Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

Zna li neko da li u Beogradu postoje pansioni za macke? Imam dve mace, a putovali bi za praznik, put je dosta dug 700km pa nekako mislim da one to ne bi dobro podnele, bolje da ih ostavim u pansionu 4 dana ukoliko tako nesto postoji. Do sada sam se snalazila sa prijateljima, ali sada nema nikog zivog, svi negde putuju
:(

Da li moze da se otvori rubrika mali oglasi u kojoj bi vlasnici kucnih ljubimaca mogli da ponude pse i macke i ostale ljubimce svim zainteresovanim i dobronamernim ljudima?Cene mogu da budu simbolicne(vakcina,rodovnik i putni troskovi)a ko misli da prodaje neka ga kontaktiraju na pp.Za ljude koji bi prodavali primera radi pse trebali bi obavezno da postave slike roditelja i stenaca da ljudi mogu da vide sta bi kupili da ne bude velikih razocaranja kada odu po ljubimca.Molim nekog od nadleznih za odgovor.
Unapred zahvalan Bane.

Da li moze da se otvori rubrika mali oglasi u kojoj bi vlasnici kucnih ljubimaca mogli da ponude pse i macke i ostale ljubimce svim zainteresovanim i dobronamernim ljudima?Cene mogu da budu simbolicne(vakcina,rodovnik i putni troskovi)a ko misli da prodaje neka ga kontaktiraju na pp.Za ljude koji bi prodavali primera radi pse trebali bi obavezno da postave slike roditelja i stenaca da ljudi mogu da vide sta bi kupili da ne bude velikih razocaranja kada odu po ljubimca.Molim nekog od nadleznih za odgovor.
Unapred zahvalan Bane.
Na forumu postoji podforum "Mali oglasi".
Ovde postoji rubrika "Pokloni".
Ideja kao ideja nije losa, ali bilo bi nemoguce kontrolisati i odrediti sta je "simbolican iznos".
S druge strane, teme u kojima se predstavljaju kuja i njeni stenci (bez price o prodaji) su dobrodosle.

Da ali simbolicna cifra za mene nije i tebi simbolicna,recimo.

Meni je jeftin pas od 300 eura,a mnogima je i 100 previse.

Iz prethodnog posta mozes videti sta smatram simbolicnim;)a sta sam rekao za ozbiljnije ponude:lol:Pre godinu dana sam imao leglo Nemackih ovcara od kojih sam cetiri psa prodao a tri poklonio:-o,tako da nema potrebe pricati sta je i za koga 100a sta 300eura.
Ne zelim nikoga da vredjam ali ima i ljudi sto dolaze sa namerom da spuste cenu a dovezu se meckom(u mom slucaju zove telefonom da kupi za cerku psa pa mu mnogo,pa jel moze jeftinije aja slepac8)mekog srca:heart:popustim a on tras pa nista manje meckom u kupovinu:!:)Sledeci put otvaram sirom oci :shock:kada resim nekome da prodam psa.Inace pse prodajem cisto da se uzme koja para za njihovu hranu da mi bas ne budu cele godine na skromnom budzetu.

Iz prethodnog posta mozes videti sta smatram simbolicnim;)a sta sam rekao za ozbiljnije ponude:lol:Pre godinu dana sam imao leglo Nemackih ovcara od kojih sam cetiri psa prodao a tri poklonio:-o,tako da nema potrebe pricati sta je i za koga 100a sta 300eura.
Ne zelim nikoga da vredjam ali ima i ljudi sto dolaze sa namerom da spuste cenu a dovezu se meckom(u mom slucaju zove telefonom da kupi za cerku psa pa mu mnogo,pa jel moze jeftinije aja slepac8)mekog srca:heart:popustim a on tras pa nista manje meckom u kupovinu:!:)Sledeci put otvaram sirom oci :shock:kada resim nekome da prodam psa.Inace pse prodajem cisto da se uzme koja para za njihovu hranu da mi bas ne budu cele godine na skromnom budzetu.
Pa taj da je platio relno sve što je kupovao (i "kupovao" :roll:) ne bi imao to što ima! ;)

По правилнику Крстарице на два места пише да је забрањена комерцијала а то обухвата и продаје штенаца, рекламирање одгајивачница и слично. За то је предвиђен, како је рекла Смех, подфорум "Мали огласи". Сви постови који су садржавали рекламе - брисани су.

E ljudi hvala puno na lepim zeljama!!!!:heart:
Nemojte da pravite sr nja dok me nema ,ko sto umete!!!!!:cool::cool:

Postavicu par novih slicica na temi o rodjendanima!!!!
Ljubim vas i nedostajacete mi!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Vidimo se ubrzo
Pozz
:ok::ok::ok:
@m.mom Jesam ofarbala sam ali samo u crveno i plavo!!!!Druge boje nesto nisu htele da se prime!!!!!!:super:

Какав нови модератор???? На овом подфоруму остајемо само Смех и ја, неће бити нових модератора.

Риа, мислићемо на тебе док будеш уживала и обећај ми да ћете се лепо одморити и провести! Важи?

О томе је отворена дискусија на такмичарској теми, позивам све да се прикључе са идејама. Дајте ми предлоге, ја могу да изаберем најприкладнију тему. Ајмо народе, да се играмо, и овако је лоше време, плус досадно и бљутаво!

Back