O KRFU KONKRETNO

Zaboravih da Arhitekti odgovorim za cenu. Taj El Greco je bio 140 eura za duplex apartman sa doručkom - dve sobe sa dva kupatila. Rezervisali smo preko Sabre, ali to uopšte nije neophodno, jer je Solun prazan leti, a hoteli sve jedan do drugoga.

moram da se ukljucim,naravno,uz pozdrave svima vama.Malo sam razocarana vasim komentarima,ali molim da me ne razumete pogresno-Krf je apsolutno FANTASTICAN,mislim da je nemoguce ne provesti se i ne osecati se lepo na Krfu.Grad posecujte sto cesce,Glifadu takodje,gde su zurke vrlo ceste.Na Krfu sam bila 2 puta i zao mi je sto nisam u situaciji da idem svake godine bar po jednom.Ljudi,idite na Krf i uzivajte.:bye:

Jos i ovo-poseta Vidu i srpskoj kuci se podrazumeva.Tada cete biti tuzni( ja malo i plakala )ali to utice da Krf zavolite jos vise i da se osetite kao da ste kod svoje kuce,uostalom, grad Krf i Vesnin grad su bratski gradovi i sigurna sam da ce Vesna a,naravno i ostali osetiti ono nesto kad klecnu kolena i preskoci srce

Interesuje me kakva je organizacija ishrane u vili La Bonita u Gouviji???
da li je moguce uplatiti polupansion na licu mesta a da se ne odlucujem u nepred preko agencije?
i da li je moguce uplatit za samo odredjene dane?
i jos u mestu Gouviji,nocni zivot,plaze,sadrzaj...?
hvala u napred

zanima me koliko je sidari udaljen voznjom kolima do glavnog grada...i da sto se tice nocnog zivota...gde je stvarno najboje,gde ima barova,pabova i klubova sa dobrom muzikom...i jel ima negde nekih lokala gde se preko dana mozda organizuju neke male zurkice na plazi u kom je to gradu? hvalaaaa

interesuje me koliko je sidari udaljen voznjom kolima od glavnog grada...sto se nocnog zivoza tice gde je najbolje..gde ima pabova i dobrih klubava...i da, jel ima neko mesto na krfu gde se organizuju mozda neke zurke na plazi u kaficima preko dana i koje je to mesto? hvalaaa

interesuje me koliko je sidari udaljen voznjom kolima od glavnog grada...sto se nocnog zivoza tice gde je najbolje..gde ima pabova i dobrih klubava...i da, jel ima neko mesto na krfu gde se organizuju mozda neke zurke na plazi u kaficima preko dana i koje je to mesto? hvalaaa

Pre dve godine sam bila na Krfu, tačnije u Guviji. Za noćni život ti predlažem upravo Guviju i Ipsos. U oba mesta ima pabova i sećam se da je tada najveća atrakcija bio Elvis Prisli pošto je sva zabava prilagođena engleskim turistima. U Guviji postoji jedan kafić na plaži gde se svake večeri organizuju tematske večeri tipa grčko veče, latino,...
Ne znam koliko godina imaš i šta te interesuje ali mi smo se u jednom pabu u Ipsosu stvarno dobro provodili, osoblje je super i ludo, imaju čak i neku koreografiju koju izvode.

Svi putevi su dobri ali uski i krivudavi,voznja,cini mi se,traje oko 1sat.Preko dana je fenomenalno na Glifadi,masa mladih ljudi,zurke,odbojka...stalno se nesto desava i tu se raspitajte(bar Aloha)gde treba ici nocu

Поздрав свима. Прочитао сам доста страна на овој теми и нисам нашао негде да конкретно пише нешто више о ценама у клубовима, колико је скупо и сл. Ае сад неко ако би могао по сећању да лупи колико је отпр. потребно за вече итд., односно колики је дневни цех? :lol:

