Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
I, kako ide pisanje koda? Koju platformu koristiš, pitam moguće treći put.ja samo zelim da naucim jednu stvar:
-da napravim marketplace
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I, kako ide pisanje koda? Koju platformu koristiš, pitam moguće treći put.ja samo zelim da naucim jednu stvar:
-da napravim marketplace
rekla sam ti- ucim na sajtu na kom prelazim kursI, kako ide pisanje koda? Koju platformu koristiš, pitam moguće treći put.![]()
Da, na sajtu, a ja te pitam koji sajt.rekla sam ti- ucim na sajtu na kom prelazim kurs
imam VS code ali nema razloga da napustam sajt sve mi je tu
ne mogu da ti kazemDa, na sajtu, a ja te pitam koji sajt.

Zašto ne možeš? Šta to kriješ?ne mogu da ti kazem
imaju i community a ja sam prilicno aktivna![]()
To sam i ja skontao. Ja počinjao od nule i onda odustanem jer je previše stvari. A kad nadjem, samo editujem sa znanjem koje imam.Meni je moj brat otkrio tajnu web dizajna, cim predjes osnovu, odmah skini neki templejt i pocni da editujes. Niko ne pravi sajtove od pocetka, ne treba da znas sve. Samo ti treba dobar templejt.

Jednom sam radio sajt za jednog lika iz Čikaga i samo sam našao templejt, izmenio po njegovoj želji i dobio kešNext lvl je da nista ne kucas, samo kopiras sa bootstrap-a.![]()

Jednom sam radio sajt za jednog lika iz Čikaga i samo sam našao templejt, izmenio po njegovoj želji i dobio keš![]()
Samo dnevno radis po 10-20 sajtova. Meni se nekako programiranje ne svidja jer me to asocira na referente u firmama gde oni sede po ceo dan i kuckaju nesto u wordu, excellu. Zesca smaracina, kao support ili sys admin imas mnogo vise vremena na raspolaganju, mozes da se setkas, provozas do druge poslovnice i sl. Ovako si samo zakucan za komp i kucaj kod. Msm lejm as ****.Meni to sys admin deluje daleko težeVerujem da je tako kad si frilenser. Zato ti niko to ne uzima kao relevatno radno iskustvo. I onako je to posao da odrzavas vec postojece sajtove. Nesto malo cacnes i to je to.Samo dnevno radis po 10-20 sajtova. Meni se nekako programiranje ne svidja jer me to asocira na referente u firmama gde oni sede po ceo dan i kuckaju nesto u wordu, excellu. Zesca smaracina, kao support ili sys admin imas mnogo vise vremena na raspolaganju, mozes da se setkas, provozas do druge poslovnice i sl. Ovako si samo zakucan za komp i kucaj kod. Msm lejm as ****.
Sad ti se to zove devops, teško da će neko sad dati oglas za sys admina ČPMeni to sys admin deluje daleko teže
Neam pojma, nesam odavde, a vi kako te?Sad ti se to zove devops, teško da će neko sad dati oglas za sys admina ČP
Meni to nije bas najjasnije sta je devops? Kao koder i sys admin u jednom? Msm sto placati dva radnika kad mozes da nateras da jedan covek radi sve u firmi, a das mu jednu platu.Sad ti se to zove devops, teško da će neko sad dati oglas za sys admina ČP
Pa devops, ti je onaj što koristi kubernetes i takve alate. Nešto kao u fazonu osim što administrira i instalira...Meni to nije bas najjasnije sta je devops? Kao koder i sys admin u jednom? Msm sto placati dva radnika kad mozes da nateras da jedan covek radi sve u firmi, a das mu jednu platu.
welcome to serbiaOno sto pronadjoh na wikiju brt pa sto bi iko normalan ucio sve ono kad moze da nauci da programira i da ga boli patka. Lakse ja nauciti 4 jezika, nego nauciti 4 jezika i jos nauciti administraciju i raditi sa strankama. Jel to barem kompenzovano neki astronomskim ciframa za plate ili ne? I onako kodiras te kodiras, zasto bi radio jos jedan posao ako si normalan?

da to je bas retko da ljudi gube interesovanje brzoreko nema šanse da ima ljudi koji gube volju i interesovanje ovako brzo![]()

Jedan moj kolega radi to za 2 i po hiljade evra, ali 12 sati.Ono sto pronadjoh na wikiju brt pa sto bi iko normalan ucio sve ono kad moze da nauci da programira i da ga boli patka. Lakse ja nauciti 4 jezika, nego nauciti 4 jezika i jos nauciti administraciju i raditi sa strankama. Jel to barem kompenzovano neki astronomskim ciframa za plate ili ne? I onako kodiras te kodiras, zasto bi radio jos jedan posao ako si normalan?
Zadnjih 3 nedelje sam radio svaki dan i vikendom, nekad 8, nekada i po 14h. Ne bi to pozeleo ni najgorem neprijatelju, glava me razbija. Neka hvala, taj tvoj drug nije citav.Jedan moj kolega radi to za 2 i po hiljade evra, ali 12 sati.
Sta si ti sve hteo da budes kad porastes?Ja sam tripovao kako sam jedini koji menja jezike i interesovanja tako snažno, reko nema šanse da ima ljudi koji gube volju i interesovanje ovako brzo. Kad ono, User Friendly se pojavio![]()
Plaši me ovo pitanje jer ja još uvek nisam definisao šta bih želeo iako sam završio čkole i radim ovo. Jedno vreme sam hteo arheolog (baš klinac), zatim istoričar, pa psiholog, pa bibliotekar, pa pisacSta si ti sve hteo da budes kad porastes?![]()
Ali ne kao što je moj slučaj. Primer. Probudim se i imam tako jaku želju da igram Allods online. Skinem igru od 15GB, i igram 10 minuta, smorim se i izađem i obrišem.da to je bas retko da ljudi gube interesovanje brzo![]()