gost 377236
Iskusan
- Poruka
- 5.108
o forumu, o nalogu, koj li ću ****** ovamo kad se ionako ne uklapam
Sedi Dee, sad ce kafa.
- - - - - - - - - -
@ O padezima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da preimenujem 'men's club' u 'podrum'.
Bih, ali ne znam da li će se postavljač/ica ljutiti. : )

Srčka počinje ozbiljno da me brine![]()
Srčka počinje ozbiljno da me brine![]()

I pre ovoga si se zalio. A da posetis doktora?
Ako boli, kažu ne boj se
ipak, ne igrati se s tim
Ponedeljak doktor!
I ovde da se izvesti narod!
Da li je Kristofer išao lekaru?

Eeee jesam, jesam. Fala vi što brinete
Išao sam kod nekog privatnog pošto se sa ovim šalabajzerima ne vredi ganjati. U suštini ništa strašno, na EKG se vidi malo usporen rad srca. Premor, neredovno spavanje, neredovna ishrana i velikim slovima u izveštaju "strogo zabranjeno korišćenje energetskih pića". Pošto sam guarane i bustere bukvalno šmrkao. Pio sam redovno i po 4,5 na dan i to onih velikih. Rekli mi da uradim laboratoriju i nosim onaj holter ako se nastavi. Sad je već bolje mada naidje nekad pa trokira ali nije to ništa strašno.![]()
Mnogo, kris, mnogo je to...
A jeste... Ali čudo jedno kako su to zbućkali. Neverovatno kako to čoveka osveži i razbistri. Koncentracija i refleks kao mačka. Ali čim to tako deluje znaj da ne valja 
Ok, čuvati se!!!

Nzn...meni ne radi nista u poz smislu...ne rade ni kafa, ni cigare,...ali zato dobra setnja, dobar san, muzika, meditacija,... cine cuda...
I meni isto muzika pomaže. Popravi mi raspoloženje. A ove napitke sam koristio zbog posla, to jest, vožnje. A ebiga, izgleda da svi imamo neku svoju drogu.