O čemu razmišljate?

Данас сам присуствовао тучи у аутобусу, неки матори коњ који се понаша као ослободитељ Београда у 2. светском рату (један од оних који ходају са рукама на леђима и који су мрзитељи омладине) је тукао неког младића.

Касније кад сам обављао неки "бирократски" послић, једна љубазна девојка која ту ради је случајно закачила чашу са водом и просула воду по столу а тако мало и по мени који сам седео с друге стране стола :D Нашалих се и рекох да је то за срећу. Ко зна, можда је то и нека подсвесна или скривена порука :mrgreen:

Kada sam kupovala sladolede,stoji neki lik pokraj mene i gleda i gleda,pa mi reko ,,, ostavi nesto i za nas druge :zcepanje: reko mu ima ih vidite....
E kad on,a koliki vam je jezik,mogu li viditi .
Ja stala i gledam u njega , reko nisam dobro cula sto ste me pitali.
On- koliki vam je jezik ,,,,reko ja ne lizem,,,, ovo ja smrcem na nos ako vas bas zanima.Okrenem se i odem....
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

( on mene misli zahebati sa jezikom,luda ja pa ga ne kuzim sto mu je bio cilj u pitanju haaa,prosla sam ja tu skolu davno sa tim pitanjem :zcepanje::zcepanje: ))

Отприлике, скроз сам сам на свету. Ове године сам био нешто упорнији да зовем на дружење (не директно да цимам појединце него на друштвеној мрежи где имам "пријатеље") и ове године се ни са ким нећу видети. Кад нисам до сад, на јесен и зиму ми не пада на памет ни са ким да се видим чак и да тад неко мене зове, што није било до сада кад је најлепше. Нећу из године у годину да очекујем нешто. Кад већ живим у друштвеној изолацији нећу ником да се прилагођавам, ја од себе не могу никог да отерам. Хвала свима...

Razmišljam šta da napišem sada na blogu. Da li da pišem bez cvetića i mašnica i kada će me nadležni iz policije pozvati na info razgovor.

Sakrila bih oba laptopa. Na telefonu, na stranačkoj Viber grupi ćaskamo ponekad i ništa važno ne pišemo.

Da li da pišem nešto bezazleno ili da lajem na zvezde?

У суботу је преминула једна моја, мени драга и дивна познаница.. Још сам у великој неверици, увек очекујем да ће се јавити, и уопште ми није јасно како то одједном... 😓 Била си јако дивна девојка, мајка и добра душа, волим те, Жиз, надам се да си тамо негде сад добро :heart::heart:😭😭

Back