O KRFU KONKRETNO

Kako mi se cini?LEPO! Mnogo lepo..i zao mi je sto je vec gotovo.Toliko toga jos nismo videli..malo dana,muz povredio nogu vec drugog dana,imali oluju,crkavao nam auto...a opet-prelepo smo se proveli !Ali morace i II nastavak da padne...

A plaze su prica za sebe-toliko razlicitisti-velike,male,peskovite,sljunkovite,kamenite,posecene,puste...ono sto nisam znala je da je svuda,cim se malo zadje u dubinu,na dnu neka travuljina,velika,grozna...posle par istrazivanja vise nisam gledala dole jer zaista mi se nije dopalo. Imali smo srece sa temperaturom vode-svuda je bila bas topla,svako kupanje vrlo prijatno..

Nastavak sutra,sada mi se spava...
k010.gif

Hvala! Bila sam locirana na granici Dasie i Ipsosa.Nije tu lose jer je za uvece grad Krf blizu,inace ovako-Dasija je skroz bezveze,nekako rastrkana,Ipsos malo simpaticniji(i lepsi je giros tamo;)).U svakom slucaju,auto je neophodan(ili motor),ima i drugih simpaticnih mesta za bazu,ali ni jedno ne moze biti dovoljno zanimljivo da se iz veceri u vece krecete po njemu.

Smestaj(Dimitra preko Halo tursa) smo lako nasli jer smo se slucajno nasli na brodu kad i bus Halo-tursa,pa smo za njima..Inace,ne bi bilo bas lako.Verovala ili ne-sobe su bile gotove tek oko 15h,tu su nas malo smorili,one zene nikako da ociste.Fin je onaj bazen,a dali su nam i apartman pa smo bas imali komocije.Bazicno,ali sasvim dovoljno(mada po vecim vrucinama sigurno nedostaje klima)Komsiluk je bio katastrofa-strasno bucni mladi Italijani,pola noci su arlaukali kao da im placaju da probude celo mesto.Smestaj sasvim ok.za motorizovane,i katastrofa za one koji nemaju tu mogucnost-ljudi su pesacili po 30-40min.do plaze u Ipsosu ili Dasiji,a uvece su sedeli po terasama(mozda to neko voli,ali doci cak na Krf da bi se tako letovalo...hm,tesko da je neciji izbor)

Gde god da smo bili imali smo lepa kupanja jer je voda bila topla-dopao nam se Nissaki,plaze oko Kasiopija,Paleokastrica,nama je bila odlicna i plaza kod Chandrisa,voda prozirna i lepa u Sidariju,dva puta se vracali na Glifadu na zelju nase cerke,neke plaze smo samo odgledali jer nismo imali toliko vremena da se svuda okupamo,neke su nas odbijale obiljem trave u sebi,vec na 10-akm od obale...Ali stvarno ima svega,za svaciji ukus.

Prelepo je bilo i u bazenima-narocito Golden Fox-u zbog izuzetnog pogleda,bazenu kafica u Sidariju iznad kanala ljubavi...malo prirode i divljine,malo tekovina civilizacije..tu mesavinu mi bas volimo!

Aqua park je zaista odlican,bili smo ceo dan,a zatim jos jedno popodne,mi smo svi zaljubljenici u takve zabave,i dete je tamo uvek srecno"e,bas volim sto ste mi vi roditelji":lol:Isprobala sam sve tobogane,zaista je super,samo im fale liftovi,otpadose noge od pentranja:lol:

Poslednja izmena:

Back