O SAD pozitivno mišljenje imaju samo Indijci i Poljaci

Америка је

• светионик демократије

• hell yeah, ******* cowboys

• Хомер Симпсон

• ђубре империјалистичко

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa zato sto su razvaljivali komunizam su i losi.........to bi isto bilo kada bi sta ja znam pocela 1 stranka da napada 2 .......naravno bez razloga.

Kakva je to demokratija kada ti ne das napr. komunistickoj partiji u svojoj zemlji kako ona hoce.
poenta je bila sto su to rusi........a oni nisu progonili komuniste nego ruse i njihovu politicku imperiju.

E zato sto su progonili komuniste im treba neko kad tad frknuti atomku.........nebitno da li su komunisti losi ili dobri.......nego ovi sto su ljigavi......

Au vidi bogati što si ti pametan...

pa recimo imale su kljucan doprinos razvaljivanju komunizma po belom svetu , a i rokale su raznorazne dzamahirije ,sta ces vise :D mada ne mislim ja da su oni neka apriori pozitivna tvorevina ,bas naprotiv nemam nikakav narocit vrednosni sud o njima , mada su ucinile dosta pozitivnih stvari , sto ne znaci da nije bilo i onih drugih takodje dosta
Bolelo je njih dal' je negde komunizam ili ne, samo ako su mogli uspostaviti svoj uticaj, tamo su rušili režime, a komunizam se posle urušio sam od sebe. "Džamahirije" su takođe i podržavali, ako im je tako odgovaralo, eno, npr., SA, nije im smetalo tamošnje "kršenje ljudskih prava". Jeste, ima ponešto i pozitivno, ali, sve u svemu, veći deo je negativan. Ali, velika sila, (veliki siledžija), yebiga, moglo im se.

A koliko ima pozitivnih mišljenja o Rusiji?
Ispade 2:0 za Ameriku...
z:cry:

Прича се да су Украјинци на челу са путиновом дојебаном Кикицом, и Грузини са Крвата председником изненада заволели Русију.

Такође становници америчке државе Georgia чувши на ББЦ-ју да надиру руски тенкови у истоимену државу почеше да каче Путинове слике преко слика Џорџа Вашингтона.

Али Амере подржавају племена са југа тако да резултет дође 3-3.

Poslednja izmena:
pa jesu zabrinuti i to je dobro jer imaju neku svest o situaciji u kojoj se nalaze pa ce je lakse i prebroditi ,iako ce i oni snositi svoj deo krize , kao i Nemci , Rusi ,Kinezi a o nama i slicnim banana drzavama da i ne govorim ,

О томе ти и причам... Будале се плаше, не контају да се они ништа не питају, а ми смо на кризу постали имуни ко шиптари на смрад.

Back