gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
kad uvece legnete u krevet.....

... što još nisi izbegao u inostranstvoo tome koji sam magarac![]()
... što još nisi izbegao u inostranstvo![]()
Ne ja fijonse. Torente.fijonse..ali to znaci da bi me ostavio
ja razmisljam o ljuljasci
@ tema
o prethodnom danu...o klincima............i kako je svaki dan u zivotu poklon
Ne ja fijonse. Torente.![]()
Za mene je kasno ... vezan ljubavnim lancima - ne mogu da mrdnem .![]()
Sine, jesam li ti 100 puta rekao da se ne mešaš kad straiji razgovaraju ?"Al sam noćas dobro ye8o-BAŠ !"
Uglavnom slažem utiske i razmišljam o planovima. Sve dok ne počnem da hrčem brzo.![]()
Ne ja fijonse. Torente.![]()
Za mene je kasno ... vezan ljubavnim lancima - ne mogu da mrdnem .![]()
Ne možeš ni da mrdneš ni da prdneš.
P.S. To nisu ljubavni, to su BRAČNI lanci. Bili su ljubavni sve do potpisivanja ugovora ispred matičarke.![]()
Sine, jesam li ti 100 puta rekao da se ne mešaš kad straiji razgovaraju ?Pogotovu tu pred mamom ...
![]()
ivane sine nije on u lancima..vec ima lisice![]()
Miran sine,Tata, što je zaključana tema: "Sanader je ***** ?" Jel ti poznato možda ?
Razmisljam o svojoj jedinoj ljubavi,koja spava kraj mene,i o tome koliko ga volim,i srecna sam sto imam tako divnu osobu kraj sebe-koja trpi moje izlive besa,ponekad deranje,moj teror...I kada mi je najteze,moja ljubav je uvek tu...
Miran sine,već smo naspamovali prvu stranicu - razmišljaj o čemu razmišljaš kad razmišljaš
(Nemam pojma, pitaj mamu na PP)
Ma kad bi ja imao čime da razmišljam-to bi bilo dobro ! AL NEMAM, TATA ! Tak'og ste me blesavog rodili !
Mama, jel znaš ti možda za onu temu nešto ?
Ma kad bi ja imao čime da razmišljam-to bi bilo dobro ! AL NEMAM, TATA ! Tak'og ste me blesavog rodili !
Mama, jel znaš ti možda za onu temu nešto ?
Zanimljivo.....moja juce spavala pored mene i nisam razmisljao o njoj dok mi nije postala nevidjena vrucina pa nisam mogao da spavam pa sam presao u drugu sobu.....Sta ima da razmisljam o njoj kad je tu pored...da nije poa da i razmisljam...