bodzi
Ističe se
- Poruka
- 2.026
..................o tome gde cu da potrosim parice...............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako tebe da namamimo da dodjes do Kragujevca,moze ovohehehe....sve vise kod nas upadaju ovi likovi sa Lj i S![]()
Jao vanilko, 'oladice se sarma, znas da on ovde navraca sedmicno.......spala knjiga na dva tri slova....
![]()
...al smo zato slatki i dobri...
![]()
Razmisljam dal` da verujem onom godisnjem horoskopu koji sam procitala na pocetku godine..........
do sada se nekako obistinilo da blizancima i nije nesto uspesna ova godina, tj. traljavo im ide na poslovnom planu....ako ovako nastavi bice:
a lavovima i vodolijama nekako uvek prestupna godina bude uspesna.....po iskustvu...
Ko ce ga znati?
Samo razmisljam i nista![]()
Razmisljam dal` da verujem onom godisnjem horoskopu koji sam procitala na pocetku godine..........
do sada se nekako obistinilo da blizancima i nije nesto uspesna ova godina, tj. traljavo im ide na poslovnom planu....ako ovako nastavi bice:
a lavovima i vodolijama nekako uvek prestupna godina bude uspesna.....po iskustvu...
Ko ce ga znati?
Samo razmisljam i nista![]()
private message![]()
hvala za podrsku.
Ima onih koji me i dalje osudjuju, a neki su mi pomogli u smislu pricali samnom o tome i takve cenim. One koji su shvatili u kojoj situaciji sam![]()
.... zavisi sa koje strane se prilazi....
...zivot je pun izbora, neke cinimo svesno, neke ne.....
Zelim ti da sto pre pocnes normalno da funkcionises, i da iz svega izvuces dobru pouku za celi zivot....