O KRFU KONKRETNO

Pozdrav i hvala Zgodnjikava na opisu Benitsesa, Verbena27 hvala na lepim željama i da budeš Verbena99 i da se i tad dopisujemo.... (ha ha) , a Peštafestu ima da se obavezno javim do septembra ili kad već odlučim zaletiti se u Budimabogamiipeštu ... možeš mi (ako ti niej bed) na moj mejl poslati svoj čisto nije loše imati nekog u dalekom svetu da ti se nadje od pomoći ... milanemoje@yahoo.com
Ja sutra palim za NS u još neku nabavku a onda u subotu via Krf ...
jedva čekam da se bućnem...

evo jedna (prosta) - jednostavna pesmica, nastala pre koju godinu kao sms poruka ...

Meni je ovde super baš
misli na Vas Milan Vaš
kad u more smočim j_ja
mojoj sreći nema kraja...
sori na malom pjesničkom vulgarizmu.

Pozdraviška od Miška
hvala još jednom svima, kad se vratim podejlitćemo utiske...

darkomal:
Nisam o tome razmisljao, sad sam i ja video da nema na slici, ali mozda ima negde u sobi a da nije slikan. Ako ti to toliko znaci pokusaj da se prebacis u drugu vilu, tamo ima frizider, vidi se na slici.

Ne treba mi za neko kuvanje,ali mi je potrebno za osveženje! :D Da trčim stalno u prodavnicu po pivo i sokove? :D
Zvao sam i kažu da ima(valjda me ne lažu)!
Pozdrav

Pozdrav svima idem na krf 2.07.2007 u Dasiju apartmani ILDI da li neko zna nesto o tim apartmanima koliko su udaljeni od plaze jer sam cuo da je malo dalje!? zanima me koliko otprilike treba da se ponese para za prosecan provod?Pozdrav svima!

Aleksandre, ne znam gde si uplatio tu vilu. Najbolje da u agenciji pitaš sve što te zanima,eventualno na google-u. Vidim da je to Maticov aranžman!

E sada šta se provoda tiče,ne znam na kakav provod misliš! Ali mislim da šta god radio i gde god u Grčku išao minimum da poneseš je 250 eura. Ako je na Krfu,kao što je u Paraliji ulaz u diskoteke 9 eura i svako naredno piće još toliko,ti računaj. Ne znam koje su cene ulaznica i pića na Krfu,ali ne verujem da je mnogo jeftinije! Na to još dodaj rentiranje auta ili motora,pa bar jedno krstarenje,hranu,sladoled,pivo... :D

Možda ti neko više pomogne ko je bio na Krfu!

cisto da se malo ubacim... obrnuto postavi situaciju... posto je ostrvo, krf nikako ne moze da bude jeftiniji od paralije,... ako nista drugo, a ono iz tog razloga... inace, bez brige, krf nije mnogo skuplji od nje, ali nikako ne moze biti jeftiniji... recimo da su cene kao u silikonskoj dolini sto se tice izlaska, dok je hrana u megamarketima jeftinija od merkatora... u lidlu, HB-u, i di Hellas-u, cene su priblizne nasem TEMP- u... naravno, vodici ce Vas uputiti u lokalne povoljnije restorane, prodavnice, butike...

a, da, za izlazak je najpovoljini Jupiter bar u Ipsosu, kroz koji direktno mozes da udjes u Monte Kristo, najvecu diskoteku dole, i jedinu koja ima pena party, a, naravno, nezaobilazan je i SHOOTERS!!! ko je bio, zna zasto, ko nije, a ide, neka pozdravi Milana iz Shoo- a... i bice mu jasno:) :) :) tamo potrosis vise od 10 eura za vise od 5 **** jedino ako nisi iz Srbije... :) i tako svaku noc... :)

