Da nastavim... Posto smo culi za Kavos, grad anarhije i bahanalija, nismo mogli a da ga ne posetimo..

Odlucimo jedan dan da odemo tamo, jedva stignemo do Krfa taksijem - u minut do 8, a u 8 treba da podje bas, kad ono medjutim ispostavi se da je Grcki praznik i da nema vise ni jednog autobusa! btw. ovo "kad ono medjutim" je fraza koja nas je pratila tokom letovanja pa se nemojte cuditi jer sam jos pod utiskom

Mrtvi umorni, razocarani krenemo u potragu za nekim mestom gde bi smo se odmorili... Na repertoaru je bilo gradiliste, slupana hitna pomoc na nekom otpadu, klupica pored gravne ulice.... Na kraju mi zavrsimo u parkicu blizu centra na metalnim klupicama... Tu smo se malo odmorili pa od muke kupili pivo, popili i krenuli da trazimo neke diskoteke gde bi mogli da budemo do prvog jutarnjeg autobusa... Posle ispitivanja desetine prolaznika svi nam govore da idemo u Ipsos jer u gradu Krfu nema nocnog zivota... Dok smo setali naisli smo na stari grad koji je krcat ljudi i stvarno prelep, tu se malo zadrzali pa uzeli taksi za Ipsos...Neki su nam pricali za neke klubova 5 km od grada koje smo kasnije u povratku za Ipsos i videli, ali nam je taksista rekao da je ulaz 20 eura i da samo bogati i sponzoruse dolaze tu.. Sledeci dan smo imali vise srece. Green Bus-em smo otisli do Krfa pa do Kavosa autobusem iz Krfa.. Put od Ipsosa do Krfa je oko 20 minuta, a od Krfa do kavosa 1 sat i 40 minuta... Vec u autobusu nam postaje jasno sta se ustvari desava u Kavosu jer srecemo gomilu ljudi koji se tamo vracaju i pricaju nam da ne mozemo da zamislimo koje je zezanje tamo (pogotovu sto smo mladi). Posto je moj drug upoznao neke Makedonke jos prosle godine, one su nas pozvale da budemo kod njih u Kavosu, sto smo mi naravno prihvatili..

Cim smo dosli primetili smo da ima dosta ljudi sa decom u apartmanima pored tih Makedonki i to me nije bas obradovalo jer mozete zamisliti koja se galama stvori kada se udruze 7 Makedonki i 4 Srbina dok piju

) Pijenje je proslo bez vecih problema, odlazimo u centar da se zezamo... Posto smo i mi bili pijani nisu nam bili cudni stondirani Britanci i Britanke kojih je gomila...Klub do kluba, cepa muzika sa svih strana, mnogo ljudi djuska, mnogo pubova, ringispila, zezalica.... Stvarno sam bio odusevljen jer u Ipsosu i nije bas toliko zivo... U startu smo se svi pogubili jer je guzva bila nenormalna... Ostajemo samo drug, dve Makedonke i ja..

Odlazimo na plazu, uzimamo lezaljke iz hotela pored po obicaju i lezemo svako na svoju, sa svojom Makedonkom ;DD Posto su kasnije morale da idu da bi pomogli nekoj drugarici koja se mnogo napila, ostajemo sami drug i ja.... Inace plaza je bila puna ljudi ali je bio mrak pa se nije moglo videti sta oni zapravo rade

Odjednom dolazi neki dzip na plazu, kad smo imali sta da vidimo! Cim je upalio svetla usledio je shok... Posto nije bas pristojno da pricam detalje, samo cu reci da je bilo mnogo ljudi koji su orgijali samo 5-10 metara od nas

)) Dzip se ispostavio da je policija koja patrolira po plazi... Kada su dosli do nas, iako su videli da ljudi orgijaju, bilo im je cudno sta radimo sami na lezaljkama pa su nas ispitivali jedno 10 minuta sta smo, ko smo, odakle smo, itd... Sve je proslo ok i mi smo otisli sa plaze da nadjemo ostale... Odlazimo u diskoteku Atlantis (obavezno posetiti ako ste u Kavosu) i opet dozivljavamo shok... Diskoteka na otvorenom najveca koju sam ikada video - a stvarno sam ih dosta video i posecivao... Atmosfera stvarno ne moze biti bolja, odmah pored je i plaza pa ko hoce moze da se pozabavi i tamo

Vracamo se u apartmane posto smo se svi pogubili, ali se u 7 ujutru opet vracamo u Atlantis i nastavljamo sa zurkom

)) Vec je svanulo, muzika jos ide, ljudi djuskaju.... Kavos je stvarno ostvarenje sna mladih, samo sto su mi porodice sa decom koje su nam prigovarale na galamu pokvarile utisak, jer stvarno ne vidim svrhu dolaska u Kavos sa malom decom jer cak i moja baba zna da je Kavos samo za mlade, zezanje, izivljavanje, bahanalisanje

U Ipsosu na primer nema toga, ne secam se da sam na plazi video roditelje sa decom, ili uvece da nam je neko prigovarao.... Sve u svemu provod kakav se pamti, vracamo se u nas voljeni Ipsos da pricamo ljudima sta su propustili

btw. da se vratim opet na Ipsos, pre polaska sam procitao da je tamo 80% muskaraca... Samo cu vam reci da je poslednje vece od 25 ljudi ispred naseg apartmana bilo oko 20 devojaka, a pored nas cetvorice samo jos jedan muskarac koji je bio u sobi iznad nas... Znaci Italijana ima mnogo vise nego Italijanki, ali Srpkinja ima stvarno mnogo, tako da opustencija... Ako ima pitanja, slobodno postavite, takodje ko hoce moze da mi posalje MSN na PM ako ga zanima nesto vise... Nadam se da je ovo nekom pomoglo i izvinjavam se ako sadrzaj nekom nije odgovarao, ali on je uglavnom namenjen za mlade koji su zeljni provoda i zezanja!