O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nas drugar, bravar po zanimanju je ojacavao i vario one "cevi" ili kako oni to zovu kutije od kreveta i sali se na nas racun, da je sledeci put najbolje da ozidamo krevet, tako nece da se slomi :hahaha:
a hvala bogu, moj muzic i visociji a u zadnjih godinu dana je bogami nabacio i stomacic, a i ja jadna neuhranjena, stalno na nekim dijetama, pa nema od cega ni da puca krevet :hahaha: :hahaha:

Mi smo napravili krevet od kovanog gvoždja, dole jake kutije i latofleks daščice, dobri dušeci i napokon spavamo kao ljudi. Išli smo, gledali ali sve nam je izgledalo nekako slabo. na kraju uz kaficu nasta nacrt i mi ostavismo pare na stovarištu. Izgleda kao iz časopisa ali nije tako nakićen. Ko će bre da briska to vazdan dan :hahaha:

Mi smo napravili krevet od kovanog gvoždja, dole jake kutije i latofleks daščice, dobri dušeci i napokon spavamo kao ljudi. Išli smo, gledali ali sve nam je izgledalo nekako slabo. na kraju uz kaficu nasta nacrt i mi ostavismo pare na stovarištu. Izgleda kao iz časopisa ali nije tako nakićen. Ko će bre da briska to vazdan dan :hahaha:

Moj dragi napravio od oraha ...takodje letvice dole sve rucni rad a krevet tezak ko tuc,ja ne mogu da ga pomerim...

dođosmo iz šetnje
Božanstveno
Sneg soli li soli, zveri uživaju, ceo kej samo naš, mislim Alfa zveri i ja sami kilometrima duž reke, ali vetar piči li piči, smrzla sam se kao stanovit organ, ali bez obzira bilo je prelepo. U povratku priključi nam se čupavo kučence od cirka 3 kg, nahranismo ga pa ono ode dalje.

dobar vam jutar, ZATRPAAAAAN SAAAAM !!!

zatrpanusmehu-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back