O KRFU KONKRETNO

Marija, ovo sam skinula sa drugog foruma o benisesu :- malo mirno mestace, plaze su nikakve, male, uske, odmah pored puta. par restorancica i kafica i to je to.- reče neko...
Ne znam kakve su plaze ali ja sam prosla pored tog mesta i mislim da je ok za večernji zivot..

Marija-Bg vidimo se u Benitsesu ja idem 16.og u vilu ?! Sofia preko Argusa!!!
Sori i ne poznamo se, Milan, novi član Krstaričinog bla bla tima...
Prošle godine sam bio na Tasosu ) malo da se skvasim u Egejsko, e ove godine u Jonsko more.
Ej a o Benitsesu sam skinuo nešto sa ovog sajta ustvari, upiši Bella Vista Benitses u pretraživač, npr gugl i odvede te na neki sajt Bella Vista hotela i vila i stvarno su se ljudi potrudili da ga lepo opišu, kao da sam već bio tamo... skoro
aki imaš štogod da dodaš - oduzmeš - pitaš pišiiii
nisam tako redovan po internetu ali naiđem kad god mi je dosadno
Pozdraviška od Miška!
Grčkaaaaaaaaaaa hir aj kammmmmmm

Interesuju me izleti brodicima ? Da li je nekome poznata sveza ponuda od ove godine,sta se nudi ?
Dobro dosla su i ranija iskustva i preporuke za agencije koje ih rade ? Kako ste bili zadovoljni i koje bi izlete posebno preporucili ?
Hvala za svaku vrstu informacije !!!!!

Da li je neko bio u hotelu Palm beach u Agios Georgiosu? Lepo izgleda i ima uglavnom ok kritike na stranim forumima. Ono sto me najvise interesuje je plaza, posto sam cula da na toj strani ostrva duva vetar i da su talasi cesto. Ovde na forumu to niko ne pominje u opisima Ag. Georgiosa.

Pa, da cujem...Jel ima tog vetra i talasa ili ne?
jos jedno pitanje...Koja je cena rent a car-a za 3 dana?

Sta mislite o tome da se neki privatni smestaj nadje tek kad se ode na Krf ?
I moze li se tako ustedeti neki dinar, tj evro ?
Dosta sam citao po forumu i ni reci o tome...nemoguce da to niko nije pokusao.

kvazi avanturista

dabguba:
Sta mislite o tome da se neki privatni smestaj nadje tek kad se ode na Krf ?
I moze li se tako ustedeti neki dinar, tj evro ?
Dosta sam citao po forumu i ni reci o tome...nemoguce da to niko nije pokusao.
Moze sigurno da se nadje,samo ne znam kako mislis da dobijes vizu? Moja koleginica je nasla preko net-a neki privatan smestaj i rezervisala, oni joj poslali pozivno pismo i na osnovu tog pisma treba da dobije vizu, prevoz je naravno njen, ide kolima. Ne verujem da ce ti Grci tako lako dati vizu da ides da se svrckas, a da niko ne garantuje za tebe. A moze da se ustedi, ali mi se cini da je mala usteda ako ides sam (ustedis, lupam, 30e za smestaj, ali vizu platis 25e skuplje), za porodice sa decom je vec druga prica.

Ja sam bio dva puta. Obisao sam dosta sveta a na Krfu dvaput. Predivno.Benices je jedno malo ribarsko selo sa puno privatnih apartmana i preljubaznih Grka. Mi smo isli preko madjarske agencije i dok nisu saznali da smo Srbi kako-tako a posle vodili su nas i u crkvu nedeljom, bili smo kao clanovi familije. Kuvali su nam grcke specijalitete, jeli smo sa njima , pazili i mazili tako da nam je bilo neprijatno. Najbolja varijanta za obilazak Krfa je motor. Vazna napomena u cenu treba da je ukljuceno osiguranje i ulje (dvotaktol). Kupio sam kartu, napravio itinere i svaki dan (noc) na drugu stranu. Vozaci su ljubazni i pazljivi i nije bilo nikakvih problema te obidjasmo ostrvo uzduz i popreko.Za Krit treba auto. Benitces je na oko 10 km od Kerkire (Krfa) i moze da se ode motorom svaki cas. Parkiras gde hoces, uzivancija. Narocito je interesantno "preseci" put preko lagune gde je aerodrom pored "vecite" slike Krfa. Ako jos ima pitanja...

Plan mi je da uplatim prevoz i da izvadim vizu preko agencije, a da pokusam da nadjem smestaj kad stignem.
Ipak ne bih da spavam na plazi i na kraju platim vise nego sto bih platio ovde u agenciji.

tnx na brzom odgovoru

Ja sam se raspitivao za cenu smestaja na licu mesta i dosao do zakljucka da je ipak jeftinije preko agencije. Najam apartmana , najbolje bez klope. Nemas obaveza i sve odradis sam. Tamo se na plazi nemoze spavati. I kolektivna viza je jeftinija i lakse se do nje dodje.

I ja mislim da je smestaj najjeftiniji. Ja sam uplatila preko agencije Filip Travel, ceo aranzman: smestaj+prevoz avionom+prevoz busom od aerodroma do smestaja+aerodromske takse+viza+osiguranje=345e, ja mislim da od svega ovoga smestaj najmanje kosta, obzirom da je avion od 110 do 150e(u zavisnosti od agencije) i takse oko 80e, viza i osiguranje su zajedno 20e. A ako hoces da ides busom, onda je tek jeftinije.

e, da ja kažem o smeštaju...(kompetentna sam, jer sam uvek išla samostalno)
za dassiju, ipsos, barbate...
tvrdim da nema stanova. jer sve je izdato agencijama, pod ugovorom.
e, sad...
ima stanova, ali su to stanovi za staff koji nisu u nekom baš najboljem stanju.
to su stanovi koji se iznajmljuju na početku sezone, te ako je nešto i ostalo usred sezone...
nije baš...a i ti stanovi su uvek negde iza glavne dzade ili direktno kod diskaća..pa spavanje nije moguće pre 7 ujutru...
i tako...
a stvarno, kako vize?
ako neko ipak hoće samostalno, ja ću rado objasniti koga da pitate za app...

Angi7:
Da li je neko bio u hotelu Palm beach u Agios Georgiosu? Lepo izgleda i ima uglavnom ok kritike na stranim forumima. Ono sto me najvise interesuje je plaza, posto sam cula da na toj strani ostrva duva vetar i da su talasi cesto. Ovde na forumu to niko ne pominje u opisima Ag. Georgiosa.

Pa, da cujem...Jel ima tog vetra i talasa ili ne?
jos jedno pitanje...Koja je cena rent a car-a za 3 dana?

Ima vetra, ali prijatnog, onako pirka, samo moze da se izgori ako ne pazis. A talasi su ponekad i nisu neki ogromni da ne moze da se kupa, nego onako za bacakanje. :D

Back