O KRFU KONKRETNO

Cao!
Pajamaco vozila sam skuter ranije, al po mom ravnom gradu. Ima li mesta i plaza na krfu gde ne treba da krecem skuterom zbog nagiba, ili su svi podnosljivi? kako je za ostavljanje, smem li da ga parkiram dalje negde.
Ako drugarice odustanu, na kraju cu sama da odem u dasiu, pa cu pre da uzmem skuter nego kola.
Hvala

time sam godinama opremljena, izludjuju
za sobu raid tecnost pa u struju, napolju sprej -bolji od autan stika - nije lepljiv i ne 'mirise', za posle ujeda mali autan 'after bite' .
jedno predvece posle rolanja sedim na adi i sunce zalazi dok ja pricam na mob, komarci u istom momentu krecu, ljudi ustaju i mashu rukama, ja i dalje razgovaram i vadim sprej, prskam se i pruzam drugarici, ona gleda i savija se od smeha

Posto idem pocetkom Avgusta da li ce biti potrebno da se doplati za klimu? Kako je danju, nocu? Ne pamtim kad sam isla u sezoni na more- ne znam sta da ocekujem? Mada idem logikom da su tamo sume i da ima hladovine, moze li mi neko reci kolike su prosecne temperature i da li je to podnosljivo zbog vlage itd....

kako ne možeš do meterora?
od krfa ima redovna linija koja ide do trikale,
(mislim da nisam omašila mesto)
a selo u podnožju se i zove meoras, valjda, mnogo je slatko mene podsetilo na švajcarsku.
dakle busom kreneš u cik zore, tamo si popodne, odeš do gore busom, again...
mada me nešto sećanje služi da su bili izleti na meteore s krfa...
a i bus će stati sigurno na odmorištu da gledate meteore;) do duše malo dalje ali sve se lepo vidi...
neego...albanija...to je prekrasno sa te krfske strane!
šteta je što nemamo multiple vize...da izađemo i opet uđemo u grčku!
albanska obala u tom delu, dakle...nešto prekrasno!
do duše ima i bunkera i ovaca..videćete sa plaže:)

na krfu je uveče hladovina.
velika je razlika u temperaturi od dnevne.
ja sam nosila jaknu uveče, do duše vozila sam motor,
(poznati sam krfski debil u japankama, šortsu, majici na bretele i mont jakni:lol: )
ali svakako mi je bilo potrebno nešto da prebacim preko leđa.
mada sve se bre promenilo..ko zna dal je i sad tako.
ali ako krenu tropske vrućine..mada je juli za to...
bude vrelo i noću.

Posto smo uplatili Krf u avgustu mesto Kasiopi vila Panajotis zanima me da li je slucajno neko bio u pomenutoj vili ? Da li je po vama Kasiopi dobar izbor s obzirom da idemo sa detetom od 5,5 godina ? Planiramo da uzmemo rent a car.
Hvala unapred na vasim odgovorima.

Back