O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
novi mob...... e vreme je da i ja kupim neki noviji..... samo kad bih mogla da se odlucim koji......
.... a razmisljam kako sam kao u struju ukljucena, ne drzi me mesto, po ceo dan skitam, a danas kao da ispadnem fina, ostacu kuci, al vec sam organizovala i druzenje......... pa ipak ne mogu sama da blejim, lepse je u drustvu........ ;)

e ja te sony ne znam da koristim, nesto su mi mnogo komplikovani................. da, da kod nas za 1din...... a da vidis kakvi mobilni u becu za dz il za 1euro...... ista fora kao kod nas sa ovim paketima, al mnogo bolji telefoncici.............

a ja koliko sam se izvnervirao.
Resio da presvucem zadnju policu na kolima. I skinem policu, skidam zvucnike i cale i keva kao: Nemoj to da radis.

reko sto? pa kao nemoj. i ubedjujem se tu nesto i vratim policu, a vec isplanirao i dosao drug do mene da pomogne. Znaci nikakav trosak, nista ruzno nistaaa, a zabranili mi.

I naravno odlepim hocu da PUKNEM u sebi na te sitnice.

Evo, popih ksalol 25mg pre sat vremena isto stanje... izludjuju me na neke sitnice. Auto bi bio puno lepsi, a meni se dize raspolozenje kad radim i radim nesto korisno.. medjutim...

znate ono, kad vam dodje da udarite rukom o zid ili glavom?!?! e tako se osecam sada, samo sto jedva drzim samokontrolu.

imam terapiju za ono sto sam uradio, a sad mi treba terapija zbog mojih

:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

Damnjane, da si popio od ksalol 25mg vec bi se komirao....ubedjena sam da se radi o kolicini od 0.25 mg....jesu jeftine al nemoj toliku dozu...:dash:

Upravo sam dovezla auto od majstora...zupcasti, shpanovi neki (komplet) i jos nesto sitno sa placanjem za ruke majstoru, svega 150 evrica.....ali sad vozi kao lud...:tajna:

Damnjane, da si popio od ksalol 25mg vec bi se komirao....ubedjena sam da se radi o kolicini od 0.25 mg....jesu jeftine al nemoj toliku dozu...:dash:

Upravo sam dovezla auto od majstora...zupcasti, shpanovi neki (komplet) i jos nesto sitno sa placanjem za ruke majstoru, svega 150 evrica.....ali sad vozi kao lud...:tajna:

twigy se razume u kola bolje od polovine muskaraca...ja to zakljucio na osnovu retorike i vokabulara :)

Joj Altec, pa moram...samo ja vozim taj auto, u interesu mi je....mozda ipak vise dominira moja osobina da sam svestrana osoba, necu da me neko zaEbava:nono:
Pa dobro gde si ti?..nas danas kisha nije zaobisla, pljustalo je samo tako...:ok:

dada 0.25mg

ma to su mi preporucene tablete od svog psihijatra.

3xdnevno + mijasan + nesto na f.

ma za sta je taj Ksalol?...daj i ja da pocnem to da pijem, vidim postalo popularno...
u moje vreme bili bensedini, pa propranol ako ti preskace srce zbog neke plavusice, pa sve tako nesto...
Resio sam ovog vikenda da idem sa drustvom u jedan podrum vina da malko gustiramo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back