Андроник Комнин
Elita
- Poruka
- 24.201
I kako ti se cini?
Pazi,Sasha je tu negde...pomno prati sta se pise...![]()
Да ли је то нешто на мој рачун?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kako ti se cini?
Pazi,Sasha je tu negde...pomno prati sta se pise...![]()
Ja ne bih tako gledala...bilo bi nezgodno da te neko veze samo za jedno mesto,ni jedno na Krfu nije dovoljno zanimljivo da stalno u njemu budes.Ali ova mesta su dobra za bazu,a Krf je za vece blizu,samo tamo mozes raznovrsno provesti vecernje sate.Inace meni je Ipsos simpaticniji,sama Dasija je bas bez veze.Planiramo bar jos jednom na Krf,a smestaj cemo birati tako da bude blizu Kerkire.Danju obilazis razne delove ostrva,plaze,a uvece je Kerkira blizu za skitnju.Naravno-treba imati prevoz stalno.
E,ovo sam i ja htela da pitam...E pozzzz jel bio neko u vili Zeus u Ipsosu i vili Mirabello u Dasiji??????
Pa znas kako ja sam bio proslog leta srecom kolima jer bi se inace u Dassii smorio za sve pare.Za 10 dana koliko sam proveo na Krfu presao sam 800km.Ok video sam dosta toga ali na kraju sam se ipak zapitao cemu sve to.Svaki dan po par sati u kolima,vozikanje tamo-vamo.Problem je sto nijedno mesto nije kompletno,da imas uvece da izadjes,prosetas i da ima dobru plazu.Plaza u Dassii je djubre,sa svom kanalizacijom koja se tamo izliva,bas kod hotela Dassia Chandris.Uvece nema gde da se prosetas,nema pesacke zone.Ipsos je kao neki party-town,magistrala odvaja deo gde su kafici od uzane,ruzne plaze.Uzgred kada sam ja bio(prva polovina avgusta,dakle spic sezone) vecina tih kafica je bila praznjikava,cak i uvece,iako je mesto bilo puno.Vecina turista su Italijani koji su teski na parama.Jedino su fast-food lokali bili dobro popunjeni.
Grad Krf je vec druga prica,on nikoga ne ostavlja ravnodusnim.Prepun ljudi,uvece je super atmosfera.Mislicete da ste u Italiji a ne u Grckoj.Kad bih ponovo isao na Krf uzeo bih smestaj iskljucivo u gradu(mada nase agencije to ne nude).Zasto?Pa zato sto i ako ste u Ipsosu ili Dassii moracete sestu u kola i prevaliti bar jedno 20km da biste dosli do neke pristojne plaze.Pa uvece maltene jos toliko do Krfa ako biste da se prosetate.Jezivo maltretiranje.
Osim grada Krfa veoma dobar utisak na mene je ostavila Paleokastricia ,i posle grada Krfa to bi za mene bila opcija br.2(koliko ja znam nase agencije ne nude smestaj tamo).
Krf nije bas blizu ali je mesto samo po sebi veoma interesantno...
Naravno sve zavisi od afiniteta.Ukoliko vam nije problem da veci deo godisnjeg odmora provedete u kolima onda Dassia ili Ipsos mozda i nisu los izbor.
Kakva su iskustva učesnika ove teme u online booking-u apartmana bez posredovanja naših agencija. Postigao sam neke kontakte pa me zanima koliko je to ostvarivo i pre svega sigurno.![]()
Apsolutno ostvarivo i apsolutno sigurno
ja godinama rezervisem apartmane u Grckoj na taj nacin,jedan od sajtova preko kojih sam nasla proslogodisnji apartman na Krfu je sajt
www.greeka.com
pregledaj ponude pa vidi da li ti nesto odgovara![]()
O kome se mestu i kom apartmanu radi?
Da li mi neko moze reci koliko se od prilike prosecno putuje do Krfa autobusom?
Razmisljam da ovo leto idem na Krf, ali mi je glavna prepreka dugacak put... Zato se dvoumim izmedju Krfa i Halkidikija