O cemu razmisljate?

I pre ovoga si se zalio. A da posetis doktora?

Ako boli, kažu ne boj se
ipak, ne igrati se s tim
Ponedeljak doktor!:rtfm:
I ovde da se izvesti narod!

Da li je Kristofer išao lekaru?

Eeee jesam, jesam. Fala vi što brinete :)
Išao sam kod nekog privatnog pošto se sa ovim šalabajzerima ne vredi ganjati. U suštini ništa strašno, na EKG se vidi malo usporen rad srca. Premor, neredovno spavanje, neredovna ishrana i velikim slovima u izveštaju "strogo zabranjeno korišćenje energetskih pića". Pošto sam guarane i bustere bukvalno šmrkao. Pio sam redovno i po 4,5 na dan i to onih velikih. Rekli mi da uradim laboratoriju i nosim onaj holter ako se nastavi. Sad je već bolje mada naidje nekad pa trokira ali nije to ništa strašno. :)

Eeee jesam, jesam. Fala vi što brinete :)
Išao sam kod nekog privatnog pošto se sa ovim šalabajzerima ne vredi ganjati. U suštini ništa strašno, na EKG se vidi malo usporen rad srca. Premor, neredovno spavanje, neredovna ishrana i velikim slovima u izveštaju "strogo zabranjeno korišćenje energetskih pića". Pošto sam guarane i bustere bukvalno šmrkao. Pio sam redovno i po 4,5 na dan i to onih velikih. Rekli mi da uradim laboratoriju i nosim onaj holter ako se nastavi. Sad je već bolje mada naidje nekad pa trokira ali nije to ništa strašno. :)

:D Ok, čuvati se!!!

I meni isto muzika pomaže. Popravi mi raspoloženje. A ove napitke sam koristio zbog posla, to jest, vožnje. A ebiga, izgleda da svi imamo neku svoju drogu.

Po mom iskustvu cesto treniranje ili bar neke vezbe za vrat i ramena za one koji u sedecem polozaju ceo dan mogu da budu dosta korisnije od kafe.

Ja radim vezbe za vrat u lezecem polozaju i bas ojacam vratne misicce, jer su kao teze od ovih klasicnih i uopste nisam ono smoren.
Tih par minuta moze mnogo da znaci i da zameni kofein.:lol:

Back