goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
E to je konfjuz...Neke subjektivne projekcije koje postaju objektivne...I kamenovanje...Kamenovanje rečima je danas vidljivo na svakom koraku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pobogu, hocje li neko izvaditi racku i dati ga Novici ( a sve u cilju izlechenja od sindroma, ne )
Ali brate kako ne kapiras da nikad nije dosta..pogledaj spisak sta sve moras da uradis da bi dokazao da nisi kukavica..to je tek pocetak![]()

naravno da je pocetak
sta si se ussro, pravoj zeni treba mnogo veci repertoar od vadjenja tuljana![]()

Pobogu, hocje li neko izvaditi racku i dati ga Novici ( a sve u cilju izlechenja od sindroma, ne )
Generalno su muskarci od malena uceni da ne placu, ne tuguju, ne iskazuju zalost i ostale macho fore![]()
Ko place, on je slabicKoja nebuloza..
Ne ocekujem da mi muskarac kaze da me voli i to me ne zanima. Ne zelim da me zove "ljubavi". Ne zelim da mi poklanje cvece jer to nije delo. Za mene je TO GEST PAZNJE.
Zelim da mi delima pokaze ljubav. Delo mi nije ni poljubac ni pogled pun ljubavi niti dodir.
Da u konkretnoj zivotnoj situaciji mi pokaze i podmetne ledja i preuzme pola mog terete. Tih koji su me drzali za ruke, servirali mi uz dorucak cvece, i uz veceru cvece mi je dosta. S obzirom da sam iz devojke se sa svoje 24 transformisala u mladu zenu i pocinjem da posto radim itd, itd
mnoooooooogo sam sazrela.. Gde sam stala?a da, LM, posto sam sada mlada zena i imam probleme ili nedoumice zelim da mi konkretnim primerom u teskoj situaciji pokaze ljubav. Inace, cao
![]()
[/B]
tako je.
recju- DA BUDE JACI!!!

Znam da ima muških koji su u fazonu boli ih,sa nekima imam i vrlo blisko iskustvoDa u konkretnoj zivotnoj situaciji mi pokaze i podmetne ledja i preuzme pola mog terete.
...Mislim da ja nisam takav,odnosno trudim se...
..kukavicluka.
ne kukavicluka da pridju devojci, to je vec tinejdz tema.
vec kukavicluk u bitnijim stvarima.
da pokazu da im je stalo.
da pokazu da zele da se bore za nju, otvoreno, bez *****ze tipa "eto sve je gotovo, zavrsena prica", a dve njihove reci bi sve promenilo. ali strah da ne ispadnu ovo ili ono, ko im je time isprao mozak neam pojma...
kukavicluk da budu definisani- stalo mi je do tebe, ima li sanse da nekako popravimo stanje?
kukavicluk da je pozovu na razgovor, otvoren jasan i iskren razgovor, tokom koga nece zazirati da joj stave do znanja da im je stalo...
kukavicluk da prave razne frajerske gestove, koje bi nju ostavile bez daha a njega jos vise napravile muskarcem u njenim ocima...ali, neko im je nekada rekao da ce tim gestovima ispasti ovo ili ono ruzno...
itd.
i znaci, kada cete iz larve malih nesigurnih decaka postati muskarci?
Izvini pile ali seres nigde nisi nista slicno rekla a palamudis da nismo shvatili temu![]()
Znam da ima muških koji su u fazonu boli ih,sa nekima imam i vrlo blisko iskustvo...Mislim da ja nisam takav,odnosno trudim se...
moja tema je analiza.
i analizom sam dosla do sustine.
musko treba i mora da bude jace, sustinski jace. da ume da se izdigne iznad problema, iznad situacije, iznad zene.
takvog cenimo.
el sad razumes?

Ne OVO SAD razumem a to do sad nigde nisi trvdila i nemoj da se izvlacis..jer si inspirisana temom o slanju cveca i takvim izlivima emocija..nemoj da te opet citiram![]()

moja tema je analiza.
i analizom sam dosla do sustine.
musko treba i mora da bude jace, sustinski jace. da ume da se izdigne iznad problema, iznad situacije, iznad zene.
takvog cenimo.
el sad razumes?

zar nismo ravnopravni?![]()

zar nismo ravnopravni?![]()

Jesmo,u trazenju posla,u edukacijama,u angarovanju u politici,u iznosenju misljenja,u musko-zenskim odnosima nismo......muskarac treba da pokaze inicijativu i po cenu da ispusi.......![]()

Jesmo,u trazenju posla,u edukacijama,u angarovanju u politici,u iznosenju misljenja,u musko-zenskim odnosima nismo......muskarac treba da pokaze inicijativu i po cenu da ispusi.......![]()

a to da bi vam nahranio ego......muskarac treba da pokaze inicijativu i po cenu da ispusi.......![]()
shteta shto to vishe ne pali 
crni brajanko kako si me provalio![]()

ja mislim da je najveci jaz izmedju muskaraca i zena zbog fudbala.
decaci od malena gledaju fudbal i ondak otupave.
i sta ce zene....
zato sve vise lezbejki![]()
draga, ja bih te povalio, obalio, opalio, natarabio ili napanjio, samo je pitanje : da li ti vrediš kao žena ?
( a nisam ni psiholog da te moždano provaljujem,
jer možeš i sama da mi kažeš šta te muči - nemam vremena za dečije fore )

Dobro je dok ima tupavih muskaraca, jer da su svi pametni pola zena ne bi bilo istorbano.