Obnova Jugoslavije

Lepo smo vamo na 'čitulji' ustanivili da sile srbima ništa nisu nametnule, već da je tu bila u pitanju veleizdaja vasega voljenoga Aleksandra!
I Aleksandar je još u prvoj i jedinoj Jugoslaviji sve podesio da srbi budu manjina i sa hrvatima se dogovori da mu za Hrvatsku plate do zadnjeg dukata što ga Srbija ima!
Vaš voljeni kral nas je nasamario, i nema šta da kukate okolo!

Ustanovili ste vi moega medenjaka medenoga.

Aleksandar je bio u poziciji da prihvati šta su mu nametnuli ili da ga zadesi isto što i prethodnog Aleksandra.

Slično kao ovaj Aleksandar sad.

.....a vi slobodno verujte i u jednoroge i ušta god da vam volja.

Ustanovili ste vi moega medenjaka medenoga.

Aleksandar je bio u poziciji da prihvati šta su mu nametnuli ili da ga zadesi isto što i prethodnog Aleksandra.

Slično kao ovaj Aleksandar sad.

.....a vi slobodno verujte i u jednoroge i ušta god da vam volja.
Da da, pa kako mu nametnuše da skoro niko ne zna za onaj masakar po Mačvi 1914-1915 da ga hrvati počiniše¿¡
Aj sve ovo ostalo i da su mu nametnili, al kako mu to namtnuše!

Da da, pa kako mu nametnuše da skoro niko ne zna za onaj masakar po Mačvi 1914-1915 da ga hrvati počiniše¿¡
Aj sve ovo ostalo i da su mu nametnili, al kako mu to namtnuše!

Ko što je tito ujedinio Jugoslaviju posle jasenovačkog zločina.

Ni jedan ni drugi se ništa tu nisu pitali već su samo bili u poziciji da slušaju šta im se naredi.

Tako će i treća Turkocigošiptoslavija da ujedini sve koji su do juče ubijali jedni druge prvo u SFREU, a malo kasnije iz SFREU izdvoji u nekakakvu kobajagi Pravoslavnu zajednicu , ali sa takvim uređenjem da će slovenski faktor u njoj da bude minimiziran, baš kao što je srpski bio u prethodne dve.

U taj špaiz Evrope doseliće sve što im ne odgovara da bude u stanu, kacu s kiselim kupusom, zimske čizme i lopate za sneg.

Ni jedan ni drugi se ništa tu nisu pitali već su samo bili u poziciji da slušaju šta im se naredi.

Tako će i treća Turkocigošiptoslavija da ujedini sve koji su do juče ubijali jedni druge prvo u SFREU, a malo kasnije iz SFREU izdvoji u nekakakvu kobajagi Pravoslavnu zajednicu , ali sa takvim uređenjem da će slovenski faktor u njoj da bude minimiziran, baš kao što je srpski bio u prethodne dve.

U taj špaiz Evrope doseliće sve što im ne odgovara da bude u stanu, kacu s kiselim kupusom, zimske čizme i lopate za sneg.

Mora da si bio "mali deca" u to vreme,ali ja se sećam te države prijatelju.Pa još sam živ čovek i klonirao bi takvu državu.

Deki1987
Nije. Ali je u Novostima procureo tekst iz SANU... onako slucajno. A opet dovoljno da se reaktivira ustastvo medju Rvate
Управо оно о чему сам говорио; ти имаш проблем да препознаш шта је узрок, а шта последица.
Значи- Меморандум САНУ је реактивирао Усташтво?:eek:
Таман било цркло, кад га академици дрмнули са 300 џула, а?:lol:
Слабо си ти пратио на часовима историје...

zar nije ekonomija 80ih bila najveci problem Juge ... da je bila stabilna da li bi doslo do raspada!?
Била је.
Али, чим су Милошевић и неколицина око њега почели да се баве тим проблемом- почеле су фрке у БиХ, Хрватској, Словенија почела да се жути, и да не набрајам- ко хоће да зна- зна.
И кад почну да падају главе- ко може да се бави економијом?
Не знам ко је то утицао на тебе; али, ниси уопште толико глуп, а имаш неке чудне резоне...

Deki1987

Управо оно о чему сам говорио; ти имаш проблем да препознаш шта је узрок, а шта последица.
Значи- Меморандум САНУ је реактивирао Усташтво?:eek:
Таман било цркло, кад га академици дрмнули са 300 џула, а?:lol:
Слабо си ти пратио на часовима историје...

Била је.
Али, чим су Милошевић и неколицина око њега почели да се баве тим проблемом- почеле су фрке у БиХ, Хрватској, Словенија почела да се жути, и да не набрајам- ко хоће да зна- зна.
И кад почну да падају главе- ко може да се бави економијом?
Не знам ко је то утицао на тебе; али, ниси уопште толико глуп, а имаш неке чудне резоне...

Ne mozes reci da je taj tekst nesto sto je bilo za Jugoslaviju nego za Srbiju ili Veliku Srbiju bolje receno.

Koliko mi je poznato ustase te nisu jurile dok si bio u SFRJ ... ili mozda jesu , ko zna.

Naravno da se probudile nakaze na svim stranama krajem 80ih usled loseg ekonomskog standarda ... ****** mislili su da ce ratom i podelom teritorija da obezbede buducnost :roll:

Danas ne mogu da vode Srbiju a kamoli jednu vecu drzavu poput Juge ... ipak je to samo san.

Deki1987
Ne mozes reci da je taj tekst nesto sto je bilo za Jugoslaviju nego za Srbiju ili Veliku Srbiju bolje receno.
Сад је прилично јасно да ти Меморандум ниси ни прочитао...:lol:
Не ваља да по интерпретацијама доносиш суд.
Прочитај цео документ.
Није то рецепт за сарлу, то треба неколико пута прочитати да се схвати о чему су они ту говорили.
То су људи огромних знања и образовања; мало ко је и способан да то одмах "укачи".:think:
Koliko mi je poznato ustase te nisu jurile dok si bio u SFRJ ... ili mozda jesu , ko zna.
Овде нису, осим оног покушаја 1971, кад су добили по лабрњи, највише од својих.

Naravno da se probudile nakaze na svim stranama krajem 80ih usled loseg ekonomskog standarda ... ****** mislili su da ce ratom i podelom teritorija da obezbede buducnost :roll:
Споља покренуто, јер је економски лоша ситуација идеална за подизање побуна.
"Дивиде ет импера"...

Danas ne mogu da vode Srbiju a kamoli jednu vecu drzavu poput Juge ... ipak je to samo san.
Опоравак је увек дужи од пропадања.
Низбрдо и узбрдо.

Omg od kad sam to procitao , imam isprintano ... nego kazem kako ga Rvati tumace ...

Nekako su se svi uplasili i aktivirali svoje tradicionalne vojnike ... ustase , cetnike , balije ... i eto picvajza.

Da li je vredelo --- a nesto mi to puno da se 30 godina oporavljamo ... :lol:

Vala buudala što si se dosad pravio budala- više nećeš moći :zelenko3:
Da ju je Tito dobio- to je tačno, al nije tačno da ju je i Aleksandar dobio! I eto- čemu je njemu trebalo da on ne dozvoli da se objavi kave zverske masakre hrvati po Mačvi počiniše i to u doba gde je još i carska rusija bila u igri, i gde je to bilo još daleko od ostalih sila. Nego je masakre stavio na dušu austrijancima! A znaš čemu mu je to trebalo- pa trebalo mu je njegovoj blentavoj jugoslovenskoj maštariji, a posle se i sa hrvatima dobro utalio oko blaga što ga Srbija im!
Da da, sve buudale ćete morati da presranete da se budalite [emoji847]

Ti se sećaš iz dajine, a ja iz blizine prijatelju.

Prijatelju izgleda nisi u toku ja sam svojevremeno stanovao do samog konzulata tako da bez obzira što si bio
u blizini ja sam bolje video odavde iz daljine.Znaš dobro da sam bio slobodan i normalno se kretao pre više decenije.
To i danas se ne uspeva.Misliš da sam ti đžabe davao 5.000 franaka?

Upravo to , kralju je sve dozvoljeno pa i da kara slugu.
Mazohizam.
I ne samo to, ovde kruže i neke teorije da tvoj život kralju pripada! Više nije dovoljno da si mu samo sluga¿¡ Nego eto- on ima pravo da kaže da neko za tvoj život ne mora da odgovara! To što su ljudi ušli i pomahinito pobili 100 000 ljudi, to nije ni blizu dovoljno da to njega potrese i da im traži da odgovaraju¿¡

Prijatelju izgleda nisi u toku ja sam svojevremeno stanovao do samog konzulata tako da bez obzira što si bio
u blizini ja sam bolje video odavde iz daljine.[/
B]Znaš dobro da sam bio slobodan i normalno se kretao pre više decenije.

Да ниси био и пацијент др.Меденице??
Онда си могао из велике близине да видиш како се краде и ко и под каквим условима долази да се ''лечи''...

Да ниси био и пацијент др.Меденице??
Онда си могао из велике близине да видиш како се краде и ко и под каквим условима долази да се ''лечи''...

Mislim da je Medenica bio u Ženevi ili negde okolo.On je lečio ćerke Mahmuda bakalija i druge "buđžovane" a ja sam
bio u Cirihu.Verovatnon si ti bio pacijent kako bi lakše dobio penziju i to mi je poznato.Mora svako da se snalazi kako
zna i ume.Tamo je bila dobra penzija ovdi je to poslednja radost.

Mislim da je Medenica bio u Ženevi ili negde okolo.On je lečio ćerke Mahmuda bakalija i druge "buđžovane" a ja sam
bio u Cirihu.Verovatnon si ti bio pacijent kako bi lakše dobio penziju i to mi je poznato.Mora svako da se snalazi kako
zna i ume.Tamo je bila dobra penzija ovdi je to poslednja radost.

Не дај Боже да ја будем ичији ''пацијент'' а Меденицин не бих ни могао бити јер нисам био ''друг члан''...
Да ли знаш да је са др.Меденицом и сличнима њему уништен фонд здравствене заштите ?И ником ништа...све се заташкало да се не сазна КО је све био пацијент и колико је чије ''лечење'' коштало...

Не дај Боже да ја будем ичији ''пацијент'' а Меденицин не бих ни могао бити јер нисам био ''друг члан''...
Да ли знаш да је са др.Меденицом и сличнима њему уништен фонд здравствене заштите ?И ником ништа...све се заташкало да се не сазна КО је све био пацијент и колико је чије ''лечење'' коштало...

Bože ti kroato-komunisti,kakve su to lopurde i zlikovci bili i nikada im nije bilo dosta od početka njihove vladavine pa sve do današnjeg dana

Da li znaš da je ovde bolnica skupa u odnosu na naša tadašnja primanja?Medenica je bio nameštenik a nikog nije
zvao kićenim ......... da se leči ovde.Jedan od tih buđžovana poslao je ćerke da se leče u bolnici u kojoj je radio
Medenica.Setio sam se zvao se Mahmut Bakali tadašnji funkcioner.Setiću se još nečega.

I ne samo to, ovde kruže i neke teorije da tvoj život kralju pripada! Više nije dovoljno da si mu samo sluga¿¡ Nego eto- on ima pravo da kaže da neko za tvoj život ne mora da odgovara! To što su ljudi ušli i pomahinito pobili 100 000 ljudi, to nije ni blizu dovoljno da to njega potrese i da im traži da odgovaraju¿¡

Pa ti i ovde bljuješ vatru...:zcepanje::zcepanje::lol::lol::lol:

Širiš se, aaaa?

u blizini ja sam bolje video odavde iz daljine.Znaš dobro da sam bio slobodan i normalno se kretao pre više decenije.

Jok prijatelju, izgleda da ti nisi u toku.

Ja sam tada stanovao u Aušvicu i jedva čekao da dobijem ausvajs i zapalim iz te "lepote" kao i ti što si.

To što si ti video iz daljine se u narodu kaže: " Kupus hvali, meso kusa."

Jok prijatelju, izgleda da ti nisi u toku.

Ja sam tada stanovao u Aušvicu i jedva čekao da dobijem ausvajs i zapalim iz te "lepote" kao i ti što si.

To što si ti video iz daljine se u narodu kaže: " Kupus hvali, meso kusa."

Lično znam prijatelju a i postavljao sam sliku,nudio ti 5 hiljadarke nisi hteo da uzmeš.
Krajnje vreme da dignem ruke od Srbije.Moja žena ide u Srbiju a ja nikako.Dokle će žena moći
da ide to još neću da tvrdim.U svakom slučaju taj problem nije bio evo Tita mi.

Lično znam prijatelju a i postavljao sam sliku,nudio ti 5 hiljadarke nisi hteo da uzmeš.
Krajnje vreme da dignem ruke od Srbije.Moja žena ide u Srbiju a ja nikako.Dokle će žena moći
da ide to još neću da tvrdim.U svakom slučaju taj problem nije bio evo Tita mi.

Nisi ni ti hteo da uzmeš pasoš koji su ti davali pa se sad praviš na blesavo.
To da si ti digao ruke od Srbije je bilo jasno još kad si odbio da uzmeš ponuđeni pasoš.

Razumem te, onako ljudski i čovečanski, al nemoj da mi pričaš o Jugoslaviji kad nisi bio tu, a ja jesam.

Back