Bojan 78:
Zanima me da li ima neki klub sa nasom domacom muzikom u Ipsosu...
jaooooooo brate srbendooooo
pazi ovako...nema šanse!
tamo su gosti irci i englezi, onoliko koliko ima srba...
možda zapatite neku cecu dok grckate hot dog kod mihaila u papagalosu.
ae bre, koji ideš uopšte tamo?
da našu dziberanu i seljanu, sav sjaj i bedu prenesete na grke?
pa oni su već zaraženi...
c
c
c
c
c
c

ajd lepo se provedi. u ipsosu je party all the time...
najbolji šotovi u šuters baru, tamo je pustio korenje jedan milan...
tamo je ko solunac jbt.
ajd.
i pazite kod billys-a vassilisa kada uzimate motoriće...
dobro gledajte motore, imaju li ogrebotine i to...
voli da naplati, inače su mu motori super i lik je do jaja
voli kocku, a i da se cenjka:)
ako jorgos i belinda još drže coocoon bar obavezno idite na kafu tamo najbolja je na celom krfu.
i tako...
eh..krf...
samo kukam a nikako da odem...
jednom...opet...ako ne počnu da puštaju našu muziku..
ako počnu idem da ih ispljuckam:)

Extra ces se provesti na Krfu, taj Club 18/ 32 je samo za mlade... oni imaju svoju diskoteku, Jupiter bar, koja je u okviru monte krista, najvece diskoteke na Krfu, i jedine koja ima pena party... ma, ludilo, ja sam dole jako dugo bio, i do sada su oni vodili samo malde iz Slovenije, i stvarno je uvek bilo extra... imaju kao ceo neki program,...dj, sestre, ludilo... znam i Milana, u Shoo, to je tek lik... sigurno ce ti biti extra...
domacu muziku imas u tom Shoo, ali i u Jupiteru, posto je to bas diskoteka te agencije...

e, pošto znaš milana..reci.jel ima naočare i jel sa konjarnika?

(ako jeste...on je stvarno LIK:lol: )

a btw kad si dugo bio...za koga si radio, jesi li bio rep?
negooo gde je ta diskoteka?

ne, milan je celav, iz sarajeva, ali, kao da je iz Bg-a... prosle zime je kupio gajbu ovde, (bg) ali ne na konjarniku, vec senjaku, i pravio nevidjene zurke... on je dole vise od 15 godina, i sve vreme je gl. menadjer shootersa...
ja sam dole bio 2 godine, a nadam se da cu uskoro opet da palim... ziveo sam u dasiji, ali, obisao sam celo ostrvo...

a, jupiter club, tj. bar, ti je tacno uz monte kristo, u ipsosu... ako se secas onog velikog girosa sa nekom pticom, onaj koji radi celu noc... uvek su ispred nocu parkirani motori... ne mogu sad da se setim kako se zove taj fast food... mislim da je dve reci, a secam se da je veliki neonski znak ptice bio ispred... pored nejga je i neki kao video room, igrice, bilijar, automati... a, pre toga je jupiter bar i monte kristo...

papagalos. fast fud.
jaooo milan!!!
kako ne znam milana...ali tada kada sam ja bila...poslednju sezonu bio je taj drugi milan.
ovaj iz prve priče je radio neke potpuno druge stvari. i nismo ga zvali milan..negoo...
jao ne mogu da se setim. a i imao je još malo kose;)
ja sam iz te ekipe, koja je tada harala tim delom;)
ako znaš sandru koja drži inter korfu...
mi smo zajedno došle prvu sezonu...
a vlasnici šutersa baš gotive srbe... mi smo se baš lepo družili.
a gde je monte kristo nemam pojma, mora da je neko novo mesto.
tada kada sam ja bila..nije postojao. ili je bio neka roša;)
dakle kolega;)
ja sam radila godinama u dassiji u klubu mediterana, za dassija ski klub.
čujem zatvorili klub. šteta. znam porodicu čije je zemljište.
previše su lenji da ulože. greota da to propada...

Back