O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pre neku godinu na plazi u perastu, tamo su vecina vikendasi i pse dovode bez problema, skoro svaka kuca ima svoj mol. na javnoj plazi dosetao neki lunja i od cele plaze zapiskio plastificiranu lezaljku, kraj lezaljke, dok je dekica spavao na njoj, ni on ni bakica nisu provalili... i covek spusti slucajno noge bas blizu, niko nista da im kaze. ja im pridjem i nisam mogla da se ne smejem, kazem sta je bilo... covek je smejuci se oprao lezaljku u moru, niko nije terao psa sa plaze... blentica se i kupala :)

priznajem piskenje na plazi jeste problem-ne moze se ocistiti, jer tesko je psu objasniti da ne sme da obelezava teritoriju, ali zasto ne postoji deo za vlasnike pasa na adi, nije mi jasno? barem da pokusaju, vide da li ce vlasnici drzati plazu dovoljno cistom...

mogli bi da nesto sitno naplacuju ulaz za pse, da uz pomoc tih para rese problem higijene same plaze, a umesto spasioca, koji ionako nista ne radi da neko naplacuje kaznu onima koji ostavljaju djubre iza sebe i svog psa... ma sve se moze kad se hoce, nazalost nikoga nije briga...

pa to kad bi uradili mnogo bi se spasioci umorili ipak to je posao tezak setati po plazi i naplacivati kazne :rtfm:
zamisli ironije lik u kupacem ili zenska odakle pare da izvadi da plati kaznu:mrgreen:
ja bi naterao sve koji su smece bacili da ociste deset kvadrata oko sebe gde je uhvacen verujte da bi onda sigurno zapamtili to i nebi ponovili narednih par sati

Ћао, народе!

Шта радите и ви и ваши другари (љубимци) ових дана?
Ја сам јуче први пут одвела Ели даље од куће, тачније до Земунског парка, јао што јој је мој старији син радиоооо .... куку .... кад је дошла кући обезнанила се, није знала за себе! Пошто ми море није суђено ове године, сваког викенда витлам по Ади. То би требало да буде као нека утеха, јелте?

Ћао, народе!

Ја сам јуче први пут одвела Ели даље од куће, тачније до Земунског парка, јао што јој је мој старији син радиоооо .... куку .... кад је дошла кући обезнанила се, није знала за себе! Пошто ми море није суђено ове године, сваког викенда витлам по Ади. То би требало да буде као нека утеха, јелте?

Koliko Eli sada ima mjeseci?

A Mili, kakva je voda na Adi?

То би требало да буде као нека утеха, јелте?

Sta ima veze sto ne mozes na more, vazno je da ima dje da se kupa, ja na more svake
godine provodim bas puno vremena, ali ipak vise volim da se kupam u rijeci......zasto, to
ni sam ne znam :mrgreen:

Ћао, народе!

vidis,ja zivim na 5 minuta od ade,a ne da mi se da odem malo da uzivam....samo uveche nekad prosetam :otkacio:
jednostavno mi se ne da da odem na plazu preko dana :otkacio:
stalno nesto iskrsne :sad2:

Ћао, народе!

Kratko sam stanovala u Zemunu, mada mi se baš sviđa grad. To je onaj park kod Agronomije ili neki drugi? Ako bih se ikad preseljavala na areal code 011, definitivno bih odabrala Zemun.

Meni je za utehu što Gizmo ne voli vodu osim u svojoj činijici. :lol: Mada u KV ima gde da se ode na kupanje, nije da nema.

Koliko Eli sada ima mjeseci?

A Mili, kakva je voda na Adi?

Ели има 2 и по месеца, оштењена је 3.5.2008. (бар тако процењују датум).:p

Вода је божанствена, ја идем скроз горе где нема људи, па је чиста вода, провиди се.:super:

vidis,ja zivim na 5 minuta od ade,a ne da mi se da odem malo da uzivam....samo uveche nekad prosetam :otkacio:
jednostavno mi se ne da da odem na plazu preko dana :otkacio:
stalno nesto iskrsne :sad2:

Јао што ти завидим што си тако близу, ја идем чак из Земуна, а пошто често вучемо бицикле (ја возим ролере, а моја екипа бицикле) онда морамо колима, а то није џабе. Мислим да је тамо ујутру најлепше, нема људи, гужве, свеж ваздух, чиста вода, .... милина!:klap:

Kratko sam stanovala u Zemunu, mada mi se baš sviđa grad. To je onaj park kod Agronomije ili neki drugi? Ako bih se ikad preseljavala na areal code 011, definitivno bih odabrala Zemun.

Meni je za utehu što Gizmo ne voli vodu osim u svojoj činijici. :lol: Mada u KV ima gde da se ode na kupanje, nije da nema.

Јесте, то је код Пољопривредног факултета, парк је прелеп и преуредили су га. Ја обожавам Земун и не бих одлазила из њега.

Судећи по Ели која нема страхове, рекла бих да ће воду волети, а то ми баш значи.

ljudi ja da vas pozdravim putujem od utorka (nije more :) u pitanju) pa vas citam tek negde u avgustu...

Због овог те обожавамо ми који не идемо на море. (морам мало да се шалим).:hahaha: Цмокић и срећан пут!:heart:

Ух, какав сам лапсус направила! :rumenko:
Рекла сам да не бих одлазила из Земуна а овамо завидим Мици што је близу Аде.:think:
Мили, иди лези и спавај, почела си да лапиш!:dash: Није ни чудо што те Ели гледа тако чудно.:think:

Niste fer ljudi :rtfm: kad ja blejim nedeljom kuci vas nema nigde a kad ja odem negde sad ne mogu uopste da se snadjem koliko novih postova i tema ima ovde :dash:
I ja sam blizu ade ali to nije plus :cry: nas stalno teraju odande ....ide ono glupo obezbedzenje i ne da kucama cak ni na samom kraju ade...
mili opusteno ...niko to nije ni skontao ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back