User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.034
Msm meni se generalno svidja da radim kao support. Odem namestim stampac, instaliram im nesto, sherujem folder, resetujem pass, instaliram im sertifikat... Malo radis jedno, malo drugo, malo im se nakacis preko sistem centra i resis problem, a ljudi u fazonu koji je ovo naucnik leb te ****.Plaši me ovo pitanje jer ja još uvek nisam definisao šta bih želeo iako sam završio čkole i radim ovo. Jedno vreme sam hteo arheolog (baš klinac), zatim istoričar, pa psiholog, pa bibliotekar, pa pisac
I dalje ne znam kako stojim sa svime ovim. Lutam![]()
Easy money.Jedino me nervira kad su pod tenzijom i onda mi prenose negativne vibracije. Radio sam i ozbiljnije stvari sa win serverima i bas sam razvio jaku logiku za resavanje problema. Ima dosta i vremena da ladis i citas novine.
To je neki tempo koji meni odgovara, ovo gde ti gines od rada i zakucan si da svih 8 sati zaista radis kao konj, to se meni uopste ne svidja. To znam da ne bih voleo da radim nikad. Bilo mi je interesantno malo i programiranje dok sam vezbao one zadacice i logiku, posle mi je to postalo jako tesko. Dodjes do nekog nivoa gde ne mozes da napravis softver, a sledeci stepenik je uzasno tezak da se zakoraci.