija i kazniti ljude koji pozivaju na nasilje.

Poslednja izmena:
па ја сам негде иземђу вас пошто бих истамнио све и насилнике и педере и демократе и оне сдруге и ове и оне
и оставио само обичне људе

сада шала на страну зло су и једни и други
и док год буде пропагирања једних биће и раст других

екстреми јачају екстреме

Не мораш бити хомосексуалац да би био огаван и Богу и људима(онима који знају шта је природно а шта није), довољно је да их подржаваш и протежираш у ширењу тог зла и у истом си казану са њима.

Специфичност вас либерално оријентисаних према свим облицима девијантности и зла је таква, да свој од беспотребно слављених титуларних звања препумпани его, највише срозавате правдајући китњастим логикама оно зло , за које и најнепросвећенији човек зна да нема оправдања и утемељења у људскости. Стога узми лепо своју саморекламирану и дебелим новцем плаћену и безвредну диплому и употреби је као брисач после те умноузурпирајуће ректоскопије, пошто основама људскост ниси научен, а издајеш се за учитеља и саветодавца ''непросветљенима''.
:sad2:

E jesi mi rek'o - svaka ti čast.
Naročito me potreslo ono o kazanu, prepumpanom egu i umnouzurpirajućoj rektoskopiji.

A tvoja kompententna valorizacija (ne moje diplome, tu si samo pogriješio) mojih diploma je tek ono što me dotuklo.

E sada mi ti pošteno reci da li ima za mene nade Vladane?

Hoću li ja ikada ne biti ogavan?
Hoću li ja ikada pripadati onima koji znaju šta je prirodno, a šta nije?
Hoću li se ikada naučiti ljudskosti?
Hoću li se prestati lažno izdavati?

I da li će, ovaj novi avatar, koji prikazuje naci-rektoskopsko činodejstvo RPCZ, imati uticaja na to da ta nada (ako je uopšte ima) ipak trijumfuje?

:sad2:

E jesi mi rek'o - svaka ti čast.
Naročito me potreslo ono o kazanu, prepumpanom egu i umnouzurpirajućoj rektoskopiji.

A tvoja kompententna valorizacija (ne moje diplome, tu si samo pogriješio) mojih diploma je tek ono što me dotuklo.

E sada mi ti pošteno reci da li ima za mene nade Vladane?

Hoću li ja ikada ne biti ogavan?
Hoću li ja ikada pripadati onima koji znaju šta je prirodno, a šta nije?
Hoću li se ikada naučiti ljudskosti?
Hoću li se prestati lažno izdavati?

I da li će, ovaj novi avatar, koji prikazuje naci-rektoskopsko činodejstvo RPCZ, imati uticaja na to da ta nada (ako je uopšte ima) ipak trijumfuje?
Било би добро да су то сузе истинског покајања, а не крокодилске.

Има.Покајање велику милост Божију привлачи. А њега нема без сагледавања своје огреховљености и страха Божијег.

Бићеш неогаван ако престанеш подржавати и правдати огавност рационализацијом палога људског ума наопако општеприхваћеним страстима и ако своју умртвљену савест пробудиш спознајом Божијег закона, која се практикује Правоживљем у Његовој Цркви.

Припадаћеш, ако се окружиш људима који ће те својим примером о људскости подучавати.

То не знам, то долази од способности слушања и управљања себе целог гласом савести.Ти би требало себе да уподобиш Христу, а не да својим карактерним пројекцијама из страсти побуђених тежиш.

Причали смо о тој теми, али ти држиш страну јудеопројекта званог СССР и немоћан си да објективно сагледаш другу страну због предубеђења. Идеологија којом си поткован је таквог карактера.

И нисам ти ја крив што прихваташ и још рекламираш зло накарадама од слика. Буди захвалан што ти неко жели да се излечиш од моралних девијација које си усвојио несвесно крећући се у друштву рационалиста, поборника плотског мудровања.

па ја сам негде иземђу вас пошто бих истамнио све и насилнике и педере и демократе и оне сдруге и ове и оне
и оставио само обичне људе

сада шала на страну зло су и једни и други
и док год буде пропагирања једних биће и раст других

екстреми јачају екстреме

Tacno tako! Uvek postoje dve strane! Osnivam stranku Obicnih LJUDI,i u svaku skolu cu da uvedem "moralnog ucitelja", svako je dobrodosao!

Priznanje i postovanje ljudskih prava i sloboda je veoma vazno za Srbiju. Iako su huligani dobili bitku, izgubice rat. Drzava mora pobediti i biti u stanju da zastiti sve njene gradjane od divljanja huligana. Trebalo je poslati kordone policije na ulice da odgovore na svaki pokusaj bandi da remete javni red i mir, i ugrozavaju neciji zivot.

Apsolutno! I mi obicni ljudi,smrtnici se nesto pitamo! Sledeci put kad vidim huligana,mogu li ja njega za promenu da bijem sipkom u glavu? Ili onda nisam nista bolji do njega?:roll:

Само нешто да додам у вези навијача: узроке насиља треба тражити у овом демонократском систему јер се клубаштво (подела по клубашкој основи) заснива управо на том демократском принципу!
То је последица овог система и тога има свуда где је овај демократски поредак а узрок је, као што рекох, та проклета демократија (која дели народ по многим основама).
Значи, на погрешну адресу си се обратио јер сам ја АНТИ-ДЕМОКРАТА односно ТЕОКРАТА (пежоративно од стране разних НВО: "клерофашиста").
Према томе, тражили сте - гледајте!...:neutral:

:dash: Да ли тога има свуда "где је овај демократски поредак", то не знам, нисам свуда живео, али у Србији јесам. Баш ме брига да ли си анти-демократа, демократа, "клерофашиста" или шта год. Поента остаје иста - оправдавање насиља. Неко то ради на један, ти на други начин. Али ти то нећеш укапирати па све да ми овде пишемо дан-ноћ наредних 100 година. Све ћеш објаснити "Божјом вољом", пошто мислиш да знаш шта јесте и није Божја воља. :think: У сваком случају, не мислим да су твоји ставови "заразни", само зато што се ја са њима не слажем. Са друге стране ти (и не само ти) верујеш у постојање неких "заразних" хомосексуалаца (и не само њих). А мени су људи људи, и ти и хомосексуалци и сви остали. Ајд, воздра... :bye:

Apsolutno! I mi obicni ljudi,smrtnici se nesto pitamo! Sledeci put kad vidim huligana,mogu li ja njega za promenu da bijem sipkom u glavu? Ili onda nisam nista bolji do njega?:roll:

О овоме сам и ја размишљао. Тешко да би било то добро решење да "обични смртници" узимају правду у руке. На крају би навијачи правили поворку поноса и тражили заштиту државе. :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Naravno da nisu po Bozijoj volji.
Ne sudite da vam se ne sudi;
Po Mateju 7:1

Celu Srbiju da zaraze ??? Ja sam bio malo pakostan i sarkastican. A sta si ti sad od tvog ponudjenog ``глуп или си пакостан`` ili nesto trece. Ako vidis homoseksualca ne znaci da ces postati i ti homoseksualac. :dash: Da li zaista mislis da ces i ti postati gej ako ih vidis ? To se ne prenosi vazduhom, ili slicno nije virus.
Ја нећу постати геј ако видим хомосексуалца, а виђам их сваки дан у комшилуку и нормално разговарамо. Али, кад они желе своју аномалију да прикажу и легализују као нови вредносни систем, е онда се буним против тога јер то утиче на децу која би то прихватила као нормалну ствар. То је сатирање наше будућности.
Ja znam da sam strejt i nemam problema da vidim gej osobe. I kad se druzim sa njima znam ko sam i sta sam. Strah osecaju samo oni koji to jos sa sobom nisu rascistili.
Рекох малопре: и ја познајем неколико њих, чак и у свом комшилуку, и немам никаквих проблема јер је то њихова приватна ствар. Проблем настаје када они то желе да јавно легализују.
I huligani nece da se smire, sta cemo sa njima ? Francuza su na pravdi Boga prebili i ti isti bi koji dan kasnije s krstom isli da brane ``moral`` da cuvaju ``omladinu`` sve sa Bogom. E pa izvini ali ja moram da se distanciram od takvih koji Boziju volju uzimaju u svoje ruke i koji uzimaju sebi za pravo da sude i da presudjuju a da kad im to zatreba se pozivaju na Boga.
Sta ce nam policija i pravosudje ako ce svaka grupa navijaca da sprovodi svoje zakone.
Е, то нема везе са мном већ себи постави то питање.
Ти, и теби слични, сте тражили демократију, а демократија носи са собом велику анархичност и подељеност по разним мерилима и онда су последице такве какве си навео.:rtfm:
Tebe ****** matletiraju ? Izvini ali nisam znao da si zrtva zlostavljanja.
A sad ozbiljno.
Ne vidim kako to LGBT osobe maltretiraju ceo narod. Ne razumem kako to 500-600 ljudi koji prodju kroz centar, maltretiraju ceo narod. Ja se ne osecam ugrozenim od njih.
Jedino sto mi smeta u celoj prici je pozivanje na linc od strane raznih organizacija. Ti mozda smatras da se treba obracunati sa LGBT osobama, ali ja smatram da se treba obracunati sa organizacijama koje pozivaju na nasilje, netoleranciju, diskriminaciju,... bez obzira kome su te pretnje upucene (LGBT osobama, nekoj nacionalnoj manjini, verskoj zajednici...) Drzava mora zabraniti rad tih organizacija i kazniti ljude koji pozivaju na nasilje.
Не, ја нисам позивао на обрачун са њима већ да их ненасилно спречимо да јавно показују своју болест и тако шире духовну заразу у народу!
Они цео народ малтретирају, нико их не дира ако то приватно раде али њих мучи савест па избацују фрустрације...:sad2:

:dash: Да ли тога има свуда "где је овај демократски поредак", то не знам, нисам свуда живео, али у Србији јесам. Баш ме брига да ли си анти-демократа, демократа, "клерофашиста" или шта год. Поента остаје иста - оправдавање насиља. Неко то ради на један, ти на други начин. Али ти то нећеш укапирати па све да ми овде пишемо дан-ноћ наредних 100 година. Све ћеш објаснити "Божјом вољом", пошто мислиш да знаш шта јесте и није Божја воља. :think: У сваком случају, не мислим да су твоји ставови "заразни", само зато што се ја са њима не слажем. Са друге стране ти (и не само ти) верујеш у постојање неких "заразних" хомосексуалаца (и не само њих). А мени су људи људи, и ти и хомосексуалци и сви остали. Ајд, воздра... :bye:
:lol:
Друже, опет ме не разумеш иако сам јасан био. Ово су све последице демократског (читај: полу-анархистичког) система и не треба да те чуди.
Таква је демократија: ствара хаос и безвлашће и онда су последице такве какве су.:neutral:

Владан ИПХ - Причали смо о тој теми, али ти држиш страну јудеопројекта званог СССР (...)
Kada je riječ o nacizmu ja držim stranu svakoga koji je protiv njega.
Uostalom pobjeda, koju je SSSR zajedno sa saveznicima odnio nad nacizmom trebala bi da ti bude dokaz je da je i sam Bog, u kojeg ti tako silno navodno vjeruješ, izvagao i izmjerio šta je veće zlo.
(...) и немоћан си да објективно сагледаш другу страну због предубеђења.
I smiješno i žalosno i strašno je da čovjek, koji cijeli svoj svjetonazor smjesti u kalup ograničen dogmama, svetootačkim predanjem i odlukama sabora i čovjek koji nije sposoban da napravi ijedan iskorak izvan te samoredukcije, prigovara ikome nemogućnost objektivnog sagledavanja druge strane.
Идеологија којом си поткован је таквог карактера.
A joj ... pa zar ja noćas nisam bio liberal?

A inače sve ideologije zapadne civilizacije profane su verzije ideologije par exellence - hrišćanstva .

yebote el si ti nacista ili bosanceros ,odluci se vec jednom :think:
Ха чоека, чуј питања.
Па наравно да сам Нациста.
Ја вазда слушам стаааре а Бога ми и нове нацистичке песме ... и тако то.
Мислим оно, што би се рекло, у тренду сам скроз на скроз
СрбIN

Ето толико за вечерас и лаку ноћ

Back