Obnova Jugoslavije

Da mi je znati od čega ti živiš kada si 7/24 na forumu?
Vidim koliko se Srbija oporavlja. Verovatno, ekonomski, najbednija evropska zemlja.

Od trgovine, građevine i pojoprivrede, a vikendom sviram svadbe kršćenja i druga veselja, al imam 100G interneta pa trenutno kuckam iz voćnjaka.
Ne znam zbog čega te to zanima sem ako nemaš neku rodicu za udaju, al jopet ne vredi jerbo em sam mator em imam strogu ženu koja mi ne dozvoljava da imam devojke.
Daklem, tek ćeš da vidiš kako se oporavlja kad se na vlast dovedu pravi Srbi koji će da kažu toj SFREU da nas članstvo ne zanima i okrenu se trgovini sa onima koji ne traže od tebe da pre utakmice odsečeš nogu da bi ušao na teren.

Porediti ono zlo američkim kreditima simulirano rasulo sa današnjom privredom, je kao porediti narkomana koji je pod dejstvom i narkomana koji se skinuo pa se muči i krizira, al ozdraviće ako istraje.
Bedno je radovati se mukama ozdravljenja, a ne radovati se ozdravljenju.

Što tebe to zanima uopšte kad si jasno i nedvosmisleno na strani onih koji bi da ponovo vojskom komanduje neki Tus.

- - - - - - - - - -

Шта ће ти зид кад је иза зида(с ове наше стране проблем)?Прво да се очистимо па онда зид има смисла!

Pa kako da se očistimo ako ne poizbacujemo ološ van zidina?

Da čekamo da se sami dozovu pameti?

Poslednja izmena:
5800285324_52b2d98eb2_b.jpg

Svaka fotografija je dokaz da vi lazete i pricate godinama gluposti i najbrutalnije lazi o SFRJ.

Свака фотографија је доказ, и јасно се види која је то беда бетонска и сивило без ичег креативног у себи. Болест. АЛи ви сте невиђено интелигентни, а ми смо невиђено глупи, и када нам ви кажете да је то напредно онда и поверујемо, ви сте фоорумски ауторитети. Мозгови.

Свака фотографија је доказ, и јасно се види која је то беда бетонска и сивило без ичег креативног у себи. Болест. АЛи ви сте невиђено интелигентни, а ми смо невиђено глупи, и када нам ви кажете да је то напредно онда и поверујемо, ви сте фоорумски ауторитети. Мозгови.

:zblesav:

Kako si dosao do stana u NBG?

Aj priznaj da su ti roditelji bili u komunistickoj partiji.... komunjare bolje reci, onaj talog koji se folirao od pocetka da bi posle jedva docekali 90e i sverc.

Sivilo, ahhahahahahahahh.

Kako si dosao do stana u NBG?

Aj priznaj da su ti roditelji bili u komunistickoj partiji.... komunjare bolje reci, onaj talog koji se folirao od pocetka da bi posle jedva docekali 90e i sverc.

Sivilo, ahhahahahahahahh.

Nesreća je što se neki krili iza komunista i koristili beneficije pa postali komunjare.A ovo što su koristili dođe mu:
"pojelo se neznalo se"

To za politički položaj Srba je ključno.
Tek u odnosu na to se može gledati sve ostalo sve i da nije bila bedna beda i nesloboda.

I debilno dete baci čokoladu koju mu je dao čika kad vidi da mu čika siluje mamu i tatu braću i sestre.

Vidi globalizacija kaze da ne sme biti Velike Srbije i nekih ultra nacionalista, svaki pokusaj toga nas opet kosta po milion Srba van Srbije.

Ti i takvi kao ti to i zelite.

Vidi globalizacija kaze da ne sme biti Velike Srbije i nekih ultra nacionalista, svaki pokusaj toga nas opet kosta po milion Srba van Srbije.

Види, реци ти том Глобализацији да једе оно што се неједе, Велике Србије мора бити, тако Бог заповеда..

Jeste, za razliku od vas koji želite globalizaciju i nestanak Srba te pretvaranje u nekakve jugo zombije.

- - - - - - - - - -

Види, реци ти том Глобализацији да једе оно што се неједе, Велике Србије мора бити, тако Бог заповеда..

I biće je , i to pre nego što se mnogi globalisti nadaju.

Daj link ?

- - - - - - - - - -

Jeste, za razliku od vas koji želite globalizaciju i nestanak Srba te pretvaranje u nekakve jugo zombije.

- - - - - - - - - -

I biće je , i to pre nego što se mnogi globalisti nadaju.

Vidi i ja ne bih u EU ali ovde onda postaje napeto posto su uvek nacionalisti pravili sranja... ili Jugoslavija ili u EU, nema trece.

To nisam rekao, ali vecina njih ga je ispratilo u suzama... svi su plakali... jbt to su osecanja a ne danas, raduju se retardi kada neko rokne premijera. :zblesav:

Плакали су јер су били сви одреда истрауматизирани,мислили су да је то крај свијета,шта сада,шта даље.
Од силног његовања култа личности многи Срби и данас вјерују да је Тито био самосталан у вођењу вањске политике и да је био бесмртан.
Кад оно прц...

Плакали су јер су били сви одреда истрауматизирани,мислили су да је то крај свијета,шта сада,шта даље.
Од силног његовања култа личности многи Срби и данас вјерују да је Тито био самосталан у вођењу вањске политике и да је био бесмртан.
Кад оно прц...

Svakako veci stepen samostalnosti a i veca odgovornost nego iko od 90ih pa na ovamo sto se bar tice EX ZU prostora.

Pozdrav

- - - - - - - - - -

Шта видис још?

Da tvoj AV desnicar predaje Kosovo a ti cutis ko P.

Svakako veci stepen samostalnosti a i veca odgovornost nego iko od 90ih pa na ovamo sto se bar tice EX ZU prostora.

Pozdrav

- - - - - - - - - -

Da tvoj AV desnicar predaje Kosovo a ti cutis ko P
.

Али Тито је имао политику отворених врата према Албанији,тада је ушло десетине хиљада албанских породица у Југославију из Албаније.
Он је заправо већи кривац од Ацике за случај Косово,већи је кривац и за случај БИХ од Ацике.Ацика је само пудлица али није крив за Косово и БИХ.

Back