O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....mozda postaje kada se vrati pa se vidi ko postuje i sta postuje, a vi slobodno izvolite pa doprinesite sharenolikosti, monolozi svakako nece doprineti dinamicnosti....i meni sve ovo ponekad smarajuce ali stoji cinjenica da nas nekoliko samo povirimo i kada vidimo napisane proste recenice koje se ponavljaju i ponavljaju, svakako se izgubi zelja za prisutnoscu..a vi izvinite ako sam ja jedna od "smaracha"....

......kako mi je bio lepo ispunjen dan....
a025.gif
a020.gif

Forum treba da sluzi kao mesto na kome se ukrstaju i razmenjuju razliciti stavovi i ideje, a sad sto napisana rec moze da zvuci uvredljivije nego izgovorena, jer se ne moze nagadjati kojim tonom bi to autor izgovorio, to je vec druga stvar!Svako treba da podje od sebe, koliko je "interesantan" okruzenju kome pishe, i ne smatram nista uvredljivo sto sam ne nekoliko tema prostoprosirenim recenicama rekla neko svoje misljenje i naravno na bilo koga se nisam ljutila....najvise bi bio smarajuci ovaj pdf. kada bi kako ko navrati samo kacili slike kako vitrualno pijemo kafu ili lizemo sladoled....a tako je bilo neko vreme(mojom zaslugom:rumenko:)..a ti kako hoces, ali je cinjenica da u poslednje vreme navracas na brzaka i samo konstatujes da smo staticni........ovo je bilo onako usput, bez zelje da uticem na tok desavanja na forumu, neke stvari se jednostavno same (ne)dogadjaju......

d020.gif

jede mi se sarma...ali da ima unutra i suvo i presno...mislim oko sarme...a ona da se krcka duuugooo..recimo tri sata minimum....

a za predjelo kajmak...

a posle sarme pecenje...i jagnjece i prasece...

pa ljudi gde to ima? Zna se...samo na jednom mestu na svetu....

jede mi se sarma...ali da ima unutra i suvo i presno...mislim oko sarme...a ona da se krcka duuugooo..recimo tri sata minimum....

a za predjelo kajmak...

a posle sarme pecenje...i jagnjece i prasece...

pa ljudi gde to ima? Zna se...samo na jednom mestu na svetu....

Eto razloga da sto pre dodjes ovamo.....:super:..vanilko obecava, ali od tebe nista nema....pa sinko ako nista drugo tvoja majka te se uzelela;););)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back