LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
Ah, da zaboravih. Upravo pijem drugu petinu piva. Svi smo na svojim mestima, ja za kompom a Žika u fotelji ispred TV ali nam je komunikacija na zavidnom nivou.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako bre znas kada da dodjes i sta da kazes![]()
Morala sam da se vratimReci....

Nisam uspeo. U pitanju je odlican zenski kalendar ali nigde ne uspevam da prebacim pps format
najčešća dijagnoza
nejebica
nešto malo ređa (a takođe česta u narodu)
nedojebica
i ona što ubila više srba no svi ratovi
promaja
biraj

najčešća dijagnoza
nejebica
nešto malo ređa (a takođe česta u narodu)
nedojebica
i ona što ubila više srba no svi ratovi
promaja
biraj

(mislim ja nisam vozač, ja sav vožena gospodja, te se ne pronalazim u ovoj priči)
E evo i slikica koje sam obećala....
Još smo bili mali.....
Savršenstvo‚more kumo, pročitali kum Žika nešto?

pa ti li misliš bibliotekarku da iznenadiš.
Poslala ja svim prijateljicama tu verziju, a ima i za brojne muške prijatelje još bolja verzija (kao na onoj slici od malopre što sam postavila - verzija 20 god kasnije).

b92 nas je pohvalio sto nismo polivali farbom zene u bundama...i tako...
kazu mi nismo polivali,za razliku od aktivista u svetu koji na takvim protestima obavezno poliju nekoga
i tako...
eto kako smo mi fini
mada priznajem,doslo mi je da uzmem onaj crveni sprej i da ih isprskam makar malo![]()
Da, umesto onog lažnjaka koji ste prskali. Uf, kakve gadure!

Jedna lepa vest. Mazi je tumor na dojci skoro nestao. prvo je nestalo uvećanje štine žlezde a zatim je tumor bivao sve mekši i sada ispod dojke napipaš samo mekanu izraslinu i to se smanjuje svakim danom. Presretni smo svi.![]()
za bezrepog vrtiguza