alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
pre neku godinu na plazi u perastu, tamo su vecina vikendasi i pse dovode bez problema, skoro svaka kuca ima svoj mol. na javnoj plazi dosetao neki lunja i od cele plaze zapiskio plastificiranu lezaljku, kraj lezaljke, dok je dekica spavao na njoj, ni on ni bakica nisu provalili... i covek spusti slucajno noge bas blizu, niko nista da im kaze. ja im pridjem i nisam mogla da se ne smejem, kazem sta je bilo... covek je smejuci se oprao lezaljku u moru, niko nije terao psa sa plaze... blentica se i kupala 
priznajem piskenje na plazi jeste problem-ne moze se ocistiti, jer tesko je psu objasniti da ne sme da obelezava teritoriju, ali zasto ne postoji deo za vlasnike pasa na adi, nije mi jasno? barem da pokusaju, vide da li ce vlasnici drzati plazu dovoljno cistom...

priznajem piskenje na plazi jeste problem-ne moze se ocistiti, jer tesko je psu objasniti da ne sme da obelezava teritoriju, ali zasto ne postoji deo za vlasnike pasa na adi, nije mi jasno? barem da pokusaju, vide da li ce vlasnici drzati plazu dovoljno cistom...