Rokikolar
Ističe se
- Poruka
- 2.712
Dobar dan
Ručkovi skuvani, još samo da napravim kokos kiflice (ali prvo da vidim da li imam kokosa).
Posle kuvanja, Žika i ja smo izveli Meša na Savu. Divno, belo, čisto ali duva leden vetar. Žika bacao 50 loptica Mešu. Posle 25 bacanja pauza i lagana šetnja. Nakon toga još 25 bacanja i kući jer nas ubi vetar. Dužina padine je oko 25 metara (izmerio okom sokolovim lično Žika i uopšte ne sumnjam u procenu jer on to nepogrešivo radi zbog procene njiva koje ovrše kombajnom) što znači za jedno bacanje 50m, pa 50 bacanja mu dodje 2500m uzbrdo i nizbrdo. Na 45. bacanju Meškica zastaje, polako dolazi i još pet znači da je prešao granicu umora. Dušica moja, eno ga spava. Tako da treniramo, samo da se zna.![]()
Pa to je divno, ce se utegne.....I nama je danas malo slabija bila setnja ali pojacano loptanje.jer je veci deo keja zauzela neka biciklisticka nesto pa smo otisli u limanski park.
Onom ...darijom za lopticu ja izbacim ~ 40 metara i sigurno oko 50 bacanja sa dva predaha izmedju. Pa, to mu dodje oko nekih 2000m, istina uglavnom po ravnom, odakle mi sada jos i BRDO???????

Uz to se napravi sosic i stavi se rendani ren i navali; zdravo, ne goji a UKUSNOOOO

Ljiljo...
ali deci nisam nista rekla jer bi me udavili...
,
i piskaram ovde