O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav drage moje :) Samo sam se na brzinu prijavila, sada idem da je vodim da primi injekciju protiv besnila. Mali apdejt, vodila sam je u sredu u Beograd na pregled i snimanje, rezultati iz krvi su joj odlicni, ima kalcifikaciju mislim negde oko srca na krvnim sudovima, pluca su joj ok kako kaze vet za psa njenih godina s time sto ima bronhitis ali ne predlaze lecenje jer kaze da je to degenerativna pojava sa godinama. Uzeli su joj isecke sa dva mesta, sa desne noge i izrasline o kojoj sam ti pricala Mimi, na dojci, kaze da je tumor koji je cistican, pa sada cekam rezultate iz laboratorije. Nisu je opili totalnom anestezijom vec nekom koja je halucinogena pa kada je dolazila sebi sva je bila pogubljena, nije me prepozlavala, nije mogla da stoji, ustane pa padne, pa smo je drugar i ja drzali naizmenicno dvadesetak minuta dok se nije otreznila, taj deo mi je bio najgrozniji. Tako, malo mislim o tome i samo da mi kaze da ne treba operisati i onda nemam brige oko nicega sa njome.

Nadam se da ste mi svi dobro, nisam se javila neko vreme, previse obaveza i premalo vremena.

Loly :D Predivini su oboje. :cmok:

Uf, cica mala, bice ona dobro, ljubi je u njuskicu!

Dobro veče, zaboravih:D
Mi smo bili na Kašutnjaku, bilo je divno. Času prisustvovali Gogg sa Harrasom, Mili sa Sinom Filipom i preslatkom Eli, Krisb sa Jocom i Galom, Dogac sa sestrom i majkom i Mološ, Meš i ja. Bilo je divno, dubok sneg, sve čisto i belo a na okupu ljudi koji vole i znaju da uživaju sa psima.
Mi smo bili od 11-14 sati , da ne preteramo a i Miloš je, ljubi ga majka, došao sa žurke jutros u 5 mada je bio odličan iako nenaspavan.
Ponavljamo postupak sigurno:D

Dobro veče, zaboravih:D
Mi smo bili na Kašutnjaku, bilo je divno. Času prisustvovali Gogg sa Harrasom, Mili sa Sinom Filipom i preslatkom Eli, Krisb sa Jocom i Galom, Dogac sa sestrom i majkom i Mološ, Meš i ja. Bilo je divno, dubok sneg, sve čisto i belo a na okupu ljudi koji vole i znaju da uživaju sa psima.
Mi smo bili od 11-14 sati , da ne preteramo a i Miloš je, ljubi ga majka, došao sa žurke jutros u 5 mada je bio odličan iako nenaspavan.
Ponavljamo postupak sigurno:D

Bili ste u mom komsiluku? :eek:
a malo je falilo da danas idemo malo da se sankamo u Kosutnjak...:dash:

:hahaha:
jao bre Dona :lol:

protest je prosao fino...
bilo je vise ljudi nego sto sam ocekivala :)
ali i to je malo....
neke tri guske su u bundama bile na trgu,nekih 10 metara od svh nas i klibere se...kao bulje i smeju se :roll:

bilo je fino,samo sam se smrzla.....posle smo drugarice i ja otisle na chaj i kafu u neki raspadnuti kafic u kome umesto da se ugrejemo,smrzle smo se jos vise :lol:
i tako....
.

b92 nas je pohvalio sto nismo polivali farbom zene u bundama...i tako...
kazu mi nismo polivali,za razliku od aktivista u svetu koji na takvim protestima obavezno poliju nekoga :lol:
i tako...
eto kako smo mi fini :rumenko:
mada priznajem,doslo mi je da uzmem onaj crveni sprej i da ih isprskam makar malo :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back