O KRFU KONKRETNO

Samo sto sam se vratio sa Krfa, evo par slicica, moj savet, ne udaljavajte se od svog aparata ni na tren, jer pejzazi su toliko lepi da sa samo malo truda mozete napraviti prelepe uspomene,

Krf_welcome.jpg

Krf_odmor_na_Krfu.jpg

Krf_Misje_ostrvo.jpg

Cela Fotoreportaza na linku: Sveze sa KRFA

Nisam probala dimnjenu sabljarku, ali obecavam da cu probati sledece godine! :D Mi smo ruckali nesto mnogo lepo, svinjski file sa nekim zacinima, nista lepse u zivotu nisam jela (iako ja obicno jedem piletinu i nisam ljubitelj s. mesa!). A sta kazes za vlasnika restorana, jel i vama stalno govorio: ,,Hello, my friend", i bio sav smesan koliko se trudi da bude ljubazan? :super: Nama je ovaj restoran omiljeno mesto za klopu na Krfu zbog pogleda, i lepo je sredjeno unutra, samo je ove godine bilo manje turista pa je pocetkom juna bilo malkice praznije nego prosle godine. Veliki pozdrav! :bye:

Garfi, iz Moraitike idi glavom bez obzira. Kasiopi ti jeste na severu krajnjem, ali vredi videti, ako vec moras na Krf. U Motraitici se uliva reka koja unosi tone stroke, travu i 3000 gadosti. Govna po vodi plove. Sa druge strane imas mocvaru iz koje se siri smrad tela u raspadanju. Komarci, komarci, komarci.Komentar ne umem da dam.
U hotelu Messongi beach me strfio slog kada sam videla da prljave sudove bacaju u kutiju, pa onda iz iste te kutije vade prljave sudove, brisu krpom i vracaju na sto kao ciste:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Na moje pitanje, zasto stavljaju neopran pribor za jelo na sto, mrtvi hladni su mi rekli :"Pa, upravo sada smo ih obrisali ". Sve to se odigrava u sali u kojoj se i jede. U sobama dlake na sve strane i prljavi stapici za usi po coskovima od ljudi koji su bili pre nas u sobi. Nisam ostala ni cela dva dana. Samo dok su mi uradili transver uz doplatu.
Odatle sam pobegla u Dassija Chandriz hotel. E, to je normalan hotel. Da nije bilo tog hotela odmor bi mi u potpunosti propao.
A aranzman sam, inace zbog drugih obaveza morala da pomerim ranije.

Nije vezano bas za ovu temu, ali ja cu se ubiti! :cry:

Nije vezano bas za ovu temu, ali ja cu se ubiti! :cry:

Nemoj da se ubijes, prvo idi i vidi, pa ako ti se bash ne dopadne... mozes to i tamo :hahaha: Ne znam, meni je Moraitika o.k. i jedino se slazem za komarce, ove godine ih je bilo, ali nista vise nego kod nas pored reke na primer, i to samo ako ti je soba u zelenilu pored bazena u prizemlju (kao nama, za razliku od komsija s prvog sprata koji ih nisu ni culi!). Meni je tamo bilo lepo, ali, vidim da ima i drugacijih misljenja, pa najbolje da vidis licno. ja nisam videla nista od toga o cemu prica malo parce pizze, i s obzirom na to koliko hotela ima u Moraitici i u blizini prema Benitsesu, preskupih i nedostiznih za nase dzepove (Mezongi beach je jedan od losijih u tom kraju), ne bih rekla da je tamo zagadjeno ili ne znam sta. U svakom slucaju, rent a car je o.k mi smo se vozikali uz full insurance po celom Krfu. Srecno, i javi kako je bilo :)

Ja je nisam videla ni u Dasiji ni u gradu Krfu. U Dasiji imas desetak bezveznih radnji, tako da ne ocekujes da tamo nadjes ronilacku opremu.
Rentiranje auta je u avgustu je mnogo skuplje nego u julu, npr krajem jula je Kia Pikanto za 10 dana bio 250 a u avgustu 320 evra.
Za Jelenuu, Ipsos je trenutno pun Italijana, ali su kafici uglavnom prazni. Vikendom je malo zivlje, ali nekog ludog provoda na Krfu bas i nema. Plaza u Ipsosu jeste bezveze, bukvalno je uz magistralu i jako uska, ali ako nemas kola i ako si mlada, mozda je Ipsos najbolji izbor za tebe.

Ja je nisam videla ni u Dasiji ni u gradu Krfu. U Dasiji imas desetak bezveznih radnji, tako da ne ocekujes da tamo nadjes ronilacku opremu.
Rentiranje auta je u avgustu je mnogo skuplje nego u julu, npr krajem jula je Kia Pikanto za 10 dana bio 250 a u avgustu 320 evra.
Za Jelenuu, Ipsos je trenutno pun Italijana, ali su kafici uglavnom prazni. Vikendom je malo zivlje, ali nekog ludog provoda na Krfu bas i nema. Plaza u Ipsosu jeste bezveze, bukvalno je uz magistralu i jako uska, ali ako nemas kola i ako si mlada, mozda je Ipsos najbolji izbor za tebe.

Значи, одавде треба понети сву ронилачку опрему. Хвала.

Ja sam i ove godine letovala na Krfu, ali umesto izabrane Dasije, smesteni smo u Pirgi. Ipsos je bio prepun Italijana, ali vec poslednjeg vikenda avgusta svi su se spakovali i napustili ostrvo, hvala bogu.
Krf je toliko lep, posebno sam grad da se sve svinjarije NITRAVELA tamo zaborave.

Back