O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smor...odoh ja...
rina ako vidis ove poruke gore,znas gde da nas nadjesh.
Nas dve cemo biti one dve budale sto su pogubljene....nosim plavi dux na sebi.....i imam teget-bordo skejterke
uostalom pusti mi sms pa ce se navatamo nekako...

Mico ja tek sad videh!!!!!!Pih bas bedak....mislim,u sustini mogla bi ja i sad da dodjem,al imam obavze,jako vazne. Elem,Dzipsi je pre imao dva testisa,a jedan mu se pre par meseci uvukao nazad(od onog parenja) i sad smo saznali da to moze jaaako da se iskomplikuje,moze tumor da dobije i ne znam sta jos.Sad cemo kod drugog veta da ga vodimo. jos plus,stalno grize koren repa,od sinoc od kad je poceo,skroz ga je raskrvario. Tako da ce morati pod hitno na kastraciju.Ovih dana,cim mi prodju ispiti.
Jabiga stvarno ne mogu da stignem na protest,al ovog leta vam se pridruzujem na standovima i na ulicama:)

Mico ja tek sad videh!!!!!!Pih bas bedak....mislim,u sustini mogla bi ja i sad da dodjem,al imam obavze,jako vazne. Elem,Dzipsi je pre imao dva testisa,a jedan mu se pre par meseci uvukao nazad(od onog parenja) i sad smo saznali da to moze jaaako da se iskomplikuje,moze tumor da dobije i ne znam sta jos.Sad cemo kod drugog veta da ga vodimo. jos plus,stalno grize koren repa,od sinoc od kad je poceo,skroz ga je raskrvario. Tako da ce morati pod hitno na kastraciju.Ovih dana,cim mi prodju ispiti.
Jabiga stvarno ne mogu da stignem na protest,al ovog leta vam se pridruzujem na standovima i na ulicama:)

rina mozda zbog zlezde grize rep? ako je ne prazni, mora vet a mu je iscedi...bljak bljak kako to smrdi...

moguce, ako je hrana kasasta, ne formira se tvrda stolica i dolazi do upale tih zlezda, ima ljudi koji to mogu da te nauce, obicno vlasnici vecih odgajivacnica,,,mnogi psi s tim imaju problema.bez obzira sto smrdi, psu mnogo pomaze, lakse mu je i ovi moji odmah jedan kortikosteroid daju,,,mada kazu trebalo bi jos jedan....avaj...zao mi psa...:rtfm:

ma to sa repom je vec stara fora,ne znamo sta je,nije zlezda,prodje ga za nekoliko dana kad mu stavimo antidermakotik. Al stalno dzapa rep. Cula sam za tu zlezdu kad jednom krene da se cedi,onda mora do kraja zivota,a kad se prirodno prazni(tvrdom hranom)onda da nema problema. Nemam pojma,bas smo ocajni zbog ovog problema sa testisima,idemo sutra kod veta.

Жлезду треба стварно избегавати и пробати са костима, тј. давати им кости да једу (наравно, не пилеће), јер кост не могу да сваре, па кад врше нужду, кост пролази туда и врши притисак на жлезду која се празни. Истина је да кад се крене са цеђењем, треба очекивати сталне третмане, тј. пређе у хронично. У сваком случају треба проверити зашто се гризе. Још и ако нема буве ... Мој је имао алергију на буве, сав би се изуједао око репа.

Значи, Јола вам је остала запамћена? Мора да је јединствена - оригинална а нико је неће. С с с с ! Јел има још неко да не зна за змајеву паткицу?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back