gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
Jao, Loly, neću ništa da ti kažem!![]()
Она је Елицина прва другарица, јој како су се слатко играле, по два сата без прекида! Маза је шећер, скроз црна лабрадорска глава, а тело птичара!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao, Loly, neću ništa da ti kažem!![]()
Она је Елицина прва другарица, јој како су се слатко играле, по два сата без прекида! Маза је шећер, скроз црна лабрадорска глава, а тело птичара!

Pozdrav drage mojeSamo sam se na brzinu prijavila, sada idem da je vodim da primi injekciju protiv besnila. Mali apdejt, vodila sam je u sredu u Beograd na pregled i snimanje, rezultati iz krvi su joj odlicni, ima kalcifikaciju mislim negde oko srca na krvnim sudovima, pluca su joj ok kako kaze vet za psa njenih godina s time sto ima bronhitis ali ne predlaze lecenje jer kaze da je to degenerativna pojava sa godinama. Uzeli su joj isecke sa dva mesta, sa desne noge i izrasline o kojoj sam ti pricala Mimi, na dojci, kaze da je tumor koji je cistican, pa sada cekam rezultate iz laboratorije. Nisu je opili totalnom anestezijom vec nekom koja je halucinogena pa kada je dolazila sebi sva je bila pogubljena, nije me prepozlavala, nije mogla da stoji, ustane pa padne, pa smo je drugar i ja drzali naizmenicno dvadesetak minuta dok se nije otreznila, taj deo mi je bio najgrozniji. Tako, malo mislim o tome i samo da mi kaze da ne treba operisati i onda nemam brige oko nicega sa njome.
Nadam se da ste mi svi dobro, nisam se javila neko vreme, previse obaveza i premalo vremena.
LolyPredivini su oboje.
![]()
jal maza neki pticar?

Nego, Mileva evo jedna sličica da vidiš kakva je moja bebana.
Mada, jako ženstveno sedi.....![]()

Dobro veče, zaboravih
Mi smo bili na Kašutnjaku, bilo je divno. Času prisustvovali Gogg sa Harrasom, Mili sa Sinom Filipom i preslatkom Eli, Krisb sa Jocom i Galom, Dogac sa sestrom i majkom i Mološ, Meš i ja. Bilo je divno, dubok sneg, sve čisto i belo a na okupu ljudi koji vole i znaju da uživaju sa psima.
Mi smo bili od 11-14 sati , da ne preteramo a i Miloš je, ljubi ga majka, došao sa žurke jutros u 5 mada je bio odličan iako nenaspavan.
Ponavljamo postupak sigurno![]()

Jao Loly kako je lepa![]()
tako je Dina halucinirala celu noc posle operacijeanestezijom vec nekom koja je halucinogena pa kada je dolazila sebi sva je bila pogubljena,
vrtela se po stanu i gledala nesto cega nije bilo 
tako je Dina halucinirala celu noc posle operacijevrtela se po stanu i gledala nesto cega nije bilo
bas mi je bilo zao...
ljubi saru,nadam se da ce sve biti ok
[/

Zakuni se da su dosle u bundama pored vas?![]()