O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gle?????...nigde nikog....:shock:

Maca-1.jpg

LAKU NOC!
:heart:

eh, eto i mene. Nemam net kod kuce, pa eo iz armije se javljam. Inace, raskinuh sa curom posle 37 meseci, pa ziv nisam... nema ni D od Damnjan.....
kako ste vi?

jaca, bubrezi na mestu?:)

uplaticu net ovih dana, verovatno u cetvrtak...pozdravljam vas.

Pa ***. damnjane da ti nisi Marko.....onaj sto kad odem za kiriju kod njega naziva me reketasom...covek tvojih godina a raskinuo sa devojkom..i sad mi place na ramenu....mLoGo ste mi slicni....

...ja otisla na roditeljski u 17 h...nigde nikog, ja proverim kod nekih roditelja, a ono u 18....sat vremena sam setala nove cipele po centru...kakvo zadovoljstvo, podbila sam noge:twisted::roll::x.....:roll:

ujutru idem da odnesem ovo za urinokulturu, pa idem na rengen da snimim bubreg, pa onda u 15h imam zakazano kod urologa ultra zvuk bubrega i besike.pa cu nakon toga da se napijem. ocu vise da skrenem a ti mi kukas za tamo nesto a obecala si. obecala i obecala i obecala.pa ti bre lazes bodzi

........................ti si show jaco, eto počela sam da dajem lažna obećanja ko ovi naši političari sad pred izbore, poneo me momenat radila sam nešto za neku lokalnu kampanju pa sam pod uticajem lokalnih političara a oni vole da lažuuuuuu...............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back