O cemu razmisljate?

Po mom iskustvu cesto treniranje ili bar neke vezbe za vrat i ramena za one koji u sedecem polozaju ceo dan mogu da budu dosta korisnije od kafe.

Ja radim vezbe za vrat u lezecem polozaju i bas ojacam vratne misicce, jer su kao teze od ovih klasicnih i uopste nisam ono smoren.
Tih par minuta moze mnogo da znaci i da zameni kofein.:lol:

Ma mnogo sam se i uležao. Prosto me sramota kad pomislim koliko dugo nisam potrčao. Prestao sam da se bavim fudbalom poodavno, više nemam ni kad ni sa kim ni basket da odigram. Kanim se godinama da kupim bajs ali stalno se pare potroše na nešto preče a i kad bih ga vozio... Fizička aktivnost i bavljenje sportom je jako bitno.

Eeee jesam, jesam. Fala vi što brinete :)
Išao sam kod nekog privatnog pošto se sa ovim šalabajzerima ne vredi ganjati. U suštini ništa strašno, na EKG se vidi malo usporen rad srca. Premor, neredovno spavanje, neredovna ishrana i velikim slovima u izveštaju "strogo zabranjeno korišćenje energetskih pića". Pošto sam guarane i bustere bukvalno šmrkao. Pio sam redovno i po 4,5 na dan i to onih velikih. Rekli mi da uradim laboratoriju i nosim onaj holter ako se nastavi. Sad je već bolje mada naidje nekad pa trokira ali nije to ništa strašno. :)

takođe je dobro da izbegavaš stres i nerviranje

Eeee jesam, jesam. Fala vi što brinete :)
Išao sam kod nekog privatnog pošto se sa ovim šalabajzerima ne vredi ganjati. U suštini ništa strašno, na EKG se vidi malo usporen rad srca. Premor, neredovno spavanje, neredovna ishrana i velikim slovima u izveštaju "strogo zabranjeno korišćenje energetskih pića". Pošto sam guarane i bustere bukvalno šmrkao. Pio sam redovno i po 4,5 na dan i to onih velikih. Rekli mi da uradim laboratoriju i nosim onaj holter ako se nastavi. Sad je već bolje mada naidje nekad pa trokira ali nije to ništa strašno. :)

Ne diraj zabranjeno.Dobra je guarana,treba pratiti upustvo a pila sam je ovako i kad mi treba da budem budna.Pauzirala i ne vuce me nesto.Mogu a nije vise to to.
Kad se setim kako su reklamirali crnu kao "jaku".U nekoj zurbi popijem.Drzala me je ali nista posebno.Ljude koji nisu u tim pricama je betonirala.
..............

Gledam ledaru napolju.Trazim jednu temu,pauziram trenutno.

Ne diraj zabranjeno.Dobra je guarana,treba pratiti upustvo a pila sam je ovako i kad mi treba da budem budna.Pauzirala i ne vuce me nesto.Mogu a nije vise to to.
Kad se setim kako su reklamirali crnu kao "jaku".U nekoj zurbi popijem.Drzala me je ali nista posebno.Ljude koji nisu u tim pricama je betonirala.
..............

Gledam ledaru napolju.Trazim jednu temu,pauziram trenutno.

Nije ni na mene sad nešto drastično uticala. Samo me onako malo "izoštri". Zabatalio sam to skroz svakako.

- - - - - - - - - -

Inače razmišljam kako će i ovaj dan da mi prodje bezveze. Daj bar da uzmem da čitam.

Back