vilus
Iskusan
- Poruka
- 5.145
E,zna neko kako se zove onaj pas sto ima brkove? ne znam kako da vam objasnim , ima brkove kao covek sto ima ...
Postavi neku sliku pa cemo ti reci. Ima mnogo pasa koji imaju brkove.
Ili ga barem malo bolje opisi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,zna neko kako se zove onaj pas sto ima brkove? ne znam kako da vam objasnim , ima brkove kao covek sto ima ...
Postavi neku sliku pa cemo ti reci. Ima mnogo pasa koji imaju brkove.
Ili ga barem malo bolje opisi
Pa ne znam , bio sam u kolima i video sam jednog i svideo mi se ..Znaci bio mi je do kolena ili mozda manji,braon boje ... pa ne znam sta da trazim , sta da upisem ..moguce je da bude lovacki..??!!
Teško pitanje...E,zna neko kako se zove onaj pas sto ima brkove? ne znam kako da vam objasnim , ima brkove kao covek sto ima ...
Da, to je bradati koli i moja prva asocijacija na "brkove" kod psa.Bradati Koli?
Da, to je bradati koli i moja prva asocijacija na "brkove" kod psa.

zna li neko kad nam Ria stize?
DE ste LJudovi !!!!!!!!!Evo ga stigli smo vam!!!!!!
I vi ste nama nedostajali!!!!!!!!!!

DE ste LJudovi !!!!!!!!!Evo ga stigli smo vam!!!!!!
I vi ste nama nedostajali!!!!!!!!!!

Ja bih ovo malo drugačije definisala: Mnogo je interesantnije sa Riom!Konacno Ria MNOGO je dosadno bez tebe

Teško pitanje...
Recimo da pitam da nije možda ovaj?
![]()

Da, i na bradu. Isto i tibetanski terijer. Pre će biti neki terijer nego bilo šta drugo. Kažeš, braon? Što već reče Vilus, možda je stvarno NOD ptičar ali oni su viši od bilo čijih kolena.