O KRFU KONKRETNO

Jao ceo dan surfujem netom, citam postove o Krfu i ne mogu da docekam 2. septembar....Idem u Ipsos, mada koliko sam ukapirala nije vazno koje je mesto u pitanju, bitno je da je Krf.
Je li neko bio skoro u Ipsosu, vila Eleni 1, agencija OKTOPOD i kakva su mu iskustva?

konus:
DA LI ZNA NEKO NESTO O akva PARKU na Krfu ?
Super je, nemoj da propustiš:wink:
Veličine je 125000 m2, ima puno sadržaja, nema gužve, uvek ima slobodnih ležaljki,ne čeka se više od par minuta za najatraktivnije tobogane, bazen sa talasima je treći najveći u svetu.
Cena za odrasle je 23 eura, posle 15h 17 eura.

Naravno da postoje i autobusi, ali to je malo sporija varijanta, gubi se puno vremena. Mislim da je poslednji bus iz Krfa za Dasiju nešto posle deset uveče.
Info od vodiča: taxi do aqua parka je 25eura,a do krfa 20, nisam proveravao

E ovako, vratio sam se sa Krfa pre par dana i place mi se zato sto mogu slobodno da kazem da mi je ovo letovanje bilo najbolje i najlepse u zivotu! Da se razumemo imam 19 godina i isao sam tamo uglavnom zbog provoda ali i da bih video nesto... Mesto boravka je bio Ipsos, grad pun mladih koji su zeljni provoda i zezanja. Isao sam sa 3 druga preko agencije Relax i verovali ili ne platili smo 160 eura put, smestaj, vizu i osiguranje! Mislili smo da ce nam apartman biti krsh, ali za cudo bio je vise nego dobar za te pare, sa ogromnim dvoristem ispred i iza apartmana.. Imali smo gomilu drveca u dvoristu tako da nam klima uopste nije bila potrebna! btw. obrstili smo ceo limun koji je bio u dvoristu posto se dosta Tekile popilo :)) 11dana smo nas cetvorica pustali muziku po ceo dan, skakali po terasi koja inace odmah izlazi na ulicu, pili, dovodili milion ljudi - poslednje vece smo napravili zurku/pijanku, bilo je 25 ljudi u tom dvoristu ispred nasih soba (a poslo nas cetvorica), i opet nam niko ni rec nije rekao! Ipsos je stvarno mesto samo za mlade i ne bih preporucio porodicnim ljudima da idu tamo! Takodje savetujem da ponesete gomilu hrane kao mi jer smo imali da jedemo ceo boravak i jos nam je ostalo! Mnogo cete tako ustedeti ako nemate placenu hranu! U Ipsosu ima dosta mesta za izlazak ali samo par su ok, ostalo su uglavnom pubovi... Obavezno idite u shooters gde Srbi ne placaju ulaz i imaju popuste na ****... Pusta se house, rnb i super je atmosfera... Monte Cristo je cist Italijanski klub i devojkama ne bih savetovao da idu tamo bez pratnje muskaraca jer su Italijani takvi pacenici da nemam reci! Njih 30 se okomi na jednu devojku kao da ih nisu videli u zivotu... Ista prica je i na plazi, cim uoce neku devojku/devojke bez muske pratnje, gomila se sjati iznad nje/njih i blenu kao nenormalni.... Jedina negativna stvar su mi bili ti Italijani... Da se vratim na provod, u Ipsosu postoji A.A klub gde nikad nema zive dushe ali posle 4 pocinje nasa muzika pa mozete tamo otici da se iskulirate i zabavite... Iako nisam bio tamo puno puta jer uglavnom u to vreme zavrsim na plazi, ovi koji su bili su mi pricali da moze da se donese nasa muzika i da ce DJ pustati... Ako volite zezanje na plazi nocu u bilo kom smislu idite do skoro samog kraja plaze u Ipsosu (prema pirgiju), naletecete na hotel sa leve strane pored cijeg bazena ima brdo lezaljki, preskocite i uzmite koliko vam treba... Tako sam bar ja radio skoro svako vece jer su sve lezaljke na plazi vezane i ne mogu da se odvoje :) Grci obozavaju Srbe tako da se opustite i bar negde budite ponosni sto ste Srbin/Srpkinja! Probali smo da iznajmimo auto ali traze 2-3 god iskustva, tako da smo se opredelili za skutere - 3 dana 45 eura... Obisli smo Glifadu, Agios Stefanos, Kassiopi, Dassiu i par mesta usput. U Agios Stefanosu mogu da kazem da je najlepsa plaza i najkristalnija voda koju sam ikada video i stvarno sam uzivao dok sam se kupao! Plaza je mala i zavucena i videli smo samo porodicne ljude... Kassiopi kao grad mi se bas svidja a plaza je delom sljunkovita i stenovita... Malo smo planinarili po stenama i stvarno se isplati jer je dozivljaj i pogled stvarno prelep! Glifada je velika pescana plaza sa puno ljudi, kada smo mi bili voda je bila dosta hladna ali nam to nije smetalo da uzivamo... Takodje tamo postoji bar na plazi u kome oko 4 sata popodne pocinje zurka koja je stvarno super jer svi ljudi djuskaju, polivaju se Uzom, vodom itd... Plaza u Ipsosu je dosta uska i uz glavni put ali mi to stvarno nije smetalo jer smo uvek mogli da nadjemo mesto na bilo kom delu plaze ! Voda je cista i prozirna tako da smo se 80% boravka kupali u Ipsosu... :P Isli i u Kavos i grad Krf ali o tome sutra posto sad moram da idem... Ovo do sad je bio samo povrsan opis celog letovanja jer ne mozete zamisliti kako je dobro bilo i koliko sam impresioniran stvarima koje sam video i doziveo! Nadam se da je ovo pomoglo kao sto je i meni pomogao ovaj forum i vasi komentari! Do sutra, pozdrav!

Svaka cast,vrlo lepo sto i medju tako mladim clanovima imamo one koji znaju da vide,cuju,dozive i prenesu....ja sam mladoj komsinici koja je isla sa drugaricama predlozila Ipsos na Krfu(htele su u Asprovaltu)i ako tamo nisam bila,ali na osnovu mnogih postova "snimila"sam Krf-i bas danas mi rece da su bile odusevljene,da ce me i dogodine pitati gde da idu...

{Milana}:
.. Argios georgios je jedno selo, a hotel je na kraju sela... Na drugom kraju jos i ima malo zivota ali tamo nema lepe plaze... Sve sami Englezi, nigde grcke muzike, jedva smo nasli giros i to ne pravi, jer Englezi to ne jedu,

Tacno je da je tamo 75% Engleza. Sve je prilagodjeno njima. Ne znam kako niste nasle dobar giros? Da li ste bile kod Spirosa, Belotisa, BlueSea, Grill House?

I hotel u kome ste bili svakako nije na kraj sela,, prvo zato sto to i nije selo, drugo zato sto i nije na kraju. :)
A to da nema lepe plaze je potpuno netacno!
Pa u Agios Georgiosu je jedna od najlepsih pescanih plaza na celom Krfu. Bio sam tu u julu, obisao ceo Krf, skoro kompletnu obalu i zaista nisam jedini koji je dosao do iztog zakljucka: plaza u Agios Georgiosu je najbolja, najcistija voda i pesak.

LJUDI najjeftiniji RENT-A-CAR je u Sidari-ju. 22e dnevno. Skoro duplo jeftinije nego bilo gde.
U Agios Georgiosu je 35-45e. Preporucujem da prvog/drugog dana odete prevozom do tamo, iznajmite auto na nekoliko dana. Isplati se!

Moji utisci iz Agios Georgiosa, juznog...
Prvi dan je bilo totalno razocarenje. Otisli smo do plaze, koju svi ishvalise, kad ono ima se sta videti...Voda mutna, talasi pice, tus ispred naseg hotela u kvaru, tu i tamo otpaci... Nismo mogli da verujemo... Bila sam besna na sve koji su hvalili plazu. Levo od nase plaze Isos, tj. seerne u Agiosu, na plazi gomile crne trave koja izgleda kao magnetofoska traka, u moru isto...
Predstavnik Spirita i Follow me, Vladimir nam je rekao da je to zbog loseg vremena pre par dana.
Medjutim, kako je vreme odmicalo more je bivalo sve cistije, da bi na kraju postalo potpuno kristalno cisto! I tus su popravili! Zasto sam morala da vidim ono?
Verho, imao su srece, jer si dosao kasnije.
Inace, samo mesto je organizovano tako da duz "centra' tj. jedne ulice praktico i nemate plazu nego nesto jadno, usko sa stenama i travom, a prave plaze su na krajevima mesta. Mesto pocinje kad se ide sa severa Isos plazom i hotelom Palm beach, koji je odlican, sa predivnom cvecem, bazenom...
Dakle Issos plaza je lucna i zavrsava se sa par pescanih dina, malo dalje od hotela ima jedan kafic na plazi. Lezaljke postavljaju u samo 2 reda, valjda nemaju vise,iako je plaza jako siroka, pa se moze desiti da ostanete bez njih. Naravno mozete i doneti svoj suncobran, asure. More je za vreme naseg boravka menjalo temperaturu. Od onog na pocetku da je voda na povrsini topla, a dole hladna, do totalno toplog mora. Ironija je da je poslednji dam more bilo nalepse, najkristalnije, eh... Pesak je sitan, more je prozirno mada nema neku posebnu boju, realno, cisto je prozirno. Ja sam se nagledala plaza sa kristalno cistim morem na Rodosu, pa sam zato i bila razocarana prvi dan dodatno.
Ali sreca da mi se utisak potpuno promenio!
Sto se tice vetra i talasa nema pravila. Prvi dan su bili talasi bez vetra (Grk nam je rekao da je tako u avgustu sa italijanske obale, talasi bez vetra). Jedan dan je bio vetar, od koga je hladno ispod sucobrana...ma non stop se menja... Cim se sklonite sa plaze nikakav vetar ne osecate ili samo blago pirkanje. U svakom slucaju, to nikad nije vetar tipa vetra na Rodosu.
Samo mesto je jedna ulica u kojoj ima prepepih taverni sa pogledom na more. Moj favorit je San Carlos. Svideo nam se i Chill out cafe na drugom kraju mesta. Ono sto je cudno je da kad setate uvece vidite samo te restorane i par supermarketa,a kao da smestajnih kapaciteteta nema! Onda provalite ulicice koje vode do vila, gde svakako skrecu samo oni kojima je tamo apartman. Najjeftiniji supermarket je Stamatis.
Mestu nedostaje vise radnji sa dzidzabidzama. U sred mesta ima nekoliko zapustenih placeva, a pored je npr. lep restoran. Kazu da su vlasnici bogati Grci, kojima su ti placevi nebitni u zivotu, a niko ih ne obavezuje da ih srede.
Auto smo uzeli kod George-a. Matiz sa klimom i radiom, 5 dana 170E. Ful osiguranje. Bili smo sokirani upocetku cenama kola jer su svi pisali ovde o mnogo manjim ciframa, ali nam je Georgi rekao da u avgustu dizu cene zbog Italijana i uopste to je vrh sezone. U Cosmosu su ista kola bila preko 200E, kao i Lordu. U Eurosparsu 180E. Georgi je stvarno super lik, bas smo se ispricali sa njim i bio je maximalno korektan. Presli smo oko 600km, potrosili oko 50E za gorivo.
Obavezno uzmite mala kola jer su putevi jako uski, a i zbog parkiranja.
Toliko o Agiosu, a o putesestviju kolima pisem u temi o utiscima sa Krfa. Zaista sam pokusala realno da opisem mesto, pa kome se svidja tako nesto neka ide. Ko ocekuje lepo mediteransko mesto sa gomilom radnjica, uskih ulicica, neka ne ide u Agios. Ja sam tacno znala gde idem i cak sam iznenadjena brojem lepih restorana u tako malom mestu. Neciji komentar da je Agios par kuca koje vire iz trske zaista ne stoji, jer tek po obodima na par mesta je ima, a u mestu je puno cveca itd.
E,da komarci...Mali su i ima ih dosta, ali su glupi Nisu tako agresivno kao nasi. Mi smo nocu drzali zatvorena vrata od terase i ukljucivali Raid da sredi onih par sto udju. Ujutro smo par puta nalazili gomilu mrtvih komaraca po terasi, a od cega uginu pojma nemam! Kad smo isli u stenju, prskala sam se Autan sprejom, a i kad nisam nisu me nesto ujedali. Sve u svemu ima ih dosta, ali moze da se izbori sa njima.
Trudila sam se da asve realno opisem...Moj zakljucak-izaberite Agios Georgios ako ste ljubitelju pescanih plaza, a ne smeta vam da ste u mestu sa jednom ulicom, sa par lepih restorana.
Pozdrav

Da nastavim... Posto smo culi za Kavos, grad anarhije i bahanalija, nismo mogli a da ga ne posetimo.. :) Odlucimo jedan dan da odemo tamo, jedva stignemo do Krfa taksijem - u minut do 8, a u 8 treba da podje bas, kad ono medjutim ispostavi se da je Grcki praznik i da nema vise ni jednog autobusa! btw. ovo "kad ono medjutim" je fraza koja nas je pratila tokom letovanja pa se nemojte cuditi jer sam jos pod utiskom :) Mrtvi umorni, razocarani krenemo u potragu za nekim mestom gde bi smo se odmorili... Na repertoaru je bilo gradiliste, slupana hitna pomoc na nekom otpadu, klupica pored gravne ulice.... Na kraju mi zavrsimo u parkicu blizu centra na metalnim klupicama... Tu smo se malo odmorili pa od muke kupili pivo, popili i krenuli da trazimo neke diskoteke gde bi mogli da budemo do prvog jutarnjeg autobusa... Posle ispitivanja desetine prolaznika svi nam govore da idemo u Ipsos jer u gradu Krfu nema nocnog zivota... Dok smo setali naisli smo na stari grad koji je krcat ljudi i stvarno prelep, tu se malo zadrzali pa uzeli taksi za Ipsos...Neki su nam pricali za neke klubova 5 km od grada koje smo kasnije u povratku za Ipsos i videli, ali nam je taksista rekao da je ulaz 20 eura i da samo bogati i sponzoruse dolaze tu.. Sledeci dan smo imali vise srece. Green Bus-em smo otisli do Krfa pa do Kavosa autobusem iz Krfa.. Put od Ipsosa do Krfa je oko 20 minuta, a od Krfa do kavosa 1 sat i 40 minuta... Vec u autobusu nam postaje jasno sta se ustvari desava u Kavosu jer srecemo gomilu ljudi koji se tamo vracaju i pricaju nam da ne mozemo da zamislimo koje je zezanje tamo (pogotovu sto smo mladi). Posto je moj drug upoznao neke Makedonke jos prosle godine, one su nas pozvale da budemo kod njih u Kavosu, sto smo mi naravno prihvatili.. :) Cim smo dosli primetili smo da ima dosta ljudi sa decom u apartmanima pored tih Makedonki i to me nije bas obradovalo jer mozete zamisliti koja se galama stvori kada se udruze 7 Makedonki i 4 Srbina dok piju :)) Pijenje je proslo bez vecih problema, odlazimo u centar da se zezamo... Posto smo i mi bili pijani nisu nam bili cudni stondirani Britanci i Britanke kojih je gomila...Klub do kluba, cepa muzika sa svih strana, mnogo ljudi djuska, mnogo pubova, ringispila, zezalica.... Stvarno sam bio odusevljen jer u Ipsosu i nije bas toliko zivo... U startu smo se svi pogubili jer je guzva bila nenormalna... Ostajemo samo drug, dve Makedonke i ja.. :D Odlazimo na plazu, uzimamo lezaljke iz hotela pored po obicaju i lezemo svako na svoju, sa svojom Makedonkom ;DD Posto su kasnije morale da idu da bi pomogli nekoj drugarici koja se mnogo napila, ostajemo sami drug i ja.... Inace plaza je bila puna ljudi ali je bio mrak pa se nije moglo videti sta oni zapravo rade ;) Odjednom dolazi neki dzip na plazu, kad smo imali sta da vidimo! Cim je upalio svetla usledio je shok... Posto nije bas pristojno da pricam detalje, samo cu reci da je bilo mnogo ljudi koji su orgijali samo 5-10 metara od nas :))) Dzip se ispostavio da je policija koja patrolira po plazi... Kada su dosli do nas, iako su videli da ljudi orgijaju, bilo im je cudno sta radimo sami na lezaljkama pa su nas ispitivali jedno 10 minuta sta smo, ko smo, odakle smo, itd... Sve je proslo ok i mi smo otisli sa plaze da nadjemo ostale... Odlazimo u diskoteku Atlantis (obavezno posetiti ako ste u Kavosu) i opet dozivljavamo shok... Diskoteka na otvorenom najveca koju sam ikada video - a stvarno sam ih dosta video i posecivao... Atmosfera stvarno ne moze biti bolja, odmah pored je i plaza pa ko hoce moze da se pozabavi i tamo ;) Vracamo se u apartmane posto smo se svi pogubili, ali se u 7 ujutru opet vracamo u Atlantis i nastavljamo sa zurkom ;))) Vec je svanulo, muzika jos ide, ljudi djuskaju.... Kavos je stvarno ostvarenje sna mladih, samo sto su mi porodice sa decom koje su nam prigovarale na galamu pokvarile utisak, jer stvarno ne vidim svrhu dolaska u Kavos sa malom decom jer cak i moja baba zna da je Kavos samo za mlade, zezanje, izivljavanje, bahanalisanje ;) U Ipsosu na primer nema toga, ne secam se da sam na plazi video roditelje sa decom, ili uvece da nam je neko prigovarao.... Sve u svemu provod kakav se pamti, vracamo se u nas voljeni Ipsos da pricamo ljudima sta su propustili :) btw. da se vratim opet na Ipsos, pre polaska sam procitao da je tamo 80% muskaraca... Samo cu vam reci da je poslednje vece od 25 ljudi ispred naseg apartmana bilo oko 20 devojaka, a pored nas cetvorice samo jos jedan muskarac koji je bio u sobi iznad nas... Znaci Italijana ima mnogo vise nego Italijanki, ali Srpkinja ima stvarno mnogo, tako da opustencija... Ako ima pitanja, slobodno postavite, takodje ko hoce moze da mi posalje MSN na PM ako ga zanima nesto vise... Nadam se da je ovo nekom pomoglo i izvinjavam se ako sadrzaj nekom nije odgovarao, ali on je uglavnom namenjen za mlade koji su zeljni provoda i zezanja!

ssbser:
E ovako, vratio sam se sa Krfa pre par dana i place mi se zato sto mogu slobodno da kazem da mi je ovo letovanje bilo najbolje i najlepse u zivotu!

Potpuno te razumem!
Ja sam se vratila 1og i plakala 3 dana posle toga..
Provod je fenomenalan, a
lokal A.A. drzhi Grk koji je zaposlio Novosadjane, zato
se tamo pushta nasha muzika.. :)

E aj i ja da napisem neki izvestaj....

Krenuli smo iz Beograda u 14h .... stali smo na 2-3 mesta da pokupimo putnike....u busu milina ....nas 25 putnika mozete da zamislite samo kakvo je to sirenje bilo po busu imala sam osecaj kao da smo za pet sati stigli na Krf...... na granicama se nismo nigde dugo zadzavali ne vise od 15minuta..... na krf stizemo u 10 ujutro... ostavljamo putnike ispred vile Mikonos a mi ostali nastavljamo put do vile Dimitre.... hmmmm vila Dimitra jeste malo uf malo....malo vise udaljena od mora ....Dasiju ni ne racunam ona je od Dasije suvise udaljena mislim na Ipsos ...ali nama to verujte mi ni jednog trenutka zasmetalo iznajmili smo skuter na 8 dana i milina trosi extra malo....
Skuter smo iznajmili odmah na pocetku Ipsosa zove se Fantom imao je ok cene za razliku od drugih iznajmili smo skuter ...8 dana 80 e iako su drugi trazili 15-20 e za skuter...
EEEEE prvo vece gde cemo sta cemo aj malo u setnju pa u cuveni Shooters...tamo smo bili oko 23h i naravno bilo je prazno...elem narucili smo 2 ICE TEA ..... trazimo racun ....devojka u sanku pita sa osmehom odakle smo ... kao vauuu Serbia 6 e je vas racun.....hahhahahah uzas
Drugi dan upucujemo se ka Pantokratoru....joj put do tamo je uzas pogotovo motorom....
Isli smo Ipsos ,Pirgi tu skrecete za selo Spartilas (krivine nenormalne ),Sqourades...i onda nailazite na tablu za skretanje na kojoj pise Pantokrator 12km....do samog vrha nije mogao motorcic da nas izvuce pa sam eto morala malo i peske da idem fenomenalno je treba videti ali eto toliki put do tamo a ostanete 20 minuta ...
Treceg dana odlazimo na plazu do Dasije onako ok nista specijalno svideo i se bas bas MALIBU ali 1 lezaljka i suncobran kostaju 7 e...plaza isper Chandrisa meni licno deluje kao neko sindikalno letovanje ono lezanje natravi kao da si na Adi...ali ok ukusi su razliciti... Plaza Kaminaki koja je odmah iza Nisakija je super mala ali extra cista voda sljunak....bas da se iskupate...
uvece naravno gde cemo u Shoters ali pazite sad ovo...vodic agencije Halo turs Tanja nam kaze da tamo narucujemo iskljucivo na srpskom ...pa dakle prva tura **** 3 piva i jedan koktel ...platili smo 10 e , sat vremena kasnije drug se zezne pa naruci na engleskom isto to platili smo 14 e....
Cetvrti dan odlazimo da obidjemo Srpsku kucu i Vido .... ufff Srpka kuca je delovala jako potresno na mene .... Vido ... do njega stizete za 1 e a preko agencije za 20 e .... ukrcali smo se na jedan mali plavi prodic u staroj luci i otisli na Vido za 1 e .... Grci se tamo masovno kupaju ...ne znam meni je to jezivo....obisi smo citavo ostrvo ....
Kad smo se vec nasli u starom gradu ajde i da ga obidjemo meni je extra cuvena Liston ulica je bila krcata ..... sve podseca na Veneciju...Tanja nas vodic inace... rekla nam je da je na Krfu najlepsi dogadjaj Uskrs....docekuju ga sa vatrometom koji traje citav sat svi izlaze na ulize sa svecom u ruci a zene sa prozorabacaju cupove da bi oterale duhove za ostrva...
Peti dan ostavljamo za Paleokastricu koja na mene nije ostavila veliki utisak verovatno jer sam ocekicala vise... toliko se pricalo o Paleokastici da sam ja ocekivala ne znam ni ja sta ... uzimamo brodic da obidjemo 3 pecine i jednu plazu na kojojmozemo da ostanemo koliko hocemo to smo platili 10e po osobi... jojjj pecinice su ok ali se u vakoj zadzite po 1 min. plaza na koju smo odabrali je ono ok voda ledena .... nismo mogli do rajske plaze jer su bili veliki talasi pa kao ne voze tamo kada su toliki talasi.... manastir obavezno posetiti fenomenalan je ..cuveni La Grota bar smo posetili bio je pun Slovenaca koji su imali takmicenje skokova u vodu sto me je malo smorilo ali eto bar smo popili picence i otisli....odmah se zatim upucujemo ka Sidariju .... e pa Sidari taj famozni kanal ljubavi o kome se toliko prica opet ono ok ali nista vau ......
E sesti dan odlazimo na Glifadu ....extra mi je Glifada samo bez suncobrana ne idite ...nema nigde hlada...
E onda krecemo ka Myrtiotisi koja je zvanicno nudisticka plaza ali imate tamo tri male uvalice tako da je samo jedna od njih nudisticka .... po meni nesto neverovatno najlepse sto sam videla sve stene voda prelepa ...cista ... cak je i bilo i talasa ma fenomenalno.... plaza je divlja nema kafica, prodavnica...ali postoji problem kad smo se vracali 30 minuta smo isli peske uz brdo jer nema sanse motor tuda da izvuce moze jednog ali dvoje nikako...
e mislila sam dalje da nastavim da snjuram po otrvu ali mi temperatura nije dozvolila ...evo ja i dalje sedim kuci sa temperaturom.... nisam vam otkucala ne znam ni ja sta ali i ovo sam jedva otkucala koliko mi je lose..... sve u svemu Krf mi se bas bas svideo treba ga obici ja cak razmisljam da odem i sledece godine jer nisam obisla sve....cak ni Paxos i Antipaxos....

Krf je definitivno dobitna kombinacija, odnos cena-kvalitet je odlican... ima dosta aranžmana po vrlo pristupačnim cenama ma da treba reći da je vanpansionska ponuda poprilicno skupa i da je dobro poneti bar hranu ako se ide u privatni smeštaj... Jedino sto je jeftinije nego bilo gde do sada sam letovao je rent-a-car, 7 dana 145e i pod obaveyno treba uyeti auto ili skuter jer bez toga ne mozes da vidis i obiđeš skoro ništa a šteta je ne videti celo ostrvo jer je zaista prelepo... Kada je KRF u pitanju ove godine su male agencije imale bolju i pristupacniju ponudu od "velikih" i želim da pohvalim HALOTURS preko kojih sam ja letovao ma da imam primedbe na vodiča koji je tamo bio zadužen za grupu, ali... ne treba cepidlačiti uvek :) Ako neko želi može da pogleda šta sam i kako ja video objektivom ovde: www.sirkepa.fotopic.net/c1311365.html

Back