donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Nego Loly,
petak veče, deca odsutna.... šta ti još uvek radiš ovde????
Što ne ČITAŠ?
Dabome
i ne samo da čitaš no da učiš napamet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego Loly,
petak veče, deca odsutna.... šta ti još uvek radiš ovde????
Što ne ČITAŠ?
Dabome

A i muči me izbor literature za ČITANJE, pošto mi je muž na putu...

ma nesto mi koci ovaj adsl, i tek sam naknadno procitala sve vase poruke i skapirala....
eh, ja odavno nisam citala, moja andjela je nocobdija, leze u dvanest, pola jedan
obicno zaspim pre nje
bas mi treba jos jedna soba
a i kako misli da joj napravimo seku ili batu
Ma sva sreće te su dospeli u tu banju gde Nada, njegova majka, kaže da su jako fini, ljubazni, strpljivi i stvarno mnogo pomažu da i ona i dete budu smireni. Šta ćeš. Vremenom će naučiti šta sme a šta ne sme. Čak smeju da jedu uerokrem namazan na hleb. jedan otac kaže da njegovom malon nije ništa (malko skoči šećer) kada jede eurokrem ali mu šećer poludi ako namaže džem bilo koji. Valjda onaj voćni šećer mu organizamu smeta.

ma nesto mi koci ovaj adsl, i tek sam naknadno procitala sve vase poruke i skapirala....
eh, ja odavno nisam citala, moja andjela je nocobdija, leze u dvanest, pola jedan
obicno zaspim pre nje
bas mi treba jos jedna soba
a i kako misli da joj napravimo seku ili batu
pokvari programator na ves masini ...
dobro veče i tebi
ovde je veselo
........

Ima jedna lepa stvar kada sepokvari programator na ves masini ...
![]()

i ja ne čitam no forumašim, Alfa dežura.
Istina ja sam redovno čitala da slučajno ne ostanem nenačitana

jao probali smo i tu varijantu, ali ona krenula za nama, kao "ma da vidim ja sta vi tu radite" (u kupatilu)
eh, jedino na krov da se popnemo

jao probali smo i tu varijantu, ali ona krenula za nama, kao "ma da vidim ja sta vi tu radite" (u kupatilu)
eh, jedino na krov da se popnemo

Dobro vece. Jedan savet od starije, nacitane dame: budi Andjelu danima i danima u 7 ujutru, ne daj joj da spava preko dana, uz obavezno igranje sve u sesnaest sa Monom i loptom, pa ces za koji dan imati lepo celo vece za citanje...
Moja deca su bili ranoranioci i ranospavaoci kad su bili mali... navikla to mama![]()

Da, ranije se redovno čitalo, ali ove moje dve vampirice su slične Burencetovom anđelku, još malo pa ću i SLOVA početi da zaboravljam![]()
Viš šta radi iskustvo
Takodje isti princip primenjen![]()

pa draga, možeš ti uz knjigu ne samo da se uspavljuješ, nego i da se budiš

A i zdrav san mnogo znaci za razvoj dece, a kazu da je najzdraviji od 21 uvece do 6 ujutru![]()
ne vredi mi ni taj pristup, muz voli ujutru da spava vise nego... leba da jede![]()

pa draga, možeš ti uz knjigu ne samo da se uspavljuješ, nego i da se budiš