Hurricane:
E, brate mili, sad ga stvarno pretera. Stvar je u tome da sam sad, dok postojim, svestan da je to samo privremeno stanje posle kojega više neću postojati. Večno ništavilo NIJE oblik postojanja! Doduše, svestan si dobro šta sam hteo da kažem. A to, što pokušavaš jeftinom demagogijom i ispraznom kvazi-filozofijom da ubediš nekoga u postojanje večnog života je prilično zaludan posao. I, uopšte šta za tebe znači večnost?!
Vecni zivot je predmet vere hriscana i o tome nema bas mnogo rasprave. Vecina stvari u zivotu, a ne samo u hriscanstvu, je pitanje vere. Dakle, nije pitanje da li verujes vec u sta verujes. Ako je to Bog onda verujes i u vecni zivot, nanovo rodjenje i sve ostalo sto ide sa tom verom. Ako ne verujes u Boga onda verujes da je ovo sto sad zivis tvoj jednini zivot i ne cudi me sto pokusavas da dokucis smisao koji on ima. Kratko ce trajati, cak i da dozivis 100 godina.
Mi koji verujemo u Boga zelimo da prenesemo vama koji ne verujete iskustvo nase vere. Voleli bismo da svi, kao i mi, osete slobodu koju nam je Bog podario.
Nazalost, cesto se pojavljuju (precesto za moj ukus) ljudi kao MaranAta koji tu veru diskredituju svojom ogranicenoscu u nerazumevanjem. Ponajpre nerazumevanjem da je Bog svima doneo slobodu koja podrazumeva cak i to da izberemo da ne budemo sa Njim.
Naravno, svako od nas ce podneti teret i posledice svoje odluke.
Zato tebe, i sve druge koji ne veruju u Boga, molim da jos jednom ozbiljno ispitate svoj stav, ozbiljno proucite pisma, porazgovarate sa ljudima koji imaju iskustva vere, i tek onda slobodno i ciste savesti odlucite gde ce te.
Ako ste se vec odlucili da ne idete sa Bogom, da znate da u nasim srcima i dalje stoji molitva za vas i put kojim bi Bog mogao da dopre do vasih srca.
Mir Bozji i svaki blagoslova svima vama