O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ljudi da vidite sto imam kuce:D
zamalo kuce da udare kola pa moja sestra kad se vracala sa posla videla to i malo se igrala sa njim i kad je krenula kuci ono pocne da se pravi kako "kao" ne moze da hoda i poceo da cvili:mrgreen: i ona ga donela kod nas...slikao sam ga 100 puta i snimao...zanimljivo je mnogo.....:mrgreen:
a kako se samo igra sa Askom..bruka ziva...:rotf:

aha...evo je slika...
2hp51zm.jpg

rina,na protestu je bilo malo ljudi.
znachi po svim forumima ima ljubitelja koliko hoces a kada je neki protest oni u zemlju propadnu...(ne mislim na tebe nego na one koji sve najbolje znaju i non stop nam govore sta kako treba da se uradi i oni uvek najvise rade za zivotinje,itd.)
ali dobro....
mnogo mi je drago sto sam upoznala mili i njenog klinca :)
mislim da dok svi ljubitelji zivotinja ne budu izasli na ulice,nista se nece promeniti...
neki su nam se chudili,neki su nas podrzavali a neki se i smejali...
da ste videli samo decu tih cirkuzanata....imaju podlive i rane po vratu i rukama,ogrebotine po nogama....
pitam se kada su im deca takva,kakve su zivotinje....
nije mi jasno od chega su deci takvi vratovi,uzas.

znachi po svim forumima ima ljubitelja koliko hoces a kada je neki protest oni u zemlju propadnu...(ne mislim na tebe nego na one koji sve najbolje znaju i non stop nam govore sta kako treba da se uradi i oni uvek najvise rade za zivotinje,itd.)
ali dobro....
mislim da dok svi ljubitelji zivotinja ne budu izasli na ulice,nista se nece promeniti...
da ste videli samo decu tih cirkuzanata....imaju podlive i rane po vratu i rukama,ogrebotine po nogama....

ja bih dosao ali mi mnogo daleko a jos sam klinac keva bi me ubila.....
kod moje zgrade u blizini dolazili neki cigani(romi) i sa sobom nosili nekog medveda i bili ga i sve svi ljudi se okupili i kao im zanimljivo...ja hteo da ih bijem kad sam video kako muce jadnu zivorinju!
i cuo sam da je nakon sto su bili kod nas medveda udarila kola i da je poginuo:sad2:
jadan nisu ga ni hranili ni vodili racuna o njemu ni nista!debili....

Јесте било мало људи. Ја сам, ево, мојој деци објаснила о чему је реч, мислим, још раније сам причала и сад старији каже да не жели уопште да види циркус, јасно му је све. И он је болећив на животиње. А то са децом ... то је стварно страшнооо, како нико ту не реагује? Мислим, сигурно је још људи видело те повреде?

:(
ali dobro....

Nemas pojma koliko mi je zao sto nisam dosla. Imam problema sa Dzipsijem,moram da ga pazim da ne odgrize sebi rep,jos plus neki privatni problemi....:(
Pa najteze je pomeriti guzicu sa kompjutera,al dobro,necu sad o tome,nemam pravo da pricam kad ni ja nisam bila tamo. Prokleti ljudi,kad sam bila sa Dejanom na standu,toliko njih je proslo i gledalo nas onako gadljivo,ko da ne znam sta radimo.:twisted:
Inace,bila sam u petak na slaviji,nigde ni traga od standa,tebe i Dejana:lol:
Bila oko 3,pa opet posle onog pljuska...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back