O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MA ne, kakve pacijentkinje
nego reč je o tome kako je ginekolg koji me je porađao sa Anom takva faca da sam ja pod dejstvom opijata morfinskog tipa (kada porođaj traje saaaatima tj danima na stolu, onda ti u zt terminalnoj fazi daju i takve preparate) koji su kod mene delovali i kao serum istine, dakle na pitanje hoćemo li da se porodimo, ja mrtva ladna kažem, nemam nameru, lepo mi ovako da ležim i gledam tog Hrista razapetog kako se lanjka, pošto je bio avgust, a on imao prilično raskopčanu bluzu pa ja videla privezak na lancu (a bogami još ponešto) (mislim ništa naročito bitno, samo gornji rub od boxerica ).
Eto toliko o inspirativnom dejstvu lekara

Zeno hvala ti :cmok2::cmok2::cmok2:
Dan si mi ulepsala :hahaha:

Ali pavlaka u tragovima, pršuta od naših svinja, hranjenih kako treba (tata se satirao a nije imao holesterol i nije bio gojazan) i ražani dvopek. :rumenko: I poenta je Bili koji žicka klopu i teškom mukom ga sprečavam da se popne na sto!

Mi smo opet izgubili lopticu u snegu i to na 30. bacanje. Tražili smo ali nismo našli. Sigurno smo je nagazili i zatrpali još dublje. Uglavnom momak se malo istrčao a našli smo i dve kaskade koje dodju kao jedna strmina pa tu bacamo tj Miloš baca a ja uživam i hvalim :hahaha:
Sutra idem da mu kupim 10 komada i jednu veću da se vidi u dubokom snegu.

Džip sa 4 radikala još sinoć. Tako sam ovde pročitala. A za Velju sad javiše kad sam upalila TV. Ja inače TV skoro i ne gledam osim namerno nešto dok Žika zimske dane provodi ispred ljubljenog mu aparata a ja ispred kompa. Onda on meni nešto kaže što vidi na TV a ja njemu sa foruma. Tako izgleda brak posle 25 godina kada supružnici imaju različite igračke a igraju se u istoj sobi :rotf::rotf::rotf:

Džip sa 4 radikala još sinoć. Tako sam ovde pročitala. A za Velju sad javiše kad sam upalila TV. Ja inače TV skoro i ne gledam osim namerno nešto dok Žika zimske dane provodi ispred ljubljenog mu aparata a ja ispred kompa. Onda on meni nešto kaže što vidi na TV a ja njemu sa foruma. Tako izgleda brak posle 25 godina kada supružnici imaju različite igračke a igraju se u istoj sobi :rotf::rotf::rotf:

Ljiljo, al bar ste obavešteni :hahaha: u svim oblastima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back