Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

Размишљала сам да се поведем неком врстом анкете - поставим слике и анкету и ви лепо гласате. Може да буде и анонимна. И мислим да може да се изведе да се не зна која је слика у предности. Ово је наравно само идеја. Није лоше ни ово што је Анимал ловер предложила. У сваком случају, не одустајемо од тога и даље ћемо да се лепо забављамо ... као што смо и досад радили, зар не? ;)

Па можеш,
стави анкету ми ћемо да гласамо........
наравно да не заборавимо да се добро забављамо...
Е ацка, добра је идеја......само не знам хоће ли се сви сложити?

Dok ja stignem na ovaj vaš pdf svašta se izdešavalo:)

U svakom slučaju, sa malim zakašnjenjem podržavam vas da nema razloga da odustajete zbog jednog člana, i eto uvek ima rešenja.

Za Mačkić, nadam se da nećeš brisati slike svojih ljubimaca kako si najavila, nije nekako fer, mada sam temu o Tediju pročitala na drugom forumu i divna je, šteta što se nije nastavila, a možda si i o mačoru pisala, čim nadjem vremena probaću da nadjem.

Pozdrav svima, alegrias

Pa de ste ljudovi!!!!!!!Al ste se raspisali!!!!!!!!:shock::shock::shock: Hehehehe sto se tice toga ko je prvi sta saznao,OVAJ ALI SAMO OVAJ PUT si me prestigao Losemi!!!!!!!!! :twisted:Eto sad ti lepo priznavam!!!!!! Budi srecan ovo ti je prvi i poslednji put da me prestignes!!!!!!!!!!8-)8-)

JER MOJA JE RUKA BRZA OD ZVUKA!!!!!!!
ZIVEO DZOLE DZOGANCI!!!!!!!!!!!!!

Kako bre ne citas!!!!!!:shock: Ti ustvari mene gledas kao "objekat" tvoje zabave!!!!!!!:-x Nemas zelje da " zagrebes" povrsinu( procitas) i sagledas onu moju divnu esenciju........!!!!!!!!!!!!!!!!:cry: Ti mene ne volis ti me iskoristavas za sopstvenu zabavu!!!!!!!:sad2:

NEMAM PMS!!!!!!!!(al zamalo):whistling::whistling:

Pa de ste ljudovi!!!!!!!Al ste se raspisali!!!!!!!!:shock::shock::shock: Hehehehe sto se tice toga ko je prvi sta saznao,OVAJ ALI SAMO OVAJ PUT si me prestigao Losemi!!!!!!!!! :twisted:Eto sad ti lepo priznavam!!!!!! Budi srecan ovo ti je prvi i poslednji put da me prestignes!!!!!!!!!!8-)8-)

JER MOJA JE RUKA BRZA OD ZVUKA!!!!!!!
ZIVEO DZOLE DZOGANCI!!!!!!!!!!!!!

Aj videcemo, mada ne verujem bas u to ja da mi je poslednji:)

Kako bre ne citas!!!!!!:shock: Ti ustvari mene gledas kao "objekat" tvoje zabave!!!!!!!:-x Nemas zelje da " zagrebes" povrsinu( procitas) i sagledas onu moju divnu esenciju........!!!!!!!!!!!!!!!!:cry: Ti mene ne volis ti me iskoristavas za sopstvenu zabavu!!!!!!!:sad2:

NEMAM PMS!!!!!!!!(al zamalo):whistling::whistling:

e dakle luda si 100% da ne znam da si fina porodicna zena ccc:mrgreen:
i ne sekiraj se naravno da te citam (posto te "iskoristim za sopstvenu zabavu":lol::lol::lol:) ali najvise volim donove slikice ipak:-)
i stvarno imas "divnu esenciju":D

ubice nas moderatori ovo ode u chat:-|

E drugovi i drugarice,sad citam ovo i mislim se u sebi,pa mi smo gori od male dece:rotf:
Kad se mi raspekmezimo ajjjaaaaaoooo.:super::Al eto sta cemo obradovali smo se a i ja sam bio odlucio ako Mili ode odo i ja.:x Meni su suze udarile na oci jedva sam napisao sta sam hteo od suza,majkemi neznam sta mi bi.:confused:

Мислим да одустаје од модераторства, али по постовима видим да ће остати као регистровани корисник. И волела бих да остане, њени савети су драгоцени, спремна је да помогне, има бескрајно стрпљење да изнова и изнова саветује једно те исто. Тешко ми је што остајем без "колегинице", али кад сте сви ви добри тако, ја ту нећу имати пуно посла. Много ми помажете, тачније, не мени, него овом подфоруму да остаје такав какав јесте - без лажне скромности - најбољи који постоји. Живели!

Мигора, стварно, шта је теби, какво плакање, овде је забрањено плакање! То ти ја кажем! ;) У ствари, може да се плаче ... али од среће! :) Eво, да те мало орасположим:

e sad mi je lakše. Stvarno. bez zezanja. Sva sam bila nekakao u autu ova dva dana i samo sam se kačila na inernet da vidim šta se dešava. Totalno sam se sjjjjebala sa tim niskim pH vrednostima. Još samo da se mačkić predomisli i ostane i moderator (jer njih 3 , MIli, Mačkić, Smeh) sve nekako doživljavam zajedno, ako me razumete šta hoću da kažem. Odo je sad u pH preko 12, a uteraću u 14 kad se Mačkić predomisli skroz i ostane mod.

Back