gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
kad uvece legnete u krevet.....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... što još nisi izbegao u inostranstvoo tome koji sam magarac
... što još nisi izbegao u inostranstvo
Ne ja fijonse. Torente.fijonse..ali to znaci da bi me ostavio
ja razmisljam o ljuljasci
@ tema
o prethodnom danu...o klincima............i kako je svaki dan u zivotu poklon
Ne ja fijonse. Torente.
Za mene je kasno ... vezan ljubavnim lancima - ne mogu da mrdnem .
Sine, jesam li ti 100 puta rekao da se ne mešaš kad straiji razgovaraju ? Pogotovu tu pred mamom ..."Al sam noćas dobro ye8o-BAŠ !"
Uglavnom slažem utiske i razmišljam o planovima. Sve dok ne počnem da hrčem brzo.
Ne ja fijonse. Torente.
Za mene je kasno ... vezan ljubavnim lancima - ne mogu da mrdnem .
Ne možeš ni da mrdneš ni da prdneš.
P.S. To nisu ljubavni, to su BRAČNI lanci. Bili su ljubavni sve do potpisivanja ugovora ispred matičarke.
Sine, jesam li ti 100 puta rekao da se ne mešaš kad straiji razgovaraju ? Pogotovu tu pred mamom ...
ivane sine nije on u lancima..vec ima lisice
Miran sine, već smo naspamovali prvu stranicu - razmišljaj o čemu razmišljaš kad razmišljaš (Nemam pojma, pitaj mamu na PP)Tata, što je zaključana tema: "Sanader je ***** ?" Jel ti poznato možda ?
Razmisljam o svojoj jedinoj ljubavi,koja spava kraj mene,i o tome koliko ga volim,i srecna sam sto imam tako divnu osobu kraj sebe-koja trpi moje izlive besa,ponekad deranje,moj teror...I kada mi je najteze,moja ljubav je uvek tu...
Miran sine, već smo naspamovali prvu stranicu - razmišljaj o čemu razmišljaš kad razmišljaš (Nemam pojma, pitaj mamu na PP)
Ma kad bi ja imao čime da razmišljam-to bi bilo dobro ! AL NEMAM, TATA ! Tak'og ste me blesavog rodili !
Mama, jel znaš ti možda za onu temu nešto ?
Ma kad bi ja imao čime da razmišljam-to bi bilo dobro ! AL NEMAM, TATA ! Tak'og ste me blesavog rodili !
Mama, jel znaš ti možda za onu temu nešto ?
Zanimljivo.....moja juce spavala pored mene i nisam razmisljao o njoj dok mi nije postala nevidjena vrucina pa nisam mogao da spavam pa sam presao u drugu sobu.....Sta ima da razmisljam o njoj kad je tu pored...da nije poa da i razmisljam...