Mislim da su cene u gradu Krfu mnogo vece nego u okolnim mestima, skoro duplo! Ali nije toliko strasno kao sto pricaju, i nije mnogo skuplje od Beograda. A sto se cena smestaja tice, ja sam nasla za Moraitiku aranzman za dve osobe, od 27. juna 10 nocenja u vili sa bazenom ( put, smestaj, osiguranje, viza) za svega 320 evra! Ako nekog zanima neka pise na pp da ne reklamiram agenciju. :D

Ims dva Agios Georgiosa, juzni i severni. Ja sam bila u juznom.
Malo mesto, samo jedna ulica sa restoranima i par radnji. U njemu niko ne zivi zimi. Mesto pocinje veliko pescanom plazom Issos, more je cisto, sitan pesak, bez trave i zivuljki. Na drugom kraju mesta je je plaza koja se valjda zove Golden sands. Duz te jedne ulice, tj. mesta prakticno nema plaze. Ima par lepo uredjenih restorana pored mora. Ima komaraca, ali RAID radi posao.

Ako planirate da obilazite ostrvo, trebace vam malo vise nego iz drugih mesta da se vozikate jer je Agios juzno. Ima par kafica, ali nema nekog provoda, osim za glupe Enleze-Elvis Prisli show:p

Poslednja izmena od moderatora:
Krstarenje radi samo Kostas brodici, kostalo je 25E po osobi.

Vodite racuna da idete po mirnom danu. Mi smo lose prosli, more je iblo nemirno, brodic samo sto se nije prevrnuo...Vecina nas je povracalo, onako svi nagurani u kabinu...
Nadam se da cete imati vise srece, dosta se putuje do tamo oko 1.5h.
Ali da ne bude da samo navodim ruznu stranu, plaza pored koje cete se kupati kod Antipaxosa je fenomenalna, tj. boja mora...Gradic Paxos je isto sladak...Izlet vredi, ali dobro se raspitajte prethodno vece kod decka koji prodaje izlet na ulici o situaciji sa morem sutradan. I ujutro dodjite ranije da zauzmete dobra mesta na brodicu.

Ako imas jos neka pitanja, tu sam...

Mi nismo nigde videli meduze, a prosli smo 600km po Krfu...
Skutera ima koliko hoces u Agiosu. Preporucujem da odete do Georgesa da iznajmite, super je decko, korektan i prijatan. Nalazi se blizu mini raskrsnice u toj jednoj ulici u Agiosu.

Ajoj,citala sam pre jedno mesec-dva prvih 14 ili nesto slicno stranica,i sad sam htela da nastavim gde sam stala ali vidim da ljudi postavljaju JEDNA TE ISTA pitanja:
svako trece je
"jeli neko bio u dassii?Utisci?"
(Duso,cela ti je tema o utiscima!Sto je ne bi malo iscitala ako te vec toliko intresuje...)ili

"jel neko bio-pa sad ide mesto,vila,doba godine i mozda i broj sobe-Utisci?"
Koje su sanse da je iko bio u istoj vili u koju ti ides?A,kolike!?

Dakle bilo bi lepo preskociti takva pitanja.

A sad da i ja nesto pitam "konkretno":
Idem u kassiopi pocetkom jula.Na 10 dana.Pokusala sam da uredim sa agencijom da ostanemo jos 10 dana ne vezano za sobu i da se vratimo sa sledecom turom(a za to vreme da iznajmimo RENT-A-CAR na jedno 5 dana,da nocimo u drugim mestima usput itd,)ali nema da moze zbog te grupne vize,te broja putnika po grupi te grka na granici,bla,bla,bla...Zato imam samo 10 dana da se i odmorim i da vidim sta sve treba na Krfu.Mada,izgleda da cu jos morati da smanjim apetite.
Zato treba da znam:
sta sve treba da imas da bi uzeo rent a car ili bar motorce?
Koliko su grci strogi po pitanju saobracajnih propisa?
koko je preporucljivo da moja keva koja tipa deceniju nije sela za volan uopste vozi po njihovim zajebanim putevima?
I kako da nesto uopste vidim na Krfu ako ne da iznajmimo auto?Bus?Ne,jel da?

Back