Ово је тема где бисмо писали оно што нам је на уму, где је већи фокус на своје мисли које желимо да кажемо у тренутку него на ћаскање, надам се да је дозвољена оваква тема, ако јесте мислим да има добар потенцијал. Уживајмо у дружењу 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što fali nama kočijašimao tome dal je moguce koliko isfrustriranih zena kocijasa luta ovim temama (:
Na novo srpskom se to kaze kocijasice.o tome dal je moguce koliko isfrustriranih zena kocijasa luta ovim temama (:
dosta smo sinoc o krivinama..Mislim se kako bi trebalo da prekinem ovu dimenziju odmah a ne da hvatam krivine![]()
aaa ti si mislila na žene , e izvini tadao tome dal je moguce koliko isfrustriranih zena kocijasa luta ovim temama (:
malo malog haosa nije na odmeti najgore od svega, ni ne procitate sta sam napisala!
Pa jel imas neki zakljucak?mislim se koji je prosek godina na ovom forumu..
Prosek?joj troumim se..mada kada bih isla na eci prci pec mislim da bih rekla 50?
Kao neko ko je dosta dugo na forumu, i ja sam se to više puta zapitao. Treba naučiti da oguglaš na te stvari, ne vredi trošiti živce na to.O čemu razmišljam?
Od kako sam na ovom forumu (a nije dugo) razmišljam da li stvarno ljudi misle to što ovde napišu i ne mogu da se načudim.![]()
Ne nerviram se, nego sam iznenađena da su to realna razmišljanja. Kao da sam prespavala neki vek. Gde su nestale prave vrednosti?Kao neko ko je dosta dugo na forumu, i ja sam se to više puta zapitao. Treba naučiti da oguglaš na te stvari, ne vredi trošiti živce na to.
prave vrednosti postoje , nisu nestali , nego ljudi nisu na visini tih vrednostiNe nerviram se, nego sam iznenađena da su to realna razmišljanja. Kao da sam prespavala neki vek. Gde su nestale prave vrednosti?