O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma nisam mislila na agresivnost kao agresivnost..
nego rekoh,ako im se svidja ziva piletina,mozda hoce da glocnu goluba...
zezala sam se.
ja ne znam sta bih radila da una tako nesto uradi.
ona je mesanka eng. setera...i voli da juri golubove,ali je nauchena da ne dira druge zivotinje,ni ptice ni machke ni nikoga....
golubove juri onako iz zabave,samo se zatrchi ka njima...sa machkama se druzi(sa ovima koje poznaje,koje ne poznaje,od njih bezi)

sve to znam, ali oper, muka mi je što su se tako poneli

Nemoj da si preosetljiva, iako jesu tvoje 'bebe', nije nista strasno Dona.. psi u pitanju. :cmok:

@mici
Eto, ova i ne juri golubove, niti macke, izuzev jednog slucaja kad sam premrla skoro, ali eto dodje im sto bi rekli. Desi se, ja opet mislim da nije nista strasno cak bih rekla i normalno.

Ja sve mislim da smo zaboravili na njihov instinkt, u zurbi da ih dresiramo i napravimo od njih svog najprimernijeg primerka dobrog vladanja. Treba i njima malo popustiti i dozvoliti im da se sete kako je zapravo biti pas.

za mačke znam da ne bi preživele trenutak susreta sa njima i zato se dobro pazimo da do takvih susreta ne dođe. Jednom u šetnji kada su videli neku jadnu mačku pojurili su je ona se popela na drvo a oni verovali ili ne jurnuli za njom jedno dva metra uz stablo koliko su imali inerciju. Strašnilo.
Ali ja za to znam i o tome voimo računa, a ovo su bili domaći golubovi nešeg rođaka koji su u našem dvorištu.

@ sarica :)
tako je...mada je Una daaaalleeekkko od primerka sa dobrim vladanjem....mislim,dobra je ona,nije agresivna,ne bi ni mrava zgazila....lazem,jede bube.....i tako... :whistling:
ali je tvrdoglavi inadzija :lol:
i u poslednje vreme je i shtetochina...sve papire i pare krade i cepa ih u najsitnije delice :lol:

juche ja ulazim u stan i na prvi pogled sve super....nije napravila nikakvu glupost....izmazim ja nju,ali vidim nesto se chudno ponasa......
ja se mislim "ma istripovala se nesto"
kad ja,uhvatim se za telefon da zovem gorana,kad ono nema signala :lol:
odem do vrata gde je ukljuchen tel. kad ono,gajtan precvikan.....kao makazama......
odlepim ja tu,izderem se "sta si bre ovo radila" a ona se onako skupi,izbulji ochi i bulji u mene,a samo vrh repa se mrda....kao ono,nemoj da se ljutis,sluchajno sam......
onda sam ja tako dva sata provela spajajuci zice,i namestajuci gajtan..... :lol:a ona je za to vreme bila na terasi i kako ja prodjem ona skrene pogled,kao gleda nesto sa terase....
koji je to folirant,to je strashno

super nam je bilo,mene je bio strah posto ne voli da se voza kolima ali cim smo seli on je zaspao,pravili smo pauzu na svaki sat dva ali on retko da je izlazio iz kola.I zestoko se iskupao ali prvih par dana su nas terali sa plaza,kao nije za pse,boje se i bla bla bla na kraju smo nasli neku divlju ali izkupali smo se u svakom slucaju...........
Najsmesnije mi je bilo kada smo isli da se prosetamo po nekoj planincugi a Laki trckarao ispred nas....ljudi poceli da vicu kurjak i razbezali se samo tako

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back