kad ce to nz. ali je neizbeznoKad ono počinje, u utorak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad ce to nz. ali je neizbeznoKad ono počinje, u utorak
Isto se desava i sa Bugara tamo,vise se vracaju u otadjbini,nego sto dolazi u Nemackoj.Promena u trendu migracije vidljiva je i u brojkama: prvi put posle više od 30 godina, više Poljaka se vraća u domovinu nego što dolazi u Nemačku. Nemački zavod za statistiku zabeležio je bilans od -11.239 ljudi. Nils Vite iz Nemačkog instituta za istraživanje stanovništva navodi da ovo nije izuzetak, već logičan sled događaja: poljska ekonomija sustiže Nemačku, a Nemačka gubi svoju atraktivnost za radnike iz Poljske.
https://www.blic.rs/biznis/vesti/po...u-nemacku-razlog-je-izuzetno-neobican/0zc7ep6
DW je sorosevo smece.Vidio na TV DW dokumentarac o Bjelorusiji. Saznas sve sto trebas.![]()
Могли би да се присетимо и колико је напредовала Немачка док се јевтино снабдевала енергентима из Русије.Znači poljska ekonomija sustiže Nemačku. Tako piše. Prisetimo se samo kolika su bili beda u odnosu na nas dok su bili pod Rusima.
Ja opet mislim da to govori da država Srbija vodi nezavisnu politiku i ne sluša naređenja iz EU.Otud i ovaj pokušaj revolucije jer ovo nije naivna stvar, da jedna mala država odbija da se povinuje onolikoj uniji država koje su potpaljivale gde god su mogle,pa i u Ukrajini,i kojima je osnovni vid komunikacije pritisak i ucena,bombe i sankcije.Не, то говори да Вучко покушава своје дупе да одржи, јер би изгубио подршку његових присталица, барем оних који су под утиском да је он патриота.
Ја очекујем да се појави Вучић и да овим његовим ћацијима каже да Пољска је успела зато што није хтела да уђе у ЕУ.Odlično, znači Poljska se razvija zahvajujući podsticajima iz EU.
Бугарска је ушла у ЕУ, зато што је имала корист од тога, а не зато што је неко дошао и ставио пиштољ на главу сваком Бугарину да гласају за ЕУ опције.DW je sorosevo smece.
Nismo glasali za EU,niti za NATO.Nije bio referendum.Бугарска је ушла у ЕУ, зато што је имала корист од тога, а не зато што је неко дошао и ставио пиштољ на главу сваком Бугарину да гласају за ЕУ опције.
Kakav-takav napredak Bugarske od kada je u EU najviše može da se veže da silnu emigraciju koja je otišla posle ulaska. Naravno da svi šalju pare kući u Bugarsku.Бугарска је ушла у ЕУ, зато што је имала корист од тога, а не зато што је неко дошао и ставио пиштољ на главу сваком Бугарину да гласају за ЕУ опције.
Kako bi sad bilo da bude glasanje?Nismo glasali za EU,niti za NATO.Nije bio referendum.
Bi bilo -fu*k NATO i fu*k EU.Kako bi sad bilo da bude glasanje?
Imaju oni mehanizama da vas zadrže (strah od Rusije). Jedino je to Britancima uspelo.Bi bilo -fu*k NATO i fu*k EU.
Nek mi oni drze qurca.....Imaju oni mehanizama da vas zadrže (strah od Rusije). Jedino je to Britancima uspelo.
Drže i to i BugarskuNek mi oni drze qurca.....
Uspela bi van EU, ko i Moldavija..... ili Belorusija, Ukrajina a i SrbijaЈа очекујем да се појави Вучић и да овим његовим ћацијима каже да Пољска је успела зато што није хтела да уђе у ЕУ.
Пошто су толико глупи, повероваће и у ту лаж.
HUMAN DEVELOPMENT INDEX:Sto nije pokazatelj standarda zivota.
GDP per capita jeste.
Pa da vidimo:
Poljska:
[td]GDP per capita [+][/td]
[td]
2024
[/td][td]
$24,810
[/td]
Rusija:
[td][td]GDP per capita [+][/td]
$14,795
[/td][td]
2024
[/td]
Reći "šteta što i mi nismo sledili primer Poljaka" je isto kao kad bi ja rekao "šteta što nosam otišao u ministre,a ne u kamiondžije".Наравно.
Пољаци ушли у ЕУ, удаљили се од Русије,
не примају мигранте,
прешишали ЈАПАН по бруто друштвеном производу по глави становника.
Штета што нисмо следили пример Пољака.
Данас би се и Срби враћали из Немачке.
Можда не из США и Британије, али из Немачке, сигурно.
Evropska unija je zatvoreni klub. Tamo se ne ulazi po svojoj želji već po pozovu koji ne može da se odbije. R. Srbija će ući i E.U. kada oni to budu hteli. Naivna su mišljenja da mi treba da odaberemo evropski put i eto blagostanja,eto demokracije,eto "života dostojnog čoveka".Бугарска је ушла у ЕУ, зато што је имала корист од тога, а не зато што је неко дошао и ставио пиштољ на главу сваком Бугарину да гласају за ЕУ опције.
Reći "šteta što i mi nismo sledili primer Poljaka" je isto kao kad bi ja rekao "šteta što nosam otišao u ministre,a ne u kamiondžije".
Претерујеш, превише идеализујеш ЕУ. Ми смо били у ЕУ од 2000 до 2012 што се тиче медијских слобода, демократије и људских права, а онда је криминал коначно успео да победи и да освоји власт.Evropska unija je zatvoreni klub. Tamo se ne ulazi po svojoj želji već po pozovu koji ne može da se odbije. R. Srbija će ući i E.U. kada oni to budu hteli. Naivna su mišljenja da mi treba da odaberemo evropski put i eto blagostanja,eto demokracije,eto "života dostojnog čoveka".