gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
Dlakavi jominiju oda na politici a meni samo zlatna medalja na kompjuterima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dlakava_Strvina:
...
Ljudske kodekse ne poznaju niti su poznavali.
To se vidi kad iziritirani počnu da vredjaju jer fale neki argumenti koji se u priči njihovoj nikako ne smeju pojaviti.
Čekaju nekih svojih novih "pet minuta"
Ne vide da je njihovo beznadežno misleći da što se više deru da su cenjeniji?
To možda u džungli.
Imali smo balkansku džunglu i više nam se ne vraća u istu.
Treba živeti, raditi, imati porodicu, praviti planove za budućnost gde će svi biti živi.
O tome ne pišu.
Ne znaju.
Umeju samo da uništavaju.
...
Vadio si iz konteksta moj glavni post (onaj posle uvodnog), a ne citira ovaj deo!
Priznaješ da sam u pravu?
Hvala!
Interesi?
Misliš ono što je branio sam protiv svih?
Zameni tezu "odbrana Titove Jugoslavije" sa "odbrana Srba" i "formiranje RS" ujedno "VELIKAAAA SRBIJA"...
Čim se budeš stideo Srebrenice, nećeš poštovati Slobine nacionalne interese.
Može da Mladić bude vrhunski General ali je uradio nešto protivno pravilima ratovanja što nikada u ratničkoj istoriji Srbin nije kršio!
Budućnost?
Vidiš, izvestan političar je izneo super-ekonomsku-ideju za budućnost: da se posadi drveće i da se sačeka da poraste pa da se obradi, napravi nameštaj i proda kao roba a ne kao sirovina.
Jao, jeste!
Baš taj!
Tvoj omiljeni!
Lepo zvuči na uvo ali pamet se pobuni - drvetu treba 50 godina da poraste, pa onda požari, stenice...
A i nama prodje život! Treba jesti 50 godina...
Bilo super ideja za budućnost, nije da nije.
Lepe na uvo pred spavanje...
Pa i ova mu dodje kao najnovija...
Pusti Duhe i Fantu i Srbrnicu za trenutak, pa mi objasni:Duh Sekire:Мислио сам испрва да оставим ово што је посатало леп смолток, али кад видим да сам ти постао занимљив, да не буде да бежим...
Ерго, јесу ли "твоји" (видим да их браниш) поштивали те кодексе?!? Ево само да цитирам Прокића из ЛДП поводом смрти Милошевића "од свих неправди на свету, ова ме најмање биоли". Па и мене неке неправде најмање боле. Рецимо ова у Белорусији.
Вређање. Сетимо се. "Генетска депонија, вашљива племена, безрепа стиока, Странка Ретардираних Срба, смрадикали, др Воја Аутистични Клашњиков..."
Па нисам знао да су наши либералисти у ствари милошевићавци. Нисам знао да је Перо с онога свијета Луковић у ствари за Милошевића...
Нема фрке, пренећу ја шта је лапрдао по "Пешчанику", јавно снимање, а будале у публици се онда том кретену смејале... Као он је фаца.
Теби се не враћа у балканску џунглу, али би хтео у ону америчку. Лепо што си са нама то поделио.
Имам ја планове за породицу, само не знам како да се отваре ако нам натоваре ратну одштету. Знаш ли да има у Србији оних који прижељкују такву пресуду. Соња Бисерко например.
Ти си против Републике Српске? Значи за тебе су огромна већина људи који тамо живе "нацоши". Одлично! И даље се деклариши за шта си.
Не стидим се Сребренице зато што нам тај стид намећу они који би требало да се стиде.
Овај век је век Азије, свиђало се то теби или не.
st.maurice:Pusti Duhe i Fantu i Srbrnicu za trenutak, pa mi objasni:
Zasto toliko mrzis Srbe pa ides po forumima i izjavljujes da su Srbi genetski inferiorni u odnosu na Bosnjake i Hrvate?
Duh:Дакле пошто је Лешина решио да препусти цео форум свом праведном (?) гневу, ред је да и ја мало прокоментаришем у одбрану истог, тј форума.
Препознаћете његове велике мисли у копирајтом заштићеном фонту. Остало је мој одговор.
Samo život u istini je siguran.
А истину одређује Длакави лично.
Имамо већ на политичкој сцени партију која говори "истину коју је говорио Исус Христос", а сада имамо и Стрвину која говори Јазавчеву Истину (Истина великим почетним словом, мора бити тако, фалусно уздигнуто).
Nemamo vremena da opscenarima i lažibabama dozvolimo još jednu egzibiciju.
Ма си шефе, слажем се
Вежбајде зви моју баролу: Зрбији се жури!
Ako nema neke ličnosti koja obeleži krvave 90-te da se brani, onda su teme Azerbejdžan, Kualalumpur, Obala Slonovače i uticaj Velikih Sila bez Srbije u tim državama.
Па шта ћеш Длакави, морамо да се "суочимо" са 90-им како нас уче оне симпатичне бакице. Знаш оно
Да видиш
Да памтиш
Да знаш
А што се тиче утицаја великих сила, Свет је постао Глобално Село, све је то так постмодерно, et pluribus unum
Nesposobni za sagledavanje trenutne situacije, priželjkuju pobedu propaliteta koji su pokazali ko su i šta su, spamuju ovaj forum nebulozama kao vid besplatnog reklamiranja.
Је ли ових пропалитета? Ових идеја?!
U svojoj praznoglavosti smatraju da će neko valjda povezivanjem na internet poverovati u napisano.
Драго нам је Длакави, што бринете за нас нишче духом...
Веома нам је драго.
Ми у свом незнању идемо на оно да и ћорава кока понекад убоде зрно.
Svaki dan se neko nov priključi na internet u Srbiji.
To kažu statistike.
To je poenta za mutivode!
Misliće da tako valjda, treba da misli čim na Krstarici ima tih natpisa.
Значи ипак понекад убоде. Ипак се окреће, па то ти је...
Позната је ствар да смо ми који носимо шперплочу на аватару или само у срцу, прави ловци на душе.
Нешто као први хришћани.
E takve ću da sabotiram u njihovim manipulacijama.
Али ипак је ту мистер Стрвина да нас спречи.
Значи цео овај текст је био захтев Јоминију да ти уручи орден.
ОК може, само сутра.
Мало...
Dlakava_Strvina:
Pa pošto ti fali razgovor, ajde da porazgovaramo....
Nadam se da situacija sa tom šper-pločom nije kao situacija kod mene:
Kako u srcu tako u pameti.
Vidim da vas je mnogo i da imate moderatora koji posle ima problem kako da spreči druge kad neće svoje?
A Evo i opet onaj isti link pošto si se malo zagubio
crow:poshtovani gospodine strvino,
ako sam jedan vash topik dobro razumeo,
mogu da kazem samo
BRAVO, neponovljivi majstore 8)