Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Не размишљам. Спавам.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam al necu da ti kazem
evo razmisljam o nnjoj![]()
Što nisi viknuo: ANTONIO, VRUĆE MI JE !!!![]()
Jao kako me nervira ta riba u reklami ...Što nisi viknuo: ANTONIO, VRUĆE MI JE !!!![]()
Koja je to idiotska reklama. Streljao bi onoga ko ju je snimio.
Zanimljivo.....moja juce spavala pored mene i nisam razmisljao o njoj dok mi nije postala nevidjena vrucina pa nisam mogao da spavam pa sam presao u drugu sobu.....Sta ima da razmisljam o njoj kad je tu pored...da nije poa da i razmisljam...
Jao kako me nervira ta riba u reklami ...Samo fali da još kaže : Antonio boli me glava ..."
Podseća me na nekog ...
![]()
jao torente kako si ti neromantican...cudo jedno...pa kazi da razmisljas..sta te kosta![]()
Na neku Tanju, jel da ?![]()
Ne može čovek da leži, yebe i razmišlja u isto vreme.![]()
jao torente kako si ti neromantican...cudo jedno...pa kazi da razmisljas..sta te kosta![]()
ili ona za ono neko pivo....zezam krizu......ebem ti....
daj bre tek sam u 5 zaspao..... sa jedne strane prilepio se za krevet sa druge za nju....da umrem od vrucine......Kakva crna romantika....Sva sreca nema dugu kosu inace bi tek popizdeo......ne podnosim vrucinu
daj bre tek sam u 5 zaspao..... sa jedne strane prilepio se za krevet sa druge za nju....da umrem od vrucine......Kakva crna romantika....Sva sreca nema dugu kosu inace bi tek popizdeo......ne podnosim vrucinu
pa kad si bio toliko budan.dugo..o cemu si razmisljao......klimi?
![]()
Koji bre Laci...vidis da ga nema...garant ga zena oplela nekom focnom po ledjima i oterala strojevim korakom u krevet na spavanje
Ne znam ni ja.....o svemu i svacemu....
pa kad si bio toliko budan.dugo..o cemu si razmisljao......klimi?
![]()
mmmmmmm Barseloni? e Grckoj,,,,kako se bese zvalo mesto gde si bio?
Zamišljam ovce i brojim ih (rekli mi da se tako najbrže zaspe)... ali uvek neka zableji taman kad sam prispala i tako ispočetka![]()