mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Pa ne znam, nešto se slažem sa Riom da ima da se nabavi i čistija... (Što kaže Mica, :smajlikojipovraća: )

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i ona ga donela kod nas...slikao sam ga 100 puta i snimao...zanimljivo je mnogo.....
 i ona ga donela kod nas...slikao sam ga 100 puta i snimao...zanimljivo je mnogo.....

ljudi kako je bilo danas ne protestu????mico izvini sto nisam dosla,****.**...

jao dusa mala...a sta cete sa njom sad?
udomljavanje ili....

rina,na protestu je bilo malo ljudi.
znachi po svim forumima ima ljubitelja koliko hoces a kada je neki protest oni u zemlju propadnu...(ne mislim na tebe nego na one koji sve najbolje znaju i non stop nam govore sta kako treba da se uradi i oni uvek najvise rade za zivotinje,itd.)
ali dobro....
mnogo mi je drago sto sam upoznala mili i njenog klinca
mislim da dok svi ljubitelji zivotinja ne budu izasli na ulice,nista se nece promeniti...
neki su nam se chudili,neki su nas podrzavali a neki se i smejali...
da ste videli samo decu tih cirkuzanata....imaju podlive i rane po vratu i rukama,ogrebotine po nogama....
pitam se kada su im deca takva,kakve su zivotinje....
nije mi jasno od chega su deci takvi vratovi,uzas.

rina,na protestu je bilo malo ljudi.
znachi po svim forumima ima ljubitelja koliko hoces a kada je neki protest oni u zemlju propadnu...(ne mislim na tebe nego na one koji sve najbolje znaju i non stop nam govore sta kako treba da se uradi i oni uvek najvise rade za zivotinje,itd.)
ali dobro....
mnogo mi je drago sto sam upoznala mili i njenog klinca
mislim da dok svi ljubitelji zivotinja ne budu izasli na ulice,nista se nece promeniti...
neki su nam se chudili,neki su nas podrzavali a neki se i smejali...
da ste videli samo decu tih cirkuzanata....imaju podlive i rane po vratu i rukama,ogrebotine po nogama....
pitam se kada su im deca takva,kakve su zivotinje....
nije mi jasno od chega su deci takvi vratovi,uzas.

Ма ништа, Мицо, схватам ја, видело ти се на лицу. Јеси ли се окрепила са оном клопом?

ops:
ops: