LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.541
činjenica je da je ovaj pdf jako pitomo mesto, ja ne pamtim kad su se neki ljudi posvađali čak iako ne dele isto mišljenje (eto uzmimo primer moje kume i mene oko nekog snimka,ona bila malo zla, kumo
) ali se to lepo reši
a na nekim pdf, rat izbija oko najbanalnijih stvari, da ne poveruješ
Milevče, kumo moja

Potpuno si u pravu. Za snimak ponajviše i takodje i za svadjanje. Obe smo u pravu, svaka sa svog stanovišta i nema svadje.

a to je najvažnije. Valjda zato što smo puno vremena sa životinjama pa vremenom prihvatimo neke njihove osobine ( ne ubijati ako nisi mrtav gladan, ne napadati osim ako nisi ugrožen, igra,veselje,šetnje,druženje sa drugim ljudima i psima), što se okupila grupa finih, kulturnih i tolerantnih ljudi, šalimo se i zavitlavamo. Nama je lepo ovde gde smo. Slažem se sa Nenom da bih najradije zabranila pristup nekim ljudima (pogledajte moj foto album pa će te naići na jedan komentar kome nije tu mesto ali ja normalno nisam odreagovala jer bi samo pogoršala stvari). Ako smo sa hobijem, neka smo. Važno je da smo skupa i da nam je lepo i korisno. I nikako nas ne stavljati sa onima iz dom i porodica, jer ćemo sigurno izgubiti naše lepo druženje. Stvarno smo pitomi (mi sa opasnim živuljkama, da ne kažem kerovima) u odnosu na one koji ne vole pse i druge životinje. Toliko od meneKumo volim te
(bila bi bolja ona ukinuta)

... Nisam učestvovao iz čisto praktičnih razloga, ne mogu da se prepirem sa bujicom zadrtih žena. I ovako čitajući sam se nervirao, a da sam učestvovao verovatno bih izludeo
.... Elem, ne bih voleo samo jedna stvar da se desi, a to je da neko pročita jednu knjigu, i da na osnovu te knjige zasniva svoje teze, pa da me onda kinji zašto u stanu imam 5 mačaka i da li sam svestan npr. koliko je štetna mačija dlaka