Obnova Jugoslavije

Како да не знамо кад нас свакодневно својом појавом подсећаш колика сте беда..

e

kako se osecas kada vidis da produkt one drzave , uziva u raskosu , blagostanju , bogatstvu ...

vis , nonice moje male , dorucak , balkon , okean , talasi , miris cistoga vazduha...

r86ujm.jpg

kada cete Vi , novodosli kapitaljisti da imate i da putujete i da uzivate....

- - - - - - - - - -

Nije to tvoj grad.
To što si se obreo u njemu je deo istorijske nesreće Srbije.

Kao da su ga okupirali Huni Ugri, Turci Nemci i drugi neprijatelji.
To je grad koji je tvoja skakavačka sekta uzurpirala u jednom istorijskom trenutku i iz kog si isteran.

Beda je ono na šta me podseti svaka tvoje reč na ovom forumu i drago mi bude kad znam da ste isterani iz Srbije.

pa , koliko ti se trudio da se izvuces iz onih blata , ili ti kaljuge ,

uvijek ces ti biti , to sto i jesi.

i sad , ko ovde ima bolji zivot ,

ti ili marsovac

a teeeeek kako nam je / mi je lijepo

fina muzika , nije ona tvoja duvacka ili uvlakacka..

a i hrane , ko sto se nekada jelo.....

2uo5d74.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Чекај Марси ти користиш "чари" капитализма а патиш за социјализмом?Подсјети ме о чему се ту ради?!

ma jok :)

nema patnji za proslo vreme , bilo je i proslo:rtfm:

bilo je mnogo dobrih stvari za obicnoga coveka a i losih...luzera - pojedinaca :rtfm:

ovo je , kako se kaze slika nosi hiljadu reci ,:hahaha::per:

i ukazuje da , oni koji samo selektivno sa licne pozicije u svemu omalozavaju bivsu mi zemlju - nespretni pokusaji..da se edukuju :rotf:

UKAZUJEM da produkt one zemlje , uz svo ono obrazovanje , ma gde da se nadje , moze da zivi i jos bolje i da uziva.:mrgreen:

ono sto bejah u proslom zivotu i moja malenkost , kao i na stotine hiljada drugih , su ZNANJE iz one zemlje -obrazovanje , u teskoj kapitalistickoj borbi , uspeli i da se vrate na drustveno prihvatljive pozicije i da ima/ju bolji zivot.:hvala::hvala:

i koristim i priliku da , im pokazem , ukazem...kako mi je tesko.:per::per:

uhhhhh

- - - - - - - - - -

a sta koristis da Ti bude bolje, mislim imas li novaca da platis doktora a i za lekove

Back