Objektno Orijentisani Pub

Plaši me ovo pitanje jer ja još uvek nisam definisao šta bih želeo iako sam završio čkole i radim ovo. Jedno vreme sam hteo arheolog (baš klinac), zatim istoričar, pa psiholog, pa bibliotekar, pa pisac :mrgreen:

I dalje ne znam kako stojim sa svime ovim. Lutam :D
Msm meni se generalno svidja da radim kao support. Odem namestim stampac, instaliram im nesto, sherujem folder, resetujem pass, instaliram im sertifikat... Malo radis jedno, malo drugo, malo im se nakacis preko sistem centra i resis problem, a ljudi u fazonu koji je ovo naucnik leb te ****. :lol: Easy money.
Jedino me nervira kad su pod tenzijom i onda mi prenose negativne vibracije. Radio sam i ozbiljnije stvari sa win serverima i bas sam razvio jaku logiku za resavanje problema. Ima dosta i vremena da ladis i citas novine. :lol: To je neki tempo koji meni odgovara, ovo gde ti gines od rada i zakucan si da svih 8 sati zaista radis kao konj, to se meni uopste ne svidja. To znam da ne bih voleo da radim nikad. Bilo mi je interesantno malo i programiranje dok sam vezbao one zadacice i logiku, posle mi je to postalo jako tesko. Dodjes do nekog nivoa gde ne mozes da napravis softver, a sledeci stepenik je uzasno tezak da se zakoraci.

Msm meni se generalno svidja da radim kao support. Odem namestim stampac, instaliram im nesto, sherujem folder, resetujem pass, instaliram im sertifikat... Malo radis jedno, malo drugo, malo im se nakacis preko sistem centra i resis problem, a ljudi u fazonu koji je ovo naucnik leb te ****. :lol: Easy money.
Jedino me nervira kad su pod tenzijom i onda mi prenose negativne vibracije. Radio sam i ozbiljnije stvari sa win serverima i bas sam razvio jaku logiku za resavanje problema. Ima dosta i vremena da ladis i citas novine. :lol: To je neki tempo koji meni odgovara, ovo gde ti gines od rada i zakucan si da svih 8 sati zaista radis kao konj, to se meni uopste ne svidja. To znam da ne bih voleo da radim nikad. Bilo mi je interesantno malo i programiranje dok sam vezbao one zadacice i logiku, posle mi je to postalo jako tesko. Dodjes do nekog nivoa gde ne mozes da napravis softver, a sledeci stepenik je uzasno tezak da se zakoraci.
Pa to je kao i sa profesionalnim sportistima. Mnogo je prosečnih, a jako mali broj profesionalaca. Zamisli ti programere koji su pravili photoshop! Da sve ono radi kako treba, da omoguće editovanje fotografije i sva ona čuda. Skidam kapu. To je za mene wow. A tek da ne pričam o video editing programima kao što su Adobe after effects.

Ja nemam aspiracije da budem jako dobar, previše mi deluje stresno.

Ali ne kao što je moj slučaj. Primer. Probudim se i imam tako jaku želju da igram Allods online. Skinem igru od 15GB, i igram 10 minuta, smorim se i izađem i obrišem. :mrgreen:

Ili, skinem witcher igru od 35+ GB spreman da igram i nisam je ni pokrenuo, obrišem posle jedan dan xD
A sto ne napravis nesto svoje? Svoju app...sajt?
Kako je moguce da ne koristite to znanje da nesto napravite za sebe...?

Za tebe sa popustom. :D

nonaligned krije svoj landing page kao zmija noge.
napravila sam jednu sad moram drugu ali za ovu nemam nikakve zahteve jasno opisane, samo vidim stranicu kako izgleda i moram da napravim najblize tome:( cak i fontove moram da pogadjam
izgubicu ceo dan na to:(

Imaš puno takvih web sajtova od baš iskusnih programera. Tipa, moshi je sjajan predavač

https://codewithmosh.com/
na srpskom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

znam da ima na engleskom

napravila sam jednu sad moram drugu ali za ovu nemam nikakve zahteve jasno opisane, samo vidim stranicu kako izgleda i moram da napravim najblize tome:( cak i fontove moram da pogadjam
izgubicu ceo dan na to:(

na srpskom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

znam da ima na engleskom
Ne ljuti se, draga nonaligned. Ne se uzbudjavaj. Imam youtube kanal koji i ne reklamiram sa tutorijalima. :mrgreen:
Još malo pa 100 subs. Počeo baš aktivno i onda se smorio. :D

Ne ljuti se, draga nonaligned. Ne se uzbudjavaj. Imam youtube kanal koji i ne reklamiram sa tutorijalima. :mrgreen:
Još malo pa 100 subs. Počeo baš aktivno i onda se smorio. :D
pa iskoristi krstu svi cemo se subskrajbujemo :mrgreen:

Bolje sto nema, bice nam manja konkurencija. :P Najbolje jos i tetkice sto ciste da prekvalifikujemo u programere. :D
ali ti ces biti onda svoj gazda neces morati da instaliras stampace

kako ne razumes

Imaš puno takvih web sajtova od baš iskusnih programera. Tipa, moshi je sjajan predavač

https://codewithmosh.com/
dobar predavac, uzasan developer
da pojasnim, u programiranju postoji tacka od koje se ono sto radis smatra umetnoscu, to je neki ekspertski nivo
znam da prepoznam kada neko radi na ekspertskom nivou, mosh je samo advanced i dobro sazvace teme koje predaje

Back