O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
javili su za pravo letnje vreme,a ja jos nigde ne vidim sunce!!!!

sunce6fb.jpg

..kad smo vec kod "nadimaka"...mene je dragi posle vencanja zvao prase...njemu to bilo tako lepo, simpaticno...a imala sam 15kg manje nego sada.......i ja cutala dok se jednog dana nisam drznula i svasta u rekla....a ceru zovem Milica iako se zove sasvim drugacije....

ALTEC, pa di si nam ti?????

O mnogo chemu razmishljam, ali teram od sebe negativna razmisljanja, trenutno razmisljam gde cu na odmor, leto se blizi, ovde je danas 34 stepena, "prokuvala' sam dok sam obavljala po gradu poslove. Sad sam u "debelom ladu" svoga doma, i ne mogu vode da se napijem:)
prija ovo kuckanje i opushtanje na forumu:)

O onom debilu iz Arilja što je klinca umlatio ašovom. Bože, kakve sve stoke nema među nama......

Si video budalu, jutros citam ALO, covek se svetio njegovoj majci jer mu nekad bila svalerka, i sad je njegova zena u cudu, nikada nije naslutila da je neveran!? Ljudski mozak je chudo!

@ micika_bg..., misli pozitivno i lepo se provedi, narocito u danasnje vreme kada nismo u mogucnosti da putujemo koliko bi smo zeleli...svaka promena je novo iskustvo..i donesi nam slikice!!!!:)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back