Obnova Jugoslavije

Jbg... nama trebaju jaki lideri, da obuzdaju extreme.

Mi smo i otišli po qurtzu odkada nas "jaki" lideri obuzdavaju.

Dok smo se mi Srbi međusobno ubijali zbog politike, zemlja je išla napred.

Od kada su došli "jaki"lideri, čiji opstanak zavisi od volje stranih sila, otišli smo kao narod po qurtzu...

Kralj Aleksandar, Tito, Milošević, danas "jaki" Vučić...sve moj do mojega...

A o Jugoslaviji je odavno sve rečeno...dobra ideja, ali utopistička, održiva jedino silom.

Kao i komunizam.

Mi smo i otišli po qurtzu odkada nas "jaki" lideri obuzdavaju.

Dok smo se mi Srbi međusobno ubijali zbog politike, zemlja je išla napred.

Od kada su došli "jaki"lideri, čiji opstanak zavisi od volje stranih sila, otišli smo kao narod po qurtzu...

Kralj Aleksandar, Tito, Milošević, danas "jaki" Vučić...sve moj do mojega...

A o Jugoslaviji je odavno sve rečeno...dobra ideja, ali utopistička, održiva jedino silom.

Kao i komunizam.
Tako je i u svetu ... pogledaj malo.

Znaci globalno smo otisli u krc.

Mada mislim da su Madjari srecniji pod Orbanom nego mi pod Vucicem ... mozda se varam!?

Poslednja izmena:
...

Biće Juge kad sile budu ponovo tako nametnule Srbima kao i oba puta do sad.

Verujem da će se ovaj put treća zvati Turkocigošiptoslavija i da će biti udešena tako da u njoj slovenski bude manjinski faktor kao što su udesili da srpski bude manjinski u drugoj.

Lepo smo vamo na 'čitulji' ustanivili da sile srbima ništa nisu nametnule, već da je tu bila u pitanju veleizdaja vasega voljenoga Aleksandra!
I Aleksandar je još u prvoj i jedinoj Jugoslaviji sve podesio da srbi budu manjina i sa hrvatima se dogovori da mu za Hrvatsku plate do zadnjeg dukata što ga Srbija ima!
Vaš voljeni kral nas je nasamario, i nema šta da kukate okolo!

Ustav iz 74 je i doveo do raspada SFRJ. I do dešavanja na KiM.
Дешавања на КиМ немају везе са Уставом из 1974. колико имају Одлуке Призренске лиге из 1878 године.
И краљевина Југославије је 1918 потом 1921 па 1924 године имала посла са побуном Шиптара (Качака) када су области Дренице основали тзв. Малу Албанију па је српска војска уз употребу артиљерује разбила ту качачку банду.

Дешавања на КиМ немају везе са Уставом из 1974. колико имају Одлуке Призренске лиге из 1878 године.
И краљевина Југославије је 1918 потом 1921 па 1924 године имала посла са побуном Шиптара (Качака) када су области Дренице основали тзв. Малу Албанију па је српска војска уз употребу артиљерује разбила ту качачку банду.

Stari problemi ... a siptari su iskoristili povoljan trenutak 90ih ... a zajebano je tamo gde nemas vecinu nego si u manjini a na tvojoj je teritoriji.

Mesto da smo cuvvali Kosovo mi krenuli u boj na Rvate ... a pritom uz mnogobrojne sastanke izmedju Milosevica , Tudjmana i Alije .... i posle kazu nije bilo dogovoreno.

Danas bi dali Autonomiju prvom prilikom siptarima na Kosovu, a u skratili Vojvodini svaku sansu da se malo osamostali u vidu nekadasnje autonomije.

Poslednja izmena:
Stari problemi ... a siptari su iskoristili povoljan trenutak 90ih ... a zajebano je tamo gde nemas vecinu nego si u manjini a na tvojoj je teritoriji.

Mesto da smo cuvvali Kosovo mi krenuli u boj na Rvate ... a pritom uz mnogobrojne sastanke izmedju Milosevica , Tudjmana i Alije .... i posle kazu nije bilo dogovoreno.

Danas bi dali Autonomiju prvom prilikom siptarima na Kosovu, a u skratili Vojvodini svaku sansu da se malo osamostali u vidu nekadasnje autonomije.
A ima i ova najskorija- da srpski kralj može da radi protivu srpstva ako je procenio da mu je tako pogodnije, a vamo sika i kuka na srpskog neprijatelja koji je se ogrešio o velikosrpstvo- koje je inače i sam kralj ukinuo¿¡
:roll:

A ko si ti ,,, gde su tvoji sta su uradili za Srbiju ... jel i dalje meditacija kod vas?

Evo mojih kod mene, došli na kafu. Ali to tebe i ne treba da zanima.

- - - - - - - - - -

A ima i ova najskorija- da srpski kralj može da radi protivu srpstva ako je procenio da mu je tako pogodnije, a vamo sika i kuka na srpskog neprijatelja koji je se ogrešio o velikosrpstvo- koje je inače i sam kralj ukinuo¿¡
:roll:

Jedino ukinuto je vaša pamet kad su vam lažima napuli prazne glave banditi.

